Şimdi Ara

Uydunetten Memnunmusunuz 2016 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim oyunlarda ping sorunu ve hizda ani dususler oluyordu.Modemden ayarlari yaptim.Suanda dehset pingim de yok.Cok memnunum.
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    Ne ayarı yaptın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinbalci

Ne ayarı yaptın?

http://forum.donanimhaber.com/m_118072305//tm.htm burdan bakabilirsin
  • Tarih yaklaşırken söyleyeyim,

SOL TTNet hepsini kullandım ve hiç verim alamadım. Taşındıktan sonra Uydunet hattı olduğunu öğrenince Cuma günü başvurdum ve Cumartesi gelip bağladılar, olur ya... Hız çok kötü. Aradım 126yı 1 saat geçmeden teknik ekip geldi yeni bir sinyal güçleştirici takıp gittiler toplam 2 dakika felan sürdü hız tamamen düzeldi 50 Mbps paketin kullanımda olmasına rağmen Speedtest de 49.89-49.95 arası gidip geldiğini gördüm. Aşırı şekilde memnunum, oyunlarda Ping yok. Modemden sıkıntı yaşayan çok ama bende sıkıntı yok. Kesinlikle ve kesinlikle öneririm.

Merak edenler için bölge: Ankara Yaşamkent

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye ederim Umarım türksat altyapısı tüm Türkiye ye yayılır.Ttnet çok fazla müşteri kaybeder.Türksat genel müdürü 2023 de ülkemizde altyapı olmayan il kalmıyacak demişdi ama biraz zor görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen başlamışlar altyapı çalışmalarına ilginç

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Aslında gelir ama sitelere gelir tüm ilçelere gelmez yani.

• Lanet olası Uydunet bir İstanbul/Avcılar da bizim mahalleye gelemedi kaç defa dilekçe yazdım internet sitesinden başvurdum adamlarda tık yok.
  • 6 yil boyunca Uydunet kullanmış birisi olarak yeni taşındığım evde uydunet altyapısı olmadığı için başka bir servis sağlayıcı bulmam gerekli.

Ne yazıkki hiç bir servis sağlayıcı fiyat performans olarak uydunetin yanına yaklaşamıyor bile.

Hem internet hem de TV yayını için en iyi fiyat performans uydunetin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.