Şimdi Ara

Uydunetten DSL Modem Router ile Wireless Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde kablolu uydunet bağlantım var. Ancak uydunet modemimin wireless desteği yok. Aynı zamanda bir adet Aztech dsl605ew model dsl modem router'ım var. Bu ikisini kullanarak AZTECH üzerinden wireless bağlantısı elde etmem mümkün mü? Mümkün ise nasıl?

Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

• Forumda bununla ilgili konu var.Aratırsanız bulursunuz.Ama 2 den fazla cihaz bağlanamıyor bilginize.Ben aynı yöntemle 2 cihazı kablosuz kullanıyorum.İlgili konuyu incelerseniz basit bir olay.
  • Access point ile kablosuza çevirirseniz 2 cihaz bağlanır ama modemde router özelligi veya wifi routerin olursa istedigin kadar cihaz bağlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

Access point ile kablosuza çevirirseniz 2 cihaz bağlanır ama modemde router özelligi veya wifi routerin olursa istedigin kadar cihaz bağlanır.

Adsl modemden bahsediyorsunuz değil mi?Wag200g var bende 3.cihaz bağlanmıyor.Haftaya 3. cihaz gelecek tekrar denemeler yapacağım.Forumdan bir arkadaş birkaç bilgi verdi deniyeceğim ama pek umudum yok.Denemeler başarısız olursa size danışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

quote:

Access point ile kablosuza çevirirseniz 2 cihaz bağlanır ama modemde router özelligi veya wifi routerin olursa istedigin kadar cihaz bağlanır.

Adsl modemden bahsediyorsunuz değil mi?Wag200g var bende 3.cihaz bağlanmıyor.Haftaya 3. cihaz gelecek tekrar denemeler yapacağım.Forumdan bir arkadaş birkaç bilgi verdi deniyeceğim ama pek umudum yok.Denemeler başarısız olursa size danışırım.

hocam bende de wag320n var. router özelliği mevcut. kablolu bir uydunet modemle çalışabilir diye düşünüyorum. 3.cihaz derken kastınız 3ncü bir modem/router mıdır yoksa evin içindeki 3ncü laptop veya akıllı telefon mudur?

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

quote:

quote:

hocam bende de wag320n var. router özelliği mevcut. kablolu bir uydunet modemle çalışabilir diye düşünüyorum. 3.cihaz derken kastınız 3ncü bir modem/router mıdır yoksa evin içindeki 3ncü laptop veya akıllı telefon mudur?

saygılar

Hocam ben netmaster kablolu uydunet modeme ADSL wag200g ile sadece 2 pc bağlanabiliyorum.1 dizüstü 1 telefon.Ama 3. Telefon yada dizüstü bağlanmıyor.Uydunet modemde dhcp olmadığı için 2 ip yalnız alır deniyor.Yeni telefonum gelince 3.chaz birden bağlanabilmek için denemeler yapacam.
    ADSL modemde dhcp -relay ile kablo modemin ip(192.168.100.1) sinin üstünde ip vererek bağlanıyorum.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

quote:

quote:

saygılar

Hocam ben netmaster kablolu uydunet modeme ADSL wag200g ile sadece 2 pc bağlanabiliyorum.1 dizüstü 1 telefon.Ama 3. Telefon yada dizüstü bağlanmıyor.Uydunet modemde dhcp olmadığı için 2 ip yalnız alır deniyor.Yeni telefonum gelince 3.chaz birden bağlanabilmek için denemeler yapacam.
    ADSL modemde dhcp -relay ile kablo modemin ip(192.168.100.1) sinin üstünde ip vererek bağlanıyorum.
    Saygılar...

bugün itibariyle ben de uydunetli oldum şuana kadar hız ve bağlantı konusunda memnunum. Umarım hep böyle devam ederiz.

Elimdeki wag320n router modemi, kablolu motorala modemle bağladım ve nete girebiliyorum.cihaz sayısında da aynı anda 4 tane cihaz (1 laptop, 2 smartphone, 1 ps3) nete bağlanabiliyor. forumda açılan bu konudaki (http://forum.donanimhaber.com/m_36963121/tm.htm) gibi bağlantıyı yaptım kolay bir şekilde gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 24 Nisan 2012; 22:53:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.