Şimdi Ara

Uydunete geçmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlıkta ki gibi türk Telekom kullanıcısıyım uydunete geçmelimiyim kullananlar tavsiye ediyormusunuz

• uydunet şans işidir oturduğun yerdeki alt yapı kötüyse sık sık kopmalar ve bakım gerektirir.
  • StanicEnemyX kullanıcısına yanıt
    Ankara Küçükesat tarafında oturuyorum bilmiyorum burada durumlar nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 hafta deneme süren var. Al kullan memnun kalmazsan ki %1-2 ihtimaldir geri verirsin memnun kalırsan ttnet iptal eder devam edersin

• Ucuzdur hocam diğerlerine göre

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    Deneme süresi varsa deneyip seçim yapabilirim cevabınız için teşekkür ederim
  • fahri1156 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam paket fiyatları uygunuma geldi ama evdekiler tivibunun geri sarma ve kaydetme özelliğini istiyor o olmadığı için teledünyada bi o eksikliği var internet olarak fiyatları çok iyi yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet VDSL Geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tivibu fiber değil dsl üzerinden alacaksanız altyapınızın iyi olmasına dikkat edin. Ben mesela tivibu alamıyorum hızım 4-5 daha fazla alamıyorum altyapıdan dolayı.

Uydunettin 30-40 adet hd kanalı var geri almamı kaliteli yayın mı tercihide yapmanız gerekebilir. Ticibuda dsl bağlantınız iyi değilse bağlantı kalitesiyle orantılı hd alamayabilirsiniz

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    Ailem tv de fazla kalite aramıyorlar ev işleri yoğun olduğu için gerekli yerlerde durdurup daha sonradan devam ediyorlar o yüzden yoksa ban kalsa kaliteli yayın ve daha çok kanal olması önemli bunu da teledünya karşılıyor zaten
    Edit: bu arada 2 yıldır tivibu kullanıyoruz o bağlantı sıkıntısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seninanonim -- 14 Eylül 2016; 0:22:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.