Bildirim
UYDUNET TEMİZ İNTERNET
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
444 0 126yı arayıp düzelttirebilirsin. -
Aradım İp çakışmıştır dedi ne alaka ise modemi 5 dakka sonra kapatın açın dedi düzelir dedi değişen bir şey yok -
eksik anlattım sana bu temiz internet denen zımbırtı uydunetin 1 servisi belli ip bloklarına uygulanıyor galiba tabiki müşterinin isteği ile arada senin başına gelen gibi kazalar olabiliyor. arayıp böyle 1 talepte bulunmadığını belirt düzeltmelerini söyle. bende uydunet kullanıyorum başıma hiç gelmedi. bilgim forumdan okuduklarımdan sadece -
uydunetten gelen cevabı aynen kopyalıyorum.
"Hizmetiniz üzerinde gerekli incelemelerde gerçekleştirilmiştir. Hizmetiniz üzerinde Güvenli Temiz İnternet hizmeti görülmemektedir. Giriş yapmayı denediğiniz +18 içerikli siteler için Bilişim Teknolojileri Kurumu tarafından engelleme gerçekleştirilebilir. Konu hakkında hizmetiniz üzerinde herhangi bir kısıtlama görülmemektedir."
Bu durumda ne yapmalıyım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: djlemlem
"Hizmetiniz üzerinde gerekli incelemelerde gerçekleştirilmiştir. Hizmetiniz üzerinde Güvenli Temiz İnternet hizmeti görülmemektedir. Giriş yapmayı denediğiniz +18 içerikli siteler için Bilişim Teknolojileri Kurumu tarafından engelleme gerçekleştirilebilir. Konu hakkında hizmetiniz üzerinde herhangi bir kısıtlama görülmemektedir."
Bu durumda ne yapmalıyım ?
Hangi siteye giriyorsun uydunet kullanan arkadaşlar denesinler -
merak ettim bende hangi siteye giremiyorsan özel mesajla at bir bakayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
quote:
Orijinalden alıntı: djlemlem
Bu durumda ne yapmalıyım ?
Hangi siteye giriyorsun uydunet kullanan arkadaşlar denesinler
PM olarak yolladım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X