Şimdi Ara

Uydunet ve ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet konusunu 1 haftadır araştırıyorum, açıkçası denemeye korkuyorum ama ttnet fiyatları artık bardağı taşırdığı için bu hafta bu işi halledicem...Uydunet modem hediye kampanyasından yararlanıcam, 1 mbit sınırsız için ama aklıma takılan konu şu:ps3 online konusunda sıkıntı yaşar mıyım, bağlantının stabil ve kolay bağlanabilir olması çok önemli, firewall lar ile ugraşmak da istemiyorum açıkçası... anladıgım kadarıyla uydunetin bölgesel sıkıntıları da oluyormuş ben bostancıdayım, eğer tecrübelerinizi aktarabilirseniz , şu ttnet ve hiç kullanmadığım ama her ay ödediğim 15 tl lik telefon faturasından kurtulmak istiyorum

şimdiden çok teşekkürler

• Ben kullanıyorum PS3, herhangi bir sorunu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Ben kullanıyorum PS3, herhangi bir sorunu yok...

1mb mi kullanıyorsun hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldas -- 12 Nisan 2011; 18:50:27 >
  • Bende de sorun yok. Ben 10 Mbit kullanıyorum ama arkadaşımda 1 Mbit var Uydunet. Karşılıklı Fifa oynuyoruz takılma atlama yapmıyor. Görüntülü chat olayıda müthiş. Görüntü kalitesi iyi (iki taraf içinde)
    şimdiye kadar sorun yaşamadık.
  • 5mbit Uydunet sahibiyim. Rezalet . online oyunlarda millet kaçıyor oynamamak icin benle. Lag var sürekli.

kısaca bölgeden bölgeye değişiyor . araştır bölgende.
  • Hangi bölgedesiniz? Erenköy'de 5mbit uydunet hattım var online oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum.(Fifa11,battlefield)

quote:

Orijinalden alıntı: GJesper

5mbit Uydunet sahibiyim. Rezalet . online oyunlarda millet kaçıyor oynamamak icin benle. Lag var sürekli.

kısaca bölgeden bölgeye değişiyor . araştır bölgende.
  • Ankara Dikmen'deyim. Aynı sitede 3 kişi kullanıyoz 3ümüzde 5mbit sahibiyiz 8 aydır ping sorununu cözmediler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Ben kullanıyorum PS3, herhangi bir sorunu yok...

1mb mi kullanıyorsun hocam ?

10
  • 16 mbit sınırlıda zor denemyin
  • Bostancıda bölgesel bir sorun yok. PS3 bağlayarakda sana bir sorun çıkarmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.