Şimdi Ara

Uydunet vs. TTnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. TTnet 50 Mbit kullanıcısıyım paket fiyatı 120 TL. Altyapı daireye kadar fiber şeklinde. Fakat bugün kablotv'den geldiler ve 100 Mbit sınırsız internet+Kablo tv Üst paket ve Altın sinema paketi toplam 95 tl olduğunu söylediler. Sizce hangisi daha mantıklı olur. Çekincelerim şunlar: Tv izlerken interneti çok yavaşlatır mı çünkü evde tv açıkken ben genelde dota 2 oynuyorum ping sorunum olur mu? Tv'de görüntü kalitesi nasıl? İstediğim zaman tv'nin bağlantısını çıkarıp normal antene geçiş yapabilir miyim? Atıyorum internet yavaşladı diyelim, tv'nin kablotv cihazıyla bağlantısını kesip duvardaki anten girişinden tv izleyebilecek miyim? Teşekkürler herkese

• İnternetle tv nin alakası yok ekstra olarak uydunette hız düşümü mevcuttur ttnette hız düşümü yok buna göre değerlendir.
  • kablo tv bildiğim kadarıyla iptv değil kablo tv yayını yapıyor yani sistemleri superonline yada ttnet gibi değil
  • akşamları hız 25 oluyor
  • Ben de Kablonet'te uzun zamandır aynı paketi kullanıyorum. Ben açıkçası çok memnunum, oyunlarda ping sorunu da yaşamıyorum ama Kablonet'in hizmeti bölgeden bölgeye çok değişiyor. Bu nedenle olduğunuz yerde Kablonet kullananlar varsa onlardan durumu öğrenip ona göre hareket etmeniz yerinde olacaktır.

Bir de size önerilen tarifede 19:00 ile 24:00 arasında hız 25 Mbit, günün geri kalanında 100 Mbit hız alacaksınız. Kullanım durumunuza göre hangi seçenek daha avantajlı ona göre düşünüp değerlendirmeniz gerekli.

Kablonet'te internet ve TV tamamen ayrı, TV açıkken internet hızı etkilenmez.

Ben çok az TV izlediğim için yorum yapamam ama fark ettiğim, beni mutsuz eden bir durumla karşılaşmadım.

Anten bağlantısıyla ilgili sorun yaşamazsın, kabloyu çıkarıp istediğin kaynaktan devam edebilirsin.

Şahsen ben Kablonet'ten çok memnunum. Taahhüt ettiği hızı veriyor. Arıza pek yaşamadım, yaşadığım zaman da hızla giderildi. Fiyatlar diğer sağlayıcılara göre gerçekten çok makul. Modemle ilgili sorunlar yaşayan var ama o da çözümsüz bir sorun değil. Bulunduğunuz yerde Kablonet'in hizmeti iyiyse ve gün boyu sabit 50 Mbit sizin için şart değilse bence düşünmeye değer bir alternatif.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.