Şimdi Ara

Uydunetmi TTNetmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uydunete geçmek istiyorum geçen forumda gördüm.. 3 ay 19 ytl sinirsiz 1mbit sonra 39 ytl oluor.ttnete 20 ytl daha fazla vermektense sizce ? birde ben mesela şimdi ttnette sınırsıza geçmek istesem sadece 8 günlük parayi öderim veya 29 ytl sonra sınırsıza geçeblrmym ? teşekkürler

• Bende düşünüyorum Türksatkablo dan internet alacağız inş

Buradan sizde bakabilirsiniz eğer sizin apartmandada kablo tv kuruluysa verdiğim linkde gösteriyor zaten olan binaları bağlatabiliyormuşsunuz.
  • kablolu tv var bizde
  • güncel
  • bende uydunete geçmeyi düşünüyorum eğer kurulum ücretsizse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 8 Kasım 2008; 11:38:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur01

bende uydunete geçmeyi düşünüyorum eğer kurulum ücretsizse

aynen turksat 39ytl sınırsız ttnet 49ytl 1 yılda 120ytl eder az para deil
  • Galiba modemler farklı ama KabloNet'in modemleri ne kadar
  • Uydunette Kurulum ücretsiz modem falan bedava.
  • konuşturan modem nedemek peki
  • onu bnde bilmi,yorm
  • evinde kablo tv var ve hala kablonet e geçeyimmi diye düşünüyorsun he? ilginç..
  • kullananlar yorumları yazabilirler mi hız nasıl sık sık kopma yaşanıyor mu???

voip modem sayesinde aboneler arasinda ucretsiz telefon gorusmeleri yapabileceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo -- 8 Kasım 2008; 13:24:17 >
  • Online başvuruyu yaptıkda bunlar wireless modemide veriormu ?
  • Evinde kablolu tv olmayan geçemiyor mu uydunet e bi de ben ttnet hesabı kapatsam o kayıttaki modemi geri istiyorlar mı..?
  • uydunet diye okuyunca inanamadım nasıl bukadar ucuz olur diye meğer kablonetmiş
  • Valla ben hem kablo tv hemde uydunet için başvurdum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.