Merhabalar, Yaklaşık iki senedir TTnet 2Mbps- 4 gb kullanıcısıyım, ve yaklaşık 6 aydır 50 liradan aşağı fatura gelmiyor, sürekli internet kesilmeleride cabası. Uydunet kampanyası cazip geldi, kablo tvde var evmizde, 10mbps 15 gb tarifesini düşünüyorum, sizce uydunete geçmelimiyim yoksa ttnet 8mbps e kadar sınırsız tarifesine mi yükseltmeliyim? bir çok arkadaşım, hızın düşük olmasından şikayetçi ttnette, bu beni soğutuyor TTnetten, fakat karar veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
zaten ttnetten cektigin malum. aslında herkesin cektigi malum. ama öle gorunuyoki zaten kararını vermişsin ki bu baslıktasın. az bi gaz la bu iş olur. :)
ama inan gaza falan ihtiyacın yok. evinde kablo tv varsa durdugun hata. ama sınırsız tavsiye ederim. ha kotayı aşmıyorum diyosan baska. ama uydunetteki 10 mb baglantı harbi 10 mb tir ve kotanı şişirebilir.
2side çok saçma bence.ttnetin 8mbps tarifesi mesela.bu hızla zaten o kota 1haftada dolar.kendim için bahsediyorum.bluray filmler indirdigim için.sonra ne olcak her kota aşımı artı para ve hız düşüklügü.aynı şey uydunet içinde geçerli.ha sınırsız yapsalar kotayı o zaman işler değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: The Starbury
2side çok saçma bence.ttnetin 8mbps tarifesi mesela.bu hızla zaten o kota 1haftada dolar.kendim için bahsediyorum.bluray filmler indirdigim için.sonra ne olcak her kota aşımı artı para ve hız düşüklügü.aynı şey uydunet içinde geçerli.ha sınırsız yapsalar kotayı o zaman işler değişir.
Arkadaşım bluray filmi indirmek hangi yigidin harcıki turkiyede. ben sınırsız 1 mb le bile 1 ayda 8 10 tane ya indirdim ya indiremedim.
8 mb sınırsız al sende 90 kusur lira sanırım, indir istedigini kota sorunu olmadan. yoksa tofaşa binip bmw gecmek turkiye şartlarında zor biraz.
Evinma madem kablotv var o zaman hiç düşünme bence uydunet'e geç bende yeni taşındım eve telefon hattı bağlatmadım daha düşünme aşamasındayım ama ttnet bağlatmamak için elimden geleni yapıyorum
ya uydunet bağlatıcam yada Quiknet midir nedir ondan
quote:
Orijinalden alıntı: bartusim
Merhabalar, Yaklaşık iki senedir TTnet 2Mbps- 4 gb kullanıcısıyım, ve yaklaşık 6 aydır 50 liradan aşağı fatura gelmiyor, sürekli internet kesilmeleride cabası. Uydunet kampanyası cazip geldi, kablo tvde var evmizde, 10mbps 15 gb tarifesini düşünüyorum, sizce uydunete geçmelimiyim yoksa ttnet 8mbps e kadar sınırsız tarifesine mi yükseltmeliyim? bir çok arkadaşım, hızın düşük olmasından şikayetçi ttnette, bu beni soğutuyor TTnetten, fakat karar veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bende önceden TTNET kullanıyordum 1mbit sınırsız,sonra 8mbite kadar olan tarifeye geçtim bulunduğum bölgede 2mbit hız alabiliyordum ve internet hızım akşamları inanılmaz düşüyordu veya kesiliyordu hep.Daha sonra superonline'a geçtim ordada bir modem için bir ay nerdeyse beklettiler ve aboneliğimi iptal ettim.En sonunda uydunete geçtim ve gerçekten çok iyi oldu.TTNET'te hız 8mbite kadardı bu yüzden ben 2mbit hız alıyordum ancak uydunette 10mbit 15gb tarifedehttp://www.speedtest.net/result/608178544.png bu hızı alıyorum dizüstü kullanıyorum wireless modemle tadından yenmiyor :)
10 mb hız ve 9.51 mb baglantı hızı. %95 verim daha ne olsun. Maşallah.
uydu net mi ttnet mi sorusu bir uydunet kullanıcısı olarak kanımca abestir. bölgenizde uydunet varsa bir saniye bile düşünmeniz gereksiz. fiber bağlantı ile ttnetin bağlantısı arasında dağlar kadar fark var. ben ankarada kullanıyorum bacanak hala ttnette, onun mak. indirme oranı 100 k iken ben 120 ile indiriyorum onun online oyunlarda yabancı serverlarda (BF2) pingi 80 iken benimki 60. fiyat olarak da o hala kazık yiyor ben ise çok daha ucuza işi bitiriyorum
Yıllarca ttnet 1mb/4gb kotalı kullandım.512 k uydunet sınırsıza geçtim.Yarı yarıya fark olması gerekirken hiç hız farkı hissetmedim.4 gb kota stresini boşa çekmişim meğer.Bağladığım ilk hafta sürekli film indirdim.Hdd dolu olduğu için bıraktım.Kota bilgilerime baktım 22 gb olmuş.Demek ara vermeden download yapsam 100 gb yi bulacakmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme