Şimdi Ara

Uydunet vs Superonline vs Metronet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakında taşıncaz bu firmalardan hangisi iyidir ona göre ev tutalım :D akk olmayan gerçekten sınırsız olan hızlı düşük pingli
    veya bildiğiniz başka iyi bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < -- 24 Nisan 2012; 1:02:27 >

• millet artık internete göre ev alıyor ttnete geçmede neye geçersen geç
  • Kesinlikle metronet derim. 10 Mbit download ve 10 Mbit upload'ı simetrik veriyorlar. Bölgede sorun yoksa metronet gayeti iyidir. İmkanımız olsa ben de metronetin olduğu yere taşınırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Kesinlikle metronet derim. 10 Mbit download ve 10 Mbit upload'ı simetrik veriyorlar. Bölgede sorun yoksa metronet gayeti iyidir. İmkanımız olsa ben de metronetin olduğu yere taşınırdım

metronet fiberdenmi bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Kesinlikle metronet derim. 10 Mbit download ve 10 Mbit upload'ı simetrik veriyorlar. Bölgede sorun yoksa metronet gayeti iyidir. İmkanımız olsa ben de metronetin olduğu yere taşınırdım

metronet fiberdenmi bağlanıyor

fiberden olan yer de var elektrik hatlarından olan da var. Tabi fiberden olan bölge daha iyidir.
  • Bizim apartmanda herkez metronet kullanıyor tek ben salak gibi ttnetliyim temmuz ayında bitiyor tahattütüm o zaman kadar araştırıcam hız iyiyse geçicem
  • "metronet ETHERNET" iyi gibi geldi ama "e kadar" demesi şüphelendir di onun dışında uydunet var oda pahalı superonline da da akk var :(
    aslında bunların hepsi olacak tahahüt vermeyceksin biri kıllık yapınca hemen diğerine geçiceksin
    istanbul üsküdarda böyle siteler(site olmasada olur ama genelde sitelere veriyolar galiba) var mı yeni yapılmış bina "metronet ETHERNET" illaki olsun yanında uydunet ve superonline olursa güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.