Şimdi Ara

Uydunet&Teledünya Abonmanlık Devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uydunet ve Teledünya aboneliğimi taşınma sebebiyle kapatmak istedim ama 24 ay taahütüm 08.10.2017 oldğu için 500 tl borç çıkardılar.

Aylık 39 lira fatura ile Çifte Fırsat Kampanyasına tabii.

TELEDÜNYA :TEMEL YAYIN

UYDUNET :25 MBPS 25 GB EKOSINIRSIZ

Devir almayı düşünenler olursa mesajlarınızı bekliyorum.

• Taşındığınız bölgede altyapıları yoksa modem ve hd kutu harici borç çıkarmamalılar diye biliyorum. İyice bir araştırın isterseniz.
  • Yeni cikan yasaya gore taahhut suresi bir seneyi gecen aboneler herhangi bir ceza odemeden aboneliklerini iptal edebiliyorlar.

Sizin de bir seneyi gecmis sanirim. Cayma bedeli odemeden iptal ettirebilirsiniz. Btk ya bunu yazin aboneligim bir seneyi gecmis olmasina ragmen bana ceza cikariyorlar diye. Resmi gazetedeki maddeyi de yollayin. Bakalim turksat ne cevap verecek.

Hatta bununla ilgili BTK'nin bir duzenleme yapmasi gerektigini internet servis saglayicilarinin insanlara haksiz yere cayma bedeli uyguladiklarindan bahsedin.

Abonelik sözleşmeleri
    MADDE 52 – (1) Abonelik sözleşmesi, tüketicinin, belirli bir mal veya hizmeti sürekli veya düzenli aralıklarla edinmesini sağlayan sözleşmelerdir.
    (2) Yazılı veya mesafeli olarak kurulan bu sözleşmelerin bir nüshasının kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile tüketiciye verilmesi zorunludur.
    (3) Belirli süreli abonelik sözleşmelerine sözleşmenin belirlenen süre kadar uzayacağına ilişkin hükümler konulamaz; ancak abonelik sözleşmesinin kurulmasından sonra, sözleşmenin sona ereceği tarihe kadar tüketicinin talepte bulunması veya onay vermesi hâlinde abonelik sözleşmesi uzatılabilir.
    (4) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mcrew ve tanerss çok teşekkürler cevaplarınız için.

Yurtdışına taşınıyorum ben, dediklerinize göre şansımı tekrar deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.