Şimdi Ara

Uydunet'ten uzak durun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kelimesi kelimesine katılıyorum internet falan değil uydunet sürekli kesinti çok yavaş ttnete verilen para uyduneti düşündüğümüzde helaldir sakın uydunet almayın bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: likethatpc

ttnete verilen para uyduneti düşündüğümüzde helaldir

hızım ve pinglerim mükemmel + çok düşük bir ücrete kablo tv ve teledünya hd izlemekteyim + bulunduğum bölgede servis çok iyi çalışıyor + telefonu da katarsak ayda 38 tl kârdayım.
    ttnete geçmeli miyim ne dersin?

not: benim de uyuz olduğum şeyler var tabi. örneğin teledünya kanalları istediğim gibi gelişmiyor. uydunet hızları da aynı şekilde pek bir gelişim gösteremedi diğer alternatifler yanında. ama tüm olumsuzluklara rağmen ttnetten kurtulduğuma pişman değilim. imkanı olan, bulunduğu bölge sıkıntılı olmayan hiç durmasın hemen geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 8 Eylül 2011; 0:24:51 >
  • Uydunet sorun olmadıgı zaman elbette ttnet'ten on kat daha iyi ! ama sorun oldugunda ise 56 k modemden berbat....
    Savunan arkadaşlar neden savunuyor anlamış diilim ? Ateş düştüğü yeri yakar misali,yaktı bizi....
    En güzeli iştecell'den mell'den bir vınn bulmak sınırsız onu her yerde kullanabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

Orijinalden alıntı: gatlinburg

Ben Haziran ayinda kampanya ile gectigimde de hicbir sorun yoktu. 1 ay sorunsuz kulandim. Buraya yazan arkadaslar da bu durumda olanlar. Hele bir bekleyin bir sorun yasayana kadar. Ondan sonra goreceksiniz UYDUNET'in verdigi teknik destegi. Tam bir rezalet. Hic kimse sorununuzla ilgilenmeyecek. Isterseniz yuzlerce telefon edin, mailler atin. Hicbir sey duzelmeyecek. Ben 1 aydir, evet tam 1 aydir bu rezaleti yasiyorum. Hukuksal yollara basvurarak Uydunet'ten ayrilacagim. Sizlere bir kere daha soyluyorum. Bu Uydunet'ten uzak durun. Biliyorum cazip geliyor fiyatlari. Ben de sizin gibi dusundum. Hata ettim. Varsin olsun digerlerine uc kurus fazla odeyin. Arkadaslardan biri buraya modemle ilgili problemi yazmis. Cok rezil cakma bir modem oldugu konusunda hemfikirim. Sizi uyariyorum. UYDUNET'EN UZAK DURUN. Size su mesaji atarken bile internette kopma oldu.

Hangi bölgede oturduğunuzu yazarsanız hiç değilse orda oturup da bağlattırmak isteyenler uzak durur. Malum bu hizmet ilçeden ilçeye hatta bazen semtten semte farklılıklar gösteriyor. Malesef standart yok. Kimisi benim gibi sorunlarını 2 saatte hallediyor kimisi de aylarca uğraşabiliyor. Cidden sinir bozucu.

Ben Ankara Konutkent'te oturuyorum. Yukarıda da yazdığım gibi bağlantı kesintileri biktirdi beni. Ayda 38 TL fazlaya adam gibi internet kullanmayı çok isterdim

• Çok şükür diyorum uydunetten bugüne kadar sorun görmedim. Mükemmel çalışıyor. Fiyatıda cabası.
  • Fiyata bak aman ne güzel...10 mbit internet icin 106 lira fatura ödüyorum ayda...Her Allah in günü kesintilerde cabasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Uydunet sorun olmadıgı zaman elbette ttnet'ten on kat daha iyi ! ama sorun oldugunda ise 56 k modemden berbat....
    Savunan arkadaşlar neden savunuyor anlamış diilim ? Ateş düştüğü yeri yakar misali,yaktı bizi....
    En güzeli iştecell'den mell'den bir vınn bulmak sınırsız onu her yerde kullanabilmek.

Keşke 3g hatta 4g hizmetini sınırsız ve sorunsuz kullanabilsek ama şimdilik çooook uzak bir ihtimal. Eldekilere mahkumuz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Çok şükür diyorum uydunetten bugüne kadar sorun görmedim. Mükemmel çalışıyor. Fiyatıda cabası.

Şanslısın valla kardeş.Benim hat her gece 23:50 de gidiyor kafasına göre 30 dk sonra geliyor yada gelmiyor.Şu mesajı yazarken bile gönderebileceğim şüpheli.İst-Merter'deyim bu arada.
    Her gece arayıp sıvazlıyorum adamları ama nafile.Hep aynı cevap genel bir arıza varmış.Ulan her gece aynı saatte mi olur arıza.En az 10 adam vazgeçirmişimdir uydunetten.WLAN ağ adresim şu B.. Yedik Uydunet Aldık

O derece gına geldi artık aman özellikle bu civarda alacaklar dikkat.

• 3 gundur evde yoktum. Eve gelip internete baglandim. Yine ayni kesibtiler. Ne diyim ben bunlara. Allah belanizi versin. Daha fazla seyler de yazacam buraya ama sonra modlar banliyo.
  • Bilip bilmeden şikayet ediyorsunuz. Bulunduğunuz yerdeki altyapı eski mi yeni mi kontrol edin bağlatmadan önce. Forumda bugüne kadar sorun yaşamayan insanlar var. Hatta bu başlıkları ttnetin elemanları bile açıyo olabilr. Mesaj sayına ve mesaj ayazdığın konulara bakacak olursak hepsi uyduneti karalama mesajı.
  • Kesinlikle kulak asmayın. arkadaş herhalde ttnet çalışanı. Ben uyduneti edirnede kullandım ve lanet olası ADSL'den bin kat daha iyi performans ve uptime sunuyordu.

hem kopmuyordu hem de sunduğu hızı sonuna kadar veriyordu. şu an sözde 8 mbit netim var ama nerde? ancak 6 mbit kullanabiliyorum...

mağdur olmasın diyo bide. ne mağduriyetinden bahsediyosun kardeşim. 3000 liralık buzdolabı mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolrecep -- 11 Eylül 2011; 1:45:58 >
  • Aynı sorun hala devam ediyor.Dün gece yine aradım.İlk aramamda 15 dakika bekleyip telefonu açan arkadaş "Merhaba ben Ahmet.Nasıl yardımcı olabilirim?" diye sorup bende adımı diyince direkt telefon kapandı
    Öyle yok hat gitmiştir falan diye düşünmeyin 15 dk Call Center'ın IVR'nda bekleyip adam telefonu açınca hat kesilmez agent kapatır telefonu.

Tekrar aradım bu sefeer 12-13 dk civarında telefonu açtı arkadaş.Dedim yine aynı sorun işte falan.Yok efendim Bköy,Güngören,B.Evler'de sorun varmış da saat gece 02:00 den önce gelmesini bekliyorlarmış iyi dedim Yarın akşam yine görüşürüz diyip kapattım.

HA BU ARADA BENİ TTNET ÇALIŞANI FALAN SANAN VARSADA KENDİNİ SÜPER İLERİ ZEKALI SANSIN.MUTLU OLSUN

• eskıden uydunet kullanıyordum sıze bırkaç anımı anlatıyım
    mesela bır gece tam 12 de ınternet gıttı aradım dedıler bakım var sabah 5 de geldı
    ertesı gece tam 12 de ınternet gıttı aradım dedıler bakım var sabah 5 de geldı
    bu böyle 1 hafta gıttı
    modeme reset atarsınız 10-15 dk gelmez
    bır calısma olur 3-4 gun hıc gelmez
    dns kafalarına göre ıp ban yersenız hallınız harap

+ tarafı : eğer bakım olmazsa ınternet hıc gıtmıyor knıght onlıne oynardım bı gun bıraktım karakterı açık 2 gun geçtı dc yemedım yanı baglantı kopmadı bır guzellıgı bu var, dıger taraftan superonlıne a karşı hıc rakıp duzeyı yok sankı benım musterımı elımden alacaklar
    20mps ınternet 49 tl ıken uydunette 5mbps ınternet 69 tl

kendı mezarlarını suluyorlar haberlerı yok

not: öğrencıyım, ttnet kullanıyorum mustakıl yuzunden ve 2mbps ınternet zor alıyorum keske apartmanda otursaydım be arkadaş

• Bende tt net ten uydu net e geçtim.İlk zamanlar çok iyiydi bi çok kişi ye de tavsiye ettim ama çok pişmanım.çünkü berbat.yavaşlama bi yana uzun süreli kopma yaşıyorum.internet bi gitti mi teknik ekip gelmeden asla bağlanmıyor.Tt net koptuğu zaman telefon açıyodum yarım saate geliyodu.Ama kablo net fena.İlla ki memnun olan vardır ama ben uzun süreli hem tv hem internet gitmesinden rahatsızım.İstanbul un göbeğinde FATİH te oturuyorum ve sıkıntı hat safhada.Yeğenim benden 2 sokak yukarıda oturuyor interneti tam 4 gün gitti.Maksadım kötülemek değil ama şunu anladım ki abone sayısı arttıkça sıkıntı artıyor.Kablolu tv ilk çıktığında aldım şu son 1 yılda olan kesinti obonelik başlangıcından bu zamana kadar olanlara bedel.taahhüdüm olmasa çoktan aboneliğimi kapatırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueshadov

Bende tt net ten uydu net e geçtim.İlk zamanlar çok iyiydi bi çok kişi ye de tavsiye ettim ama çok pişmanım.çünkü berbat.yavaşlama bi yana uzun süreli kopma yaşıyorum.internet bi gitti mi teknik ekip gelmeden asla bağlanmıyor.Tt net koptuğu zaman telefon açıyodum yarım saate geliyodu.Ama kablo net fena.İlla ki memnun olan vardır ama ben uzun süreli hem tv hem internet gitmesinden rahatsızım.İstanbul un göbeğinde FATİH te oturuyorum ve sıkıntı hat safhada.Yeğenim benden 2 sokak yukarıda oturuyor interneti tam 4 gün gitti.Maksadım kötülemek değil ama şunu anladım ki abone sayısı arttıkça sıkıntı artıyor.Kablolu tv ilk çıktığında aldım şu son 1 yılda olan kesinti obonelik başlangıcından bu zamana kadar olanlara bedel.taahhüdüm olmasa çoktan aboneliğimi kapatırdım.

Avrupa yakası külliyen sorundan ibaret. Orada oturan arkadaşlarım bazen soruyorlar bana geçeyim mi diye kesinlikle hayır diyorum. Ama Anadolu yakası bu konuda çok daha iyidir. Çok az sorun çıkar ve çıksa bile 1 saate sorun giderilir. Benim modem nerdeyse hiç kapanmıyor ve yılbaşından beri bir kez genel bir bakım çalışması dışında netten düşmüş değilim. Bakımdan sonra teledünya çok daha güzel olduğundan bunu da hoşgördüm. Dediğim gibi Avrupa yakasında oturanlar sakın ola ki Uydunete bulaşmasın çok pişman olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

Orijinalden alıntı: blueshadov

Bende tt net ten uydu net e geçtim.İlk zamanlar çok iyiydi bi çok kişi ye de tavsiye ettim ama çok pişmanım.çünkü berbat.yavaşlama bi yana uzun süreli kopma yaşıyorum.internet bi gitti mi teknik ekip gelmeden asla bağlanmıyor.Tt net koptuğu zaman telefon açıyodum yarım saate geliyodu.Ama kablo net fena.İlla ki memnun olan vardır ama ben uzun süreli hem tv hem internet gitmesinden rahatsızım.İstanbul un göbeğinde FATİH te oturuyorum ve sıkıntı hat safhada.Yeğenim benden 2 sokak yukarıda oturuyor interneti tam 4 gün gitti.Maksadım kötülemek değil ama şunu anladım ki abone sayısı arttıkça sıkıntı artıyor.Kablolu tv ilk çıktığında aldım şu son 1 yılda olan kesinti obonelik başlangıcından bu zamana kadar olanlara bedel.taahhüdüm olmasa çoktan aboneliğimi kapatırdım.

Avrupa yakası külliyen sorundan ibaret. Orada oturan arkadaşlarım bazen soruyorlar bana geçeyim mi diye kesinlikle hayır diyorum. Ama Anadolu yakası bu konuda çok daha iyidir. Çok az sorun çıkar ve çıksa bile 1 saate sorun giderilir. Benim modem nerdeyse hiç kapanmıyor ve yılbaşından beri bir kez genel bir bakım çalışması dışında netten düşmüş değilim. Bakımdan sonra teledünya çok daha güzel olduğundan bunu da hoşgördüm. Dediğim gibi Avrupa yakasında oturanlar sakın ola ki Uydunete bulaşmasın çok pişman olurlar.

İnanırmısınız mahalledi bütün kablo ları 1 hafta içinde değiştirdiler ama hiç bi şey değişmedi.Devamlı mahallede teknik servis elemanları dolaşıyor.

• koç net benim tercihim.
  • Ben mersindeyim ve uydunet kullanıyorum. 120 ping olunca iyimiş demeye başladım bir sure sonra oynadıgım online oyunlarda 5den az takılma olunca kendimi sanslı hissediyorum . İnternet tam bir rezalet . Birde 2 kişi kullanıyorsa ping 600-800 arası oluyor çekilmez bir işkence
  • Ben 2 yıl ttnet kulandıktan sonra uydunete geçtim. Hem daha hızlı hem daha ekonomik. Şimdi telekomun sabit hattını da iptal ettireceğim. TELEKOM kadar adi bir kurum daha yoktur.
  • Uydunet'in bölgeden bölgeye sorunlu olduğu bir gerçek ama bazen sorun başka bir sebeptende kaynaklanıyor olabilir.
    Bağlantınız kötü olduğunda ping atmayı ve trace çekmeyi deneyebilirsiniz. Özellikle trace dökümünden sorunun hangi aşamada oluştuğunu görebilirsiniz.
    Bu işlemleri yaparken bağlantınızın boşta olması gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.