Şimdi Ara

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Değerli Kullanıcımız,
    CBW-383ZN modemin WiFi özellikleri daha gelişmiştir. Ancak 50 Mbps'e karşılık hızınızın 3 Mbps'e düşmesi konusunda modemden kaynaklı bir nedense yardımcı olabiliriz.
    Sorununuzun çözülmesi durumunda yeni bir modem almanıza gerek kalmayacaktır.

Konu ile ilgili olarak destek@netmaster.com.tr'ye telefon numaranızı da içeren bir e-posta göndermeniz yeterli olacaktır.
    Ayrıca Destek Hattı (216 - 366 66 96) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,

Kaç kere aradım gelip baktılar. Adamı aptal,bilgisiz yerine koyup saçmalayıp gidiyorlar her seferinden. Çoğu durumda onlardan daha fazla bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Sorduğum sorulara öyle basit ve saçma cevaplar veriyorlar ki her seferinde artık tatsızlık çıkacak yani devam ederse.

Bu sebepten aramaktan sıkıldım, başka bi çözüm bulmak istiyorum

• bu kablo netin kaderi mi bu

kıçı kırık 50 liralık adsl modemlerin wifi performansı neden 150 liralık castle marka modemlerden daha iyi

http://www.tp-link.com/en/products/details/TC-W7960.html

tp link şu ürünü Türkiye'ye getirse 150 lira gibi bir fiyata satsa kapış kapış gider.
  • benimde sözleşmem bitti modemden menmun olmadığımı söğleyince ayın 20 sine kadar beklerseniz yeni modem CBW-383ZN verebileceklerini söylediler
    önceki modemimde 383z4 wifi proplemi var router kullanıyorum tek cihaz istediğim için yeni model (383ZN) alayım diyordum
    forum okuyunca harbi tırstım..
    ebay veya diyer sitelerden 3.0 destekli farklı marka modem ..http://www.tp-link.com/en/products/details/TC-W7960.html..
    getirtsem acaba kabul ederlermi ayın 20 sinde arayayım bakalım ne diyecekler üçüncü şık olarak
    ankara da konya sk (electronikciler çarşısında) gidip olmazssa CBW 383Z sabit wifi anten yaptırmayı düşünüyorum sonuç ne olacak şimdi onu
    düşünmeye başladım
    okuduklarıma göre wifi hala proplem fazla para vermeye gerek yok(masa üstü kablo bağlantılı 383z4 sıkıntım hiç olmadı bunu belirteyim)
    farklı modem kabul edeceklerini hiç zannetmiyorum
    sadece üçüncü şık kaldı *bunuda electronik ustasına sormam gerekl' ben anlamam)
    dip not :benim açımdan! uydunet eski müşterisiyim hizmetinden menmunum bu arada diyer internet firmalarınıda kullandım çocuklarım
    ve arkadaşlarım diyer firmaları kullanıyor bana göre en iyisi uydu net ..
    demir tava geldi kömür bitti
    akıl başa geldi ömür bitti
    uydunet master marka modemleri wifisiz mi! geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakir0006 -- 5 Ekim 2016; 17:40:54 >

• Zn al kullan üstad sıkıntı yok. Gayet iş görür bir modem. Z4 için sayfa sayfa millet ağlıyordu farkındaysanız zn ye çok ıltra beklentisi olmayanlardan şikayet gelmiyor.

Yurt dışından alacaksan docsis 3.0 uyumlu olsun yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dyndns servisi kapanmış, nasıl DDND kulanabilirim CBW-383ZN de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

Zn al kullan üstad sıkıntı yok. Gayet iş görür bir modem. Z4 için sayfa sayfa millet ağlıyordu farkındaysanız zn ye çok ıltra beklentisi olmayanlardan şikayet gelmiyor.

Yurt dışından alacaksan docsis 3.0 uyumlu olsun yeterli

http://www.ebay.com/p/Motorola-SURFboard-SBG6580-570763-006-00-409-6-Mbps-Cable-Modem/129740781 valla bu cihaza bakıyordum
    yeni cihazda sıkıntı yoksa ayın 20 sinde sözleşmem bitiyor isteyelim bakalım
    biraz önce sordum farklı marka modem olmaz dediler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakir0006 -- 18 Ekim 2016; 16:05:14 >

• cakir0006 kullanıcısına yanıt
    Docsis3.0 uyumluluk dışında dikkate alacakları detay yok sallamışlar... TP-LINK v.s.'de alabilirsinde inkar ederler...
  • cakir0006 kullanıcısına yanıt
    Sayın cakir0006,
    Türksat altyapısında dilediğiniz marka modemi kullanabilirsiniz. Netmaster marka modem kullanmanız gibi bir zorunluluk olamaz.
    Ancak belli ayarlar ve frekans yapısı konusunda sorun yaşanabileceğinden dolayı Türksat tarafından böyle bir bilgi verilmiş olabilir.

Kullanmayı düşündüğünüz modemin marka ve modelini destek@uydunet.net adresine ileterek Türksat şebekesinde desteklenip desteklenmediği konusunda bilgi talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,
    Dyndns servisini kullanabilmeniz için modeminiz üzerinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir.
    Bunun için Temel / DDNS sayfasında DDNS Servisi'ni Etkin olarak seçmeniz yeterli olacaktır.

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN

Dilerseniz detaylı bilgi için Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,

• www.dyndns.org artık free DDNS hizmeti vermiyor, aktif etsem ne olur? Başka bir DDNS hizmeti de girilemiyor oraya 2 seçenek var, Devre dışı ya dawww.dyndns.org seçilebiliyor sadece. İkisi de devre dışı demek?
  • netmaster cvb-n modem aldım ve memnun kaldım özellikle netmaster servisinden . derhal yardımcı oluyorlar ve modemi değiştirip yenisini hemen yollamışlardı.

benm merak ettiğim 10 mbps hızdan docsis 3.0 la bağlantı hızı sağlayan 25 mbps hıza geçersem fark görürmüyüm. çünkü 75 gb 10 mbps yerine 25 mbps 50 gb akn ye geçmem uydunetin hızını akn bittikten sonra 3 mbps ye düşünce daha iyi bağlantı sağlanıyor mu ....etkiler mi ?
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    netmaster cvb-n modem aldım ve memnun kaldım özellikle netmaster servisinden . derhal yardımcı oluyorlar ve modemi değiştirip yenisini hemen yollamışlardı.

benm merak ettiğim 10 mbps hızdan docsis 3.0 la bağlantı hızı sağlayan 25 mbps hıza geçersem fark görürmüyüm. çünkü 75 gb 10 mbps yerine 25 mbps 50 gb akn ye geçmem uydunetin hızını akn bittikten sonra 3 mbps ye düşünce daha iyi bağlantı sağlanıyor mu ....etkiler mi ?
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    NetMaster teşekkür ederim bugun yeni modem takıldı zn modeli.. şu anda sıkıntı yok ilginiz için sağolun
  • Uydunet 50Mbit kullanıyorum.
    Adı 50Mbit.
    Modem rezalet; CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11N .

3 kere servis geldi bilgisi olmadan yapmaya çalıştı yaptım dedi gitti.
    destek@ a mail attım, çözüm yok.
    Çağrı merkezini arıyorum, modeminize kablo ile bağlı olmadığınız için çalışmıyor gibi saçma ifadeler.
    Macbook pro kullanıyorum ve eternet çıkışı yok.
    Bu durumda internete giremem çağrı merkezindekilere göre?!
    Sinyal gönderiyomuş sinyal iyi görünüyomuş, 1990 larda kalmışlar.

Bazen 5Mbit bazen 10Mbit hız alıyorum kafasına göre.

modemin wirelessı o kadar kötüki, airport aldım. Wireless olarak onu kullanıyorum.
    Ama bağlantı o kadar dengesiz o kadar kötüki wireless a bağlıyım ama hız yok.

Sözüm ona 50Mbit.

Uğraşmaktan sıkıldım.

Çare olacağını bilsem şu modemi alırım ama eminim oda işe yaramayacak

NETMASTER CBW-383ZN DOCSIS 3.0 802.11N KABLOSUZ MODEM

Levent'te Süperonline Fiber malesef olmadığı için Uydunet ile uğraşıyoruz.

Bıktırdılar TT nete geçmeyi düşünüyorum

Uydunet'ten Levent'te memnun olan duymadım görmedim

Herkeste bir problem bir sorun

• cemalptekin C kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,
    Düşük hız şikayetinin kaynağından emin olmak için modeminize kablolu bağlantı yapılmalıdır. Arkadaşlarımız bu nedenle ethernet bağlantısı yapmanızı istemişlerdir. Kullandığınız bilgisayarın ethernet bağlantı olanağı bulunmuyorsa, mümkünse bir başka cihazla da test edebilirsiniz. Bu sayede Uydunet tarafından verilen hizmetten kaynaklı bir sorun olup olmadığından emin olabiliriz. Hat kaynaklı problem var ise kablosuz olarak ne kadar ayar yaparsak yapalım sonuç hep düşük çıkmaktadır.
    Dilerseniz modeminizi tarafımıza gönderebilir ve bizim test etmemizi isteyebilirsiniz. Bunun için Destek Hattımızla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • 383Z4 + TP link router kullanıyorum. Kablolu ve kablosuz çok bir kaybım yok. 48 liraya 383ZNe geçiş şansım var. Sizce geçmeli miyim? Bana katkısı olur mu?

Bağlantım 100Mbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerfru -- 15 Kasım 2016; 16:38:47 >
  • 48 tl ye nasil geçiş yapıyorsunuz daha 2 gün önce aldim modem 144 tl den bugün takıyorlar şu anda...
  • hedinc H kullanıcısına yanıt
    ben ayın 1.inde abone oldum 24x2 tl taahhüt ile verdiler eğer 24 ay kalmazsam modemin asıl parası olan 144 tl yi ödersiniz dediler.

acaba sizin modem su konuştukları yeni infinity modem mi ac destekli. marka nedir acaba?
  • TEL1 e telefon bağlı ve TEL1 in ışığı yeşil bir şekilde yanıp yanıp sönüyor
    telefonda çevir sesi yok !?

şlmdi soru şu ; bu modem den mi yoksa internet sunucusundan mı kaynaklı bir sorun !?
  • Değerli Kullanıcımız,
    Konuyla ilgili olarak 444 0 126 Uydunet Çağrı Merkezi ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.