Şimdi Ara

Uydunete abone olacağım. CBW-560 veya 700 almayı düşünüyordum tavsiye edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunete yeni abone olacağım.Şuanda adsl kullandığım için ZoomX6 wireless modemim var.Netmaster CBW-560 veya 700 almayı düşünüyordum fakat wireleste sorun olduğunu okudum.Bizim evde 1 wireles ve 2 eternet bağlantısı gerekli olduğunu düşünerek kablosuz kablo modem almaya gerek var mı?Almazsam adsl modem ile kolaylıkla wireless dağıtım yapabilirmiyim?Wireles'da hız farkı olur mu?Teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3 seçeneğin var.

1. Direk Wireless kablo modem alırsın. 4 ethernet portu + wireless özelliğiyle kullanırsın.
    2. Kablo modem + wireless router alırsın. Bu üsttekinden biraz daha ucuz bir çözüm olur. 2 ayrı cihaz olacağı için fazladan yer işgal eder.
    3. Wireless özelliği olmayan Kablo modem alırsın. Wireless özelliği olmayan kablo modemlerde ben daha 4 ethernet çıkışlı olanını görmedim. Motorola modemlerde olabilir ama motorola modem bulması biraz sıkıntılı. Herneyse, 1 ethernet çıkışı var diyelim (NetMaster CXC-150). Ona bir router takarsın, çıkışlardan birinide ADSL modeme verir o şekilde de kablosuz yaparsın.

# 3. seçenekte bahsettiğim yöntem, router'e gerek olmadan ADSL modem ile paylaştırılabilir belki, bilmiyorum araştırmak lazım.
    # ADSL modem ile kablosuz yaptığında wireless aracılığıyla sadece 1 bilgisayar bağlanabiliyor diye şikâyet edenleri çok duydum. Bunuda araştırmanı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.