Şimdi Ara

Üye olan herkese Saltywasher hediye! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
18
Favori
24.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eye.Q

Verdiğiniz tepkiye bakın önce. Bir de kargosu gelenlere. Güzel dille iletseydiniz zaten yardımcı oluyor arkadaş. Böyle emreder şekilde tepki vermek çözüm değil.

E-mailinizi verin kontrol edeceğim dedi sözde hani?Ben emreder şekilde de söylemedim ayrıca.Madem bir söz verdiler,madem üye olan HERKESE bedava veriyorlar bana da verecekler.Herkes hediyesini alıyorken ben niye alamıyorum?Yolladıkları şey ister 1 lira değerinde olsun ister 1000 lira,önemli olan vaatlerini yerine getirip getirmedikleri.
  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eye.Q

YnSSdKgL;
    İstediğinizi düşünüyor olabilirsiniz ama vaatlerini yerine getirmiyorlar diye birşey demeye hakkınız yok.
    Ayrıca UYGULAMA ÜZERİNDEN ÜYE OLAN HERKESE HEDİYE GÖNDERİMİ yaptık.
    Toplam da 5000'den fazla ürün gönderimi yapıldı, 5-10 tane ürün göndermemezlik gibi birşey söz konusu olamaz.

Sonuç olarak gönderdiğiniz eposta adresini 2 defa kontrol ettim.
    Uygulama üzerinden üye olmadığınız için hediyeniz gönderilmemiş.
  • slm,
    hediye ulaştı tşk ederim.Daha kullanmadık kullanınca sonucua bakacağız. İlginize tşk ederim. Diğer ürünlere de siteden bakacağım,
  • trenc T kullanıcısına yanıt
    Uygulama üzerinden kayıt oldum , mail adresimi PM attım ama daha gelen giden yok.
  • Bu uygulamaya iki de bir kampanya oluyor ama beden stoğu olmuyor, hatta genel olarak bedenler stokta yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    DOKUN AL kampanyamız birkaç gün içerisinde yenilecektir.
    O zaman beden seçme imkanınız da olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenc

Teşekkürler eye.Q

YnSSdKgL;
    İstediğinizi düşünüyor olabilirsiniz ama vaatlerini yerine getirmiyorlar diye birşey demeye hakkınız yok.
    Ayrıca UYGULAMA ÜZERİNDEN ÜYE OLAN HERKESE HEDİYE GÖNDERİMİ yaptık.
    Toplam da 5000'den fazla ürün gönderimi yapıldı, 5-10 tane ürün göndermemezlik gibi birşey söz konusu olamaz.

Sonuç olarak gönderdiğiniz eposta adresini 2 defa kontrol ettim.
    Uygulama üzerinden üye olmadığınız için hediyeniz gönderilmemiş.

Salak değiliz arkadaşım.Biliyoruz uygulama üzerinden üye olanlara verileceğini zaten.Ben de uygulama üzerinden üye oldum.Kimseyi kandırmaya hakkınız yok.Madem kontrol ettin uygulamadan üye olduğumu da görmüşsündür bahaneye gerek yok.
    Biz gidelim sırf üye olmak için uygulamayı **** üye olalım bilgilerimizi verelim adamın biri de "sen uygulama üzerinden üye olmadın" diye iftira atsın.Hakkımı helal etmiyorum size.Hem söz verip sözünüzü tutmuyorsunuz hem de bana iftira atıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

Uygulama üzerinden kayıt oldum , mail adresimi PM attım ama daha gelen giden yok.

Göndermek istemezlerse "sen uygulamadan üye olmamışsın" der göndermezler usta.Bahane hazır yani.Biz de uygulama üzerinden üye olduk ama demediklerini bırakmadılar.Madem bi işi yapacaksınız adam gibi yapın.
  • Henüz benim kargoda gelmedi. Epey zaman oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben üye olduğumda yollanmıştı. sonrasında farklı zamanlar da 10 arkadaşa daha söylemiştim biri hariç hepsine gelmiş. ona da gelir. hatta bazısına ertesi gün ulaşmıştı.
  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Bende öyle birşey ima etmedim zaten. Burada iftira atma, yalan söyleme gibi bir durumumuz yok. Bizi herkesi kandırmakla, dolandırıcılıkla itham eden sizsiniz. Bu yaklaşımınız yerine iyi niyetle durumu açıklasanız zaten konu bu kadar uzamazdı.

Siz hem konu içerisinde hem de özel mesaj ile ısrarla "üye olan herkese hediye veriyorsunuz" dediğiniz için yanlış anlamış olabilirsiniz diye durumu açıklamaya çalıştım.
    "İnsanlık halidir, gözden kaçmıştır, bir yanlışlık olmuştur" diye 09.02.2015 tarihi saat 08:35 itibari ile tekrar kontrol ettim ama aynı şekilde uygulama üzerinden üye olmadığınız gözüküyor.
  • blues88 B kullanıcısına yanıt
    Eposta adresinizi özel mesaj ile gönderebilirseniz yardımcı olayım.
  • teşekkürler trenc

kargo bugün geldi .ilginize teşekkür ederim
  • 2 hafta oldu üye olalı. Kargo bugün geldi. Adamlar söz verdiği gibi yolladılar.

MNG kargonun eksikleri.
    Kargocu insanlık dışı bir şekilde zile abandı. 15 sn aralıksız zile abandı.

Poşetin içinden 2 kargo poşeti çıktı.
    İlkinde sadece kutu çıktı dağılmış bir şekilde.
    Öbüründe ise sıkıca akmaması için ayrı poşette ürün çıktı

Ürün için teşekkürler Kullanalım bakalım eğer memnun kalırsam bundan sonra siparişlerim olacaktır.

SS:

• 1.5 hafta oldu hala gelmedi ama hocamiza guveniyoruz mngyide aradik yok adiniza kargo diyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güveniniz için teşekkürler. Hediyeniz hakkında detayları pm ile ilettim.
  • uye olali 11 gün oldu birsey gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

Şikayetinizi belirtmişsiniz konuyu daha fazla dağıtmayınız lütfen.

İyi forumlar,
  • iskenderce kullanıcısına yanıt
    Eposta adresinizi gönderebilirseniz yardımcı olayım.
  • Dün geldi, teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.