Şimdi Ara

Uydunet'ten uzak durun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede ilk o sorun vardi kablosuz modemi pc'den 3 4 m ileri koyunca o sorunda ortadan kalktı :D
    Türkiyede ya şansın olacak ya paran olacak yoksa mahdursun
  • 2 Senedir Uydunet abonesiyim, ne bağlantının kesilmesi(2-3 kere yarım saatlik kesinti oldu ama bakım içinmiş), ne de hız sorunu yaşadım.

Verdikleri hizmetten çok memnunum ve herkese tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar daha önce NET MASTER modem ile sorun yaşamıştım. Burada sora sora ve bir miktar da kendi başıma çözümünü buldum. 5mb ile 600K download yapıyorum bu sırada da youtube'da çok beklemeden 720p video izleyebiliyorum. DNS'leri el ile değiştirebiliyorum. Modeminizin Güvenlik duvarı ayarına girin seçeneklerden sadece resimdeki gibi düzenleyin. Merak etmeyin NET MASTER modemi Turksat'a satan firmayı arayarak yaptığım işlemi belirttim ve onay aldım.

Uydunet'ten uzak durun
  • bende bir sorun yaşamadım ttnet'i bıraktım uydunetten memnunum
  • UYDUNET'in surekli baglanti kopmalari devam ediyor. Bayramda da devam etti. Belki 150 mail ve telefon sonrasi (abartmiyorum) eve taseron firmanin bi halttan anlamayan teknisyenini gonderdiler. Adamin halini bir gorseniz. 4 yasindaki yegenim bile bilgisayara daha hakimdir. Adam modemi degistirecez dedi. Ben kendisine durumun modemle alakali olmadigini, tamamen UYDUNET'ten kaynaklandigini soyledim. Cunku modeme hem kablolu, hem kablosuz olarak sorunsuzca baglanabiliyorum. Yeni modemle de tahmin ettigim gibi surekli baglanti kesintileri devam etti. Baglanti kisminda "Erisim Engellendi" seklinde bisey yaziyo. IP kisminda da ------- olarak bos gorunuyor. Yani adamlar internete baglanmam icin IP atayamiyorlar. Bazen bir usre baglansam bile sonra tekrar dusuyor hattan. Yukaridaki bir yazida zaten bu teknik elamanlarin ne mal oldugunu baska bir arkadas da anlatmis. Birisi de karalama kampanyasi yaptigimi ima etmis. ULAN SIGIR. Ben burada baska insanlar da benim gibi magdur olmasin diye yazdim bu yaziyi. Senin gibi buyuk bas sigirlar icin degil.

Her neyse. Ben tuketici haklari koruma dernegine gidip aboneligimi taahhut ucreti odemeden sonlandirmak icin basvuruda bulunacagim. Umarim biter bu iskence. Bu arada bulundugum yer Ankara Cayyolu.

• bağlantımı 1 mb den 3 mb sınırsıza çıkardığımdan beri bende de bağlantı kopma problemleri oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 5 Eylül 2011; 23:56:37 >
  • Kayseri - Sivas Caddesinde öğrenci evim vardı. 1 sene kadar orda oturdum. bu süre zarfında uydunet kullandım ve hiç bir sıkıntıda yaşamadım. arada bir bakım oluyordu o da zaten sabaha karşı ve bunu da en az 2 gün önceden belirtiyorlardı. bence gerçekten güzeldi. ama şimdi evi taşımak durumunda kaldım ve uydunetime veda ettim. yine ttnet'in eline düştüm. ayrıca uydunetimin sözleşme süresi de devam ediyor. ne yapacağımı da bilmiyorum. devretme yokmuş nakil yaptırcam ama kimseyi bulamadım. acaba içinizde uydunet'e gececek olan var mı ? kablosuz modemiyle beraber herşeyini vercem. Lütfen yardımcı olabilecek birileri var mı ?
  • Bayramdan beri uydunet patates net oldu bende de ! az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm yok bir şey diyor :) hehe bok yok... yok evet net yok....
    Fakirliğin gözü kör olsun ttnetci sömürgenlerinde..
  • Arkadaşlar birşey farkettim. Buraya yazayım belki işine yarayan olur:

Netmaster CBW-700V modem kullanıyorum. Modemin kablosuz özelliği olmasına rağmen genelde kablo ile laptopa bağlayıp kullanıyorum. Son günlerde kablosuz özelliğini açtım başka cihazları da kablosuz bağlarım diye. Bir süre sonra internette gezinmeyle ilgili çok sayıda sorunla karşılaşmaya başladım. Modemi ilk açtığımda sayfalara hızlı erişim olduğu halde, bir süre sonra sayfa açmak için 4-5 defa yeniden yüklemem gerekmeye başlıyordu. Ayrıca bazen sayfaların yüklenmesi 3-4 dakikayı bulmaya başlıyordu. Modemi kapatıp açınca yine düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı sorunlar başlıyordu. Sonradan modemin kablosuz özelliğini kapattım ve sorunların hepsi kayboldu. Bu modemin kablosuz özelliği tam bir baş belası.

Uydunet'le sorun yaşayanların çoğunun sorunu bence bu Netmaster CBW-700V denen alet bence ama bundan ne Uydunet'in ne de sorun yaşayan uydunet abonelerinin haberi var. Türksat da habire bu modemi dayıyor müşterilerine kampanyalı olarak. Ama kendi ayağına sıktığının farkında değil. Çünkü kampanyalı olarak bu modemi alanlar sorun yaşıyor, yeni gelen müşteriler sürekli şikayetçi ve etrafındaki insanlara da memnun olmadıklarını söylüyor ve millet de korkup ADSL'e doğru kaçıyor.

• bizde kablosuz özelliği kapattık.ama değişen bir şey yok.b.k yine b.k.
  • sadece modemle alakalı değil arkadaşım.uydunet altyapı yetersiz.kolay kolayda düzelmez.kimsenin umrunda değil.
  • Genel konuşmak yanlış bence. Bende uydunet kullanıyorum ve gayet memnunum. DNS değiştirmede sorunum yok, online oyun oynuyorum ADSL den daha iyi pingim oluyor. Fiyatıda daha ucuz.
  • TTnet'i kapattırıp uydunet'e geçmeyi düşünüyordum ancak baya bi kararsızım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

TTnet'i kapattırıp uydunet'e geçmeyi düşünüyordum ancak baya bi kararsızım artık

eğer etrafında uydunet kullanan varsa onlara bir sorman da fayda var. altyapısı düzgün olan semtlerde gayet güzel kullanılıyor. ama onlarda ender bölgeler diyebilirim.
  • Biraz önce 13 pingle team fortless 2 oynadım. Uydu Net gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gestt77

Buraya mesaj yazan bir arkadasa cevap olarak yazdigim asagidaki notu yeni bir konu altinda aciyorum. Ben Uydunet'e gectigim icin cok pismanim. Baskalari da magdur olmasin...

Sakin Uydunet'e gecmek gibi bir hata yapmayin. Bende de sizin gibi kablonet ve ADSL vardi. Evde telefonu zaten kullanmiyorduk. Kapattirdik Uydunet'e gectik. Boylece hem telefonun aylik sabit ucretinden hem de ADSL'in ucretinden kurtulmus oluruz diye dusunduk. Uc bes kurusun hesabini yaparak. Ama cok pismaniz. Surekli baglanti kesintileri internet keyfini tamamen bitirdi. 4440126'ya onlarca kere ariza bildirdik. (Her arayista en az 10 dk hatta bekleyerek). Hicbir sey duzelmedi. Daha dun telefonda kadina bagira cagira konusunca telefonu yuzume kapatti. Bilmiyorum TTnet'in ozellesmeden onceki sikintili donemlerini hatirlar misiniz? O donemlerden bile cok kotu durumda Uydunet. Ayrica sansur de ust duzeyde. Bilgisayarinizda DNSleri degistirirseniz hattan dusuyorsunuz bir sure sonra. Uydunet'in DNSlerini kullanmak zorundasiniz. O DNSler ile de hicbir yere girilmiyor. ****, filesonic vs. tarzi download siteleri de dahil. Ayrica sozunu ettiginiz 3mps hiz sabit degil. Internet sitesine bakarsaniz 3mbps'ye kadar yazar. Ben abone oldugumda oyle yazmiyordu. Bir de orada musteriyi kandirdilar. Kapattiracam hatti ama taahhut bedeli istiyorlar. Veremedikleri hizmet icin taahhut bedeli. Her kurusu haram olsun.

Kisacasi size tavsiyem Uydunet'ten uzak durun. Varsin olsun TTnet'e uc kurus fazla odeyin. Ben cok pismanim.

Çok büyük ihtimalle size tahsis edilen portlarda sıkıntı var. Mesela şu DNS olayı çok ilginç. Bugüne kadar DNS değişikliği ile ilgili bu tarz sorun yaşandığını hiç duymamıştım.
    Ben uzun süredir OpenDNS kullanıyorum ve giremediğim site çok az. Sizin binada ya da mahallede değil de bağlı olduğunuz santralle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.

• Ben Haziran ayinda kampanya ile gectigimde de hicbir sorun yoktu. 1 ay sorunsuz kulandim. Buraya yazan arkadaslar da bu durumda olanlar. Hele bir bekleyin bir sorun yasayana kadar. Ondan sonra goreceksiniz UYDUNET'in verdigi teknik destegi. Tam bir rezalet. Hic kimse sorununuzla ilgilenmeyecek. Isterseniz yuzlerce telefon edin, mailler atin. Hicbir sey duzelmeyecek. Ben 1 aydir, evet tam 1 aydir bu rezaleti yasiyorum. Hukuksal yollara basvurarak Uydunet'ten ayrilacagim. Sizlere bir kere daha soyluyorum. Bu Uydunet'ten uzak durun. Biliyorum cazip geliyor fiyatlari. Ben de sizin gibi dusundum. Hata ettim. Varsin olsun digerlerine uc kurus fazla odeyin. Arkadaslardan biri buraya modemle ilgili problemi yazmis. Cok rezil cakma bir modem oldugu konusunda hemfikirim. Sizi uyariyorum. UYDUNET'EN UZAK DURUN. Size su mesaji atarken bile internette kopma oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Biraz önce 13 pingle team fortless 2 oynadım. Uydu Net gayet iyi.

demekki sen Allah'ın şanslı kullarındansın.ama dikkat et fazla abartma yoksa nazar değebilir.bir kere bağlantın bozulursa emin ol bir daha düzelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkkyr

quote:

Orijinalden alıntı: SKELETER

Biraz önce 13 pingle team fortless 2 oynadım. Uydu Net gayet iyi.

demekki sen Allah'ın şanslı kullarındansın.ama dikkat et fazla abartma yoksa nazar değebilir.bir kere bağlantın bozulursa emin ol bir daha düzelmez.

Yok dostum ben gerçekten sıkıntı çekmiyorum Arıza olduğu zamanlarda oluyor telefon ediyorum gündüzse 3-4 saate geliyor yapıyorlar. Geceyse ertesi günü gündüz geliyorlar. Şirketler ve gece işi olanlar için gece çalışan ekipleride varmış öyle dediler.

4 yıldırda kullanırım uydunet'i. Bu arada eski adı kablonettir. 2 yıl önce bir aylık bir sıkıntı olmuştu. Ondada altyapı çalışması vardı Ankara Çankaya da ondan kaynaklıydı.

Kablonet Türkiye de millet dial up la internete bağlanmaya çalışırkende vardı. Eski ve tecrübeli bir kuruluş. Bilmiyorum belki ben bulunduğum bölgeden dolayı çok şanslıyım. Oturduğum apartmanda süperonline fiber internette var 49TL ye ama kullanmıyorum çünkü gerçekten uydunet yetiyor bana. Kuzenimde süperonline fiber var. Online oyunlarda counter strike, team fortless vs. hemen hemen aynı pingi alıyoruz. Ha download a gelince yüklü dosya indireceksem onun bilgisayarından indiriyorum çünkü o fiber ve daha hızlı. Ama pingtir, site açamamadır, bağlantıdan kopmadır hiç yaşamıyorum diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gatlinburg

Ben Haziran ayinda kampanya ile gectigimde de hicbir sorun yoktu. 1 ay sorunsuz kulandim. Buraya yazan arkadaslar da bu durumda olanlar. Hele bir bekleyin bir sorun yasayana kadar. Ondan sonra goreceksiniz UYDUNET'in verdigi teknik destegi. Tam bir rezalet. Hic kimse sorununuzla ilgilenmeyecek. Isterseniz yuzlerce telefon edin, mailler atin. Hicbir sey duzelmeyecek. Ben 1 aydir, evet tam 1 aydir bu rezaleti yasiyorum. Hukuksal yollara basvurarak Uydunet'ten ayrilacagim. Sizlere bir kere daha soyluyorum. Bu Uydunet'ten uzak durun. Biliyorum cazip geliyor fiyatlari. Ben de sizin gibi dusundum. Hata ettim. Varsin olsun digerlerine uc kurus fazla odeyin. Arkadaslardan biri buraya modemle ilgili problemi yazmis. Cok rezil cakma bir modem oldugu konusunda hemfikirim. Sizi uyariyorum. UYDUNET'EN UZAK DURUN. Size su mesaji atarken bile internette kopma oldu.

Hangi bölgede oturduğunuzu yazarsanız hiç değilse orda oturup da bağlattırmak isteyenler uzak durur. Malum bu hizmet ilçeden ilçeye hatta bazen semtten semte farklılıklar gösteriyor. Malesef standart yok. Kimisi benim gibi sorunlarını 2 saatte hallediyor kimisi de aylarca uğraşabiliyor. Cidden sinir bozucu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.