Selamın Aleyküm Hayırlı Ramazanlar. ERZURUMDAYIM. Temmuz Başında İnternet Tahaddütüm Bitiyor Yeni İnternet e Geçecem 24 Mbps Fiber Diye aladık 15 - 16 mbps çekiyor 1.5 yıldır oyaladılar yok bilgisayarın dandik yok tivibu var ondan diye . 2 Aydır Araştırıyorum .Herkez Uyduneti methediyor . Aradık 1 Ay Önce Gelin Döşeyin Dedik . Döşeyelim ABi Dediler Dün Geldir Döşemeye Başladılar 1 Aya Bitecekmiş Tamda Taahaddütümn Bittiği Zaman :) . Sorum Şu O Kadar Sıkıştırdık Döşeyin Diye Gelip Döşüyolar Fakat Adama Sormayı Unutttum Bizim Apartmanda Türk Telekom Fiber Var Uydunette Oluyormu . Türk Telekomdan İllallah Geldi Artık ?
Hayırlı olsun çok verimli internettir.Ttnetten kurtulman için iyi bi sebep.
quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
Hayırlı olsun çok verimli internettir.Ttnetten kurtulman için iyi bi sebep.
Dilekçe verin binanıza gelmez ise Turksat kutusu. Turk Telekom ile Uydunet farklıdır, bu yüzden farklı kutular olur.
Ayrıca Turksat yaygınlaştıkça mutlu oluyor insan. Tekelden yavaş yavaş kurtulmak için çok iyi.
SkyTech74
kullanıcısına yanıt
eyw teşekkürler yorumlarınız için .bayaa memnunsunuz yani :D
CAKIR1966C
kullanıcısına yanıt
Şöyle anlatayım. Uydunet kullanırken tam hız alırsınız ve bağlantınız da en fazla %3-5 arası kayıp olur. 25 Mbit yazacakken 23 Mbit görürsünüz. Bir şey indirirken saniye de 3 MB indiriyor.
Ama yine de Uydunet'in modemleri sıkıntılıdır. Birçok arkadaşta kopma ve ping sorunu oluyor. Bunları da genel de ya yurtdışından modem sipariş ederek veya bir Router ile çözüyoruz.
Eğer eliniz de TTnet modemi varsa atmayın koyun bir kenara baktınız modem sıkıntılı, TTnet modemine bağlayıp kullanırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
Şöyle anlatayım. Uydunet kullanırken tam hız alırsınız ve bağlantınız da en fazla %3-5 arası kayıp olur. 25 Mbit yazacakken 23 Mbit görürsünüz. Bir şey indirirken saniye de 3 MB indiriyor.
Ama yine de Uydunet'in modemleri sıkıntılıdır. Birçok arkadaşta kopma ve ping sorunu oluyor. Bunları da genel de ya yurtdışından modem sipariş ederek veya bir Router ile çözüyoruz.
Eğer eliniz de TTnet modemi varsa atmayın koyun bir kenara baktınız modem sıkıntılı, TTnet modemine bağlayıp kullanırsınız.
sizin telefonlumu yoksa yalın internetmi bide modeminiz adsl mı vdsl mi ?
CAKIR1966C
kullanıcısına yanıt
Uydunet altyapısı Turk Telekomdan çok farklıdır hocam. Uydunette Docsis Modem vardır.
Uydunette ise Kablo TV(Televizyon) zorunludur. Kablo TV almazsanız interneti de alamazsınız.
quote:
Uydunet altyapısı Turk Telekomdan çok farklıdır hocam. Uydunette Docsis Modem vardır.
Uydunette ise Kablo TV(Televizyon) zorunludur. Kablo TV almazsanız interneti de alamazsınız.
aa peki oda güzelmiş . bende tivibu modemle uyumlu olurmu diye düşünüyodum iyi oldu bu
CAKIR1966C
kullanıcısına yanıt
Bazı kampanyalar da Modem ve TV uydusu için ücretler almıyorlar. Eğer kampanya da Modem ve Uydu ücretsiz değil ise kendi cebinizden almanız gerebilir ki genel de ücretsiz oluyor, ama yine de kontrol etmekte fayda var.
quote:
Bazı kampanyalar da Modem ve TV uydusu için ücretler almıyorlar. Eğer kampanya da Modem ve Uydu ücretsiz değil ise kendi cebinizden almanız gerebilir ki genel de ücretsiz oluyor, ama yine de kontrol etmekte fayda var.
memnunum 2016 sadece modemden memnun değilim, onuda almak zorunda değilsiniz başka marka modele yönelebilirsiniz 2016
SkyTech74
kullanıcısına yanıt
çok güzel bir resim
0365634b
kullanıcısına yanıt
Benim hızım düştüğü zaman bu sayfa gelmiyor nedense çok ilginç bir şekilde.
quote:
Benim hızım düştüğü zaman bu sayfa gelmiyor nedense çok ilginç bir şekilde.
uydunet çok bozmaya başladı konum ankara dikmen 2 yıl önceye kadar çok memnundum akk yi aşarsan ayvayı yedin steamda 200 kb ı anca görüyorsun ttnetten bir farkı yok sayfalar videolar çok geç açılmaya başladı
SkyTech74
kullanıcısına yanıt
hocam olabilir.
Hayır değilim almayın tavsiye etmem. Alan pişman oluyor
Çok fazla online oyun oynamam.Film izlerim dizi izlerim sosyal medya kullanirim bir yandan da belgesel kanallarini izlerim diyorsan Uydunet ve Teledünya mantıklı.Ama felaket online oyun oynarim yabanci müzik ve konserleri takip ederim dersen superonline ve digiturk oneririm.Teledunyada belgesel kanali bol ama Digiturk'te MCM Top,MTV HD,MTV ve VH1 muzik kanallari var ayrica History TV'de var belgesel olarak.Tercih senin kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: asilaydying
Çok fazla online oyun oynamam.Film izlerim dizi izlerim sosyal medya kullanirim bir yandan da belgesel kanallarini izlerim diyorsan Uydunet ve Teledünya mantıklı.Ama felaket online oyun oynarim yabanci müzik ve konserleri takip ederim dersen superonline ve digiturk oneririm.Teledunyada belgesel kanali bol ama Digiturk'te MCM Top,MTV HD,MTV ve VH1 muzik kanallari var ayrica History TV'de var belgesel olarak.Tercih senin kardeş.
selamlar modem sıkıntısını, adsl modemi access point olarak kullanıp çözebilir miyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: tolayd
selamlar modem sıkıntısını, adsl modemi access point olarak kullanıp çözebilir miyiz?
Evet çözersin
quote:
Orijinalden alıntı: DoQi
quote:
Orijinalden alıntı: tolayd