Şimdi Ara

Uydunetin eski üyelerine yaptığı adaletsiz fiyatlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıldır teledünya ve kablonet üyesiyim. mevcut durumda 55TL (5mbit sınırsız taahhütlü) ve 12.5 teledünya temel paket kullanıyorum. toplamda 67.5 TL veriyorum.

yeni kampanya yapmışlar ve 49 TL'ye 20mbit net (adil kullanım kotalı) + teledünya veriyorlar. modem ve hd kutu bedava.

Taahhüt bozma ücreti olan 55 TL yi ödeyip bu kampanyaya geçmek istediğimi söyledim. fakat bu kampanyadan faydalanamayacağımı söylediler.

Yeni abonelere eski abonelerden avantajlı fiyatlar sunmaları çok saçma değil mi ? yıllardır kullanıyorum fakat yeni abone benden daha ucuza hizmet alıyor.

• ben de aynı bu yeni kampanyanın 2 sene önce başlatılanına üye olmuştum.
    1 mbit sınırsız+teledünya hd temel paket kullanıyorum ve 42 tl ödüyorum. 24 aylık taahhütüm eylül ortasında bitiyor.
    bu yeni kampanya eylül sonuna kadar devam ediyor. üyeliğimin taahhütü sonlanınca bu kampanyadan faydalanabiliyormuşum. yani 1 ay sonra bu yeni kampanyaya üye olacağım, yeni modem ile receiver gelmiş olacak. 50 gb kotayı bitirsem de şimdikinden 3 kat hızlı olacağım çünkü en düşük 3 mbit'e inecek. ben zaten 50 gb'ı 3 günde doldururum.
    keşke böyle avantajlı sadece uydunet alma olanağı olsa. o zaman tv işini ligtv aboneliği ile digiturkden yapardım. ama böyle avantajlısı yok.
  • eğer taahhütün kasımda bitiyor olsaydı ki , bu şekilde aboneler mutlaka vardır; bu indirimden faydalanamayacaktın. zaten saçmalaık burada başlıyor. sen 2 yıldır kullanıyrsun ama yeni abone olan senden daha uygun fiyat alıyor.
  • subulur S kullanıcısına yanıt
    benim de kasım 12sinde bitiyor taahhüd 1mbpsinternet+ teledünya toplam 41,5 ödüyorum... eylülde bitecek bu kampanya ama mutlaka uzatırlar diye düşünüyorum..hep öyle oluyo çünkü... ve evet size katılıyorum eski abonelere ödül yerine ceza veriyorlar türksatın ne yaptığını anlamak güç gerçekten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.