Şimdi Ara

Üye olan herkese Saltywasher hediye! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
18
Favori
24.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapak açık geliyor arkadaşlar. Güvrnli durmuyor o nedenle akıyor kargolara.. Satıcısından açıklama bekleyelim nasıl yapalım yıkayalım kullanalım vs kısmını kampanya sahibi izah etsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün oldu gelen giden yok
  • 10 günde elime ulaştı. teşekkürler.
  • Ürün geldi teşekkürler. Sözünüzde durup herkese yolladığınız için tebrikler. Ben Vandayım buraya kadar sorunsuz gelmiş.
    Akma sorunu yaşayanlar olmuş. Belli ki taşıma sırasında üstüne ağır malzemeler konmuş.. Umarım ürünün kapağı değiştirilerek sorun çözülür...

• ürün geldi ve renklilerde mükemmel sonuç veriyor. bizim oradaki markette göremedim nereden temin edeceğiz?
  • Banada gelmedi

• Hâlâ gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyamız 31.01.2015 Saat 23:59 itibari ile sona ermiştir.

Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.

Hediye gönderimleri 2-3 gün içerisinde bitmiş olacaktır.

Kampanya tarihleri arasında;
    * Sadece "Salty sardine" uygulaması üzerinden üye olanlara hediye gönderilmektedir.
    * Aynı adrese birden fazla ürün gönderimi yapılmamaktadır.

Hediyesi eline ulaşmayan arkadaşlar e-posta adreslerini özel mesajla iletebilirse kontrol edebilirim.
    Herhangi bir sebeple (kargo sırasında ambalajı patlayan, yırtılan veya yanlış adres vs gibi) adrese teslim edilemeyen ürünler elimize ulaştıkça tekrar gönderim yapılacaktır.
  • uyr olali 7 gun oldu gelen giden bisey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenc

Kampanyamız 31.01.2015 Saat 23:59 itibari ile sona ermiştir.

Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz.

Hediye gönderimleri 2-3 gün içerisinde bitmiş olacaktır.

Kampanya tarihleri arasında;
    * Sadece "Salty sardine" uygulaması üzerinden üye olanlara hediye gönderilmektedir.
    * Aynı adrese birden fazla ürün gönderimi yapılmamaktadır.

Hediyesi eline ulaşmayan arkadaşlar e-posta adreslerini özel mesajla iletebilirse kontrol edebilirim.
    Herhangi bir sebeple (kargo sırasında ambalajı patlayan, yırtılan veya yanlış adres vs gibi) adrese teslim edilemeyen ürünler elimize ulaştıkça tekrar gönderim yapılacaktır.

Kaç gün oldu hala gelmedi ne olacak?Bir iş yapıyorsanız düzgün yapın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

uyr olali 7 gun oldu gelen giden bisey yok.

Ben ayın 26 sında ya da 27 sinde üye oldum ayın 6 sı oldu hala göndermediler.Milleti kandırıyolar anca.
  • ürün geldi ve kullandık..teşekkür ederim..
    şişenin kapağı kargoda açılmış..bir kısmı dökülmüş.kutusunu banyoya koyduk ve güzel güzel kokuttu :)

lekeleri çıkartmada bir sorunla karşılaşmadım.
    beyazlarda iyi bir performans alamadığımı belirteyim.etkili bir beyazlatma için çalışılmalı diye düşünüyorum.
    renklilerde ise güzel bir sonuç aldık.
    kokusu çok güzel ama sadece şişede..koku çamaşırlara da yansısa güzel olurdu.şişede durduğu gibi kokmuyo meret :)
    genel olarak orta derecede başarılı bulduğum bir ürün olmuş.
  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Hocam el insaf ya. Utanın biraz. Benim 15 gün oldu üye olalı. Mesaj attım yanlışlık oldu gönderecegiz tekrar dedi arkadaş. Bir çok kişiye gönderildi. Size yollanmadi diye böyle konuşmaya hakkınız yok bence. Hatta iyiki yollanmamis size.

Eposta adresinizi özel mesajla iletebilirseniz kontrol edip size bilgi vereyim.
  • Teslim edildi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 8 Şubat 2015; 13:26:15 >
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Eposta adresinizi özel mesaj ile gönderebilirseniz yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

Hocam el insaf ya. Utanın biraz. Benim 15 gün oldu üye olalı. Mesaj attım yanlışlık oldu gönderecegiz tekrar dedi arkadaş. Bir çok kişiye gönderildi. Size yollanmadi diye böyle konuşmaya hakkınız yok bence. Hatta iyiki yollanmamis size.

Ben niye utanıyorum arkadaşım,söz verdikleri halde ürünü yollamayan adamlara laf yok hakareti biz işitiyoruz.Haddinizi bilin lütfen.
  • 23 Ocakta üye oldum halen gelmedi
    Verdiğiniz tepkiye bakın önce. Bir de kargosu gelenlere. Güzel dille iletseydiniz zaten yardımcı oluyor arkadaş. Böyle emreder şekilde tepki vermek çözüm değil.

• Yalan itibar etmeyin. Geçen salı yapmıştım. Bugün 10.gün. Konu kilitlensin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.