Şimdi Ara

Uydunet yavaşlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

Çankaya genellemeye giriyor. Ankaranın hangi semtinde oturuyorsunuz.

güzeltepe mahallesi. atakuleden kuş uçuşu 500m güneybatıya doğru. yani görünürde bi kazı çalışması bi altyapı değişimi yok gibi??? aramam gereken numara 126 mıdır?

Bu kadar abartmanıza gerek yoktu. Evet 444 0 126 aramanız yeterli.

bi beğendiremedim hocam sanada yahu ya evde çok bulunan biri değilim. eve servis isticem bana 3-5 arası gelebilir dicekler. ben zaten eve 11 den önce girmiyorum. yani elbette arasam bi şekilde bir ekip gönderirler d/u hızlarımı çek ederler?!? sorun onlarda değil ki?

işte flyingV yazmış d/u hızlarım yavaş diye bendeki sorun o değil. belli ki bağlantıda bir sorun var. işin aslı modeme de güvenmiyorum. kıytırık bişey gibime geliyor.

• quote:

bi beğendiremedim hocam sanada yahu ya evde çok bulunan biri değilim. eve servis isticem bana 3-5 arası gelebilir dicekler. ben zaten eve 11 den önce girmiyorum. yani elbette arasam bi şekilde bir ekip gönderirler d/u hızlarımı çek ederler?!? sorun onlarda değil ki?

işte flyingV yazmış d/u hızlarım yavaş diye bendeki sorun o değil. belli ki bağlantıda bir sorun var. işin aslı modeme de güvenmiyorum. kıytırık bişey gibime geliyor.

Dostum vallahi artık dayanamıyorum, az sonra arayacağım, sonucu bildiririm.
  • Aradım kendilerini, arızayı belirlediler ve 1 saat olmadan servis geldi, güler yüzlülükle düzelttiler speedtest sonuclarını ekliyorum.
     Uydunet yavaşlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingV -- 17 Temmuz 2010; 12:16:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.