Taşınacağım yerde türk telekom adsl bile desteklemiyormuş genel müdürlükten aradılar taşınacağınız yer adsl desteklememektedir diye altyapı yokmuş ama karşı binamda fiber kullanıyorlar hatta gidip baktım telekoma ait fiber kutusu var dedim telekomun her binaya çekme zorunluluğu yok dedi bayan talebiniz saha ekipbimize iletilmiştir diye söyledi ya 3 aylık dondurun yada altyapı yetersizliğinden sözleşmeyi cezasız iptal edebilirsiniz dedi taşınacağım yerde türksat kutusu var mecbur uydunete geçicem hangi tarife önerirsiniz birde şişli kurtuluş bölgesinde hız nasıl ping nasıl tam verilen hızı alabilirmiyim ? türksat sokak dolabıyla aram 3 metre var yok bunun bana artısı varmıdır deneyimli arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum telekomun yaptığı şaçmalık böyle birşey olamaz karşımdaki adam fiber kullanıyor taşınacağım yerde adsl bile yok böyle adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz
badboysafak
kullanıcısına yanıt
Kardeş senin kafan mı güzel uydunet ttnetin fiberinden 1000 kat iyidir. İnsanlar binalarına uydunet gelsin ttnetten kurtulayım diye uğraşıyor senin yazdıklarına bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Forumda uydunet konularına baktım yok kopma ping sorunu hep bir kötüleme ben sadece vaadettikleri hızı alabilirmiyim kopma filan olurmu ve türksat saha dolabı hemen karşı kaldırımda bana artısı olurmu acaba