Şimdi Ara

Uydunet'ten uzak durun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

Uydunet'ten uzak durun

Bağlantın benimkinden çok daha stabil görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 18 Eylül 2011; 16:21:30 >
  • Yer İzmir dünden beri 3 mbs'nin 33'de 1'ini alamıyorum!!! 14400 kbs dial up modem 9600 baud ile bağlanırken dahi bu kadar çile hiç çekmedim sayfalar açılırken. 2 gündür 15 yıl öncenin nostaljisini yaşıyorum uydunetle!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueshadov

Bende tt net ten uydu net e geçtim.İlk zamanlar çok iyiydi bi çok kişi ye de tavsiye ettim ama çok pişmanım.çünkü berbat.yavaşlama bi yana uzun süreli kopma yaşıyorum.internet bi gitti mi teknik ekip gelmeden asla bağlanmıyor.Tt net koptuğu zaman telefon açıyodum yarım saate geliyodu.Ama kablo net fena.İlla ki memnun olan vardır ama ben uzun süreli hem tv hem internet gitmesinden rahatsızım.İstanbul un göbeğinde FATİH te oturuyorum ve sıkıntı hat safhada.Yeğenim benden 2 sokak yukarıda oturuyor interneti tam 4 gün gitti.Maksadım kötülemek değil ama şunu anladım ki abone sayısı arttıkça sıkıntı artıyor.Kablolu tv ilk çıktığında aldım şu son 1 yılda olan kesinti obonelik başlangıcından bu zamana kadar olanlara bedel.taahhüdüm olmasa çoktan aboneliğimi kapatırdım.

hocam fatihin neresindesin?bu aksam beni de aradılar uydunetten 1 megabit sınırsız internet modem uydu alıcı falan filan 38 tl dediler,kafamı karıstırdılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chiki

quote:

Orijinalden alıntı: blueshadov

Bende tt net ten uydu net e geçtim.İlk zamanlar çok iyiydi bi çok kişi ye de tavsiye ettim ama çok pişmanım.çünkü berbat.yavaşlama bi yana uzun süreli kopma yaşıyorum.internet bi gitti mi teknik ekip gelmeden asla bağlanmıyor.Tt net koptuğu zaman telefon açıyodum yarım saate geliyodu.Ama kablo net fena.İlla ki memnun olan vardır ama ben uzun süreli hem tv hem internet gitmesinden rahatsızım.İstanbul un göbeğinde FATİH te oturuyorum ve sıkıntı hat safhada.Yeğenim benden 2 sokak yukarıda oturuyor interneti tam 4 gün gitti.Maksadım kötülemek değil ama şunu anladım ki abone sayısı arttıkça sıkıntı artıyor.Kablolu tv ilk çıktığında aldım şu son 1 yılda olan kesinti obonelik başlangıcından bu zamana kadar olanlara bedel.taahhüdüm olmasa çoktan aboneliğimi kapatırdım.

hocam fatihin neresindesin?bu aksam beni de aradılar uydunetten 1 megabit sınırsız internet modem uydu alıcı falan filan 38 tl dediler,kafamı karıstırdılar.

Hırkaişerif cami sinin yakınındayım.Ben memenun değilim kesin iptal ediyorum.İyi düşünün ve en önemlisi abone olacaksanız bile benim gibi 2 yıl taahhüt vermeyin.Taahhüt verince iptal etmesi zor oluyo.bedava kullanılan ay+ modem parası + kurulum ve tesisat ücreti vs.

• Sorunlar bölgesel olsa gerek Adana da benim oturdugum bölgede hiç sıkıntı yok arkadaşlar merkezde , burda pek uydunet kullanıcısı olmadığı için olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Sorunlar bölgesel olsa gerek Adana da benim oturdugum bölgede hiç sıkıntı yok arkadaşlar merkezde , burda pek uydunet kullanıcısı olmadığı için olsa gerek...

Seyhandayım birkaç gün öncesi bakım hariç kesintim hic olmadı.
    Bölgesel kaynaklı bazıları.
  • aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.