Şimdi Ara

Üyeliğim Çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar şimdi wow a girmeye çalıştım hatalı şifre verdi siteden Account Management e giricem apache sorunu çıkıyor ne yapayım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scapp -- 3 Haziran 2007; 19:50:01 >

• hacklendin büyük bir ihtimalle
    gizli sorunu biliyorsan hemen değiştir bilmiyo isen hemen mail yolla aynı şey benimde başıma geldi bu aralar hack olayları 2 kat artmış herkez dikkatli olsun addons vsvs çok dikkat edin emeğiniz var sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 3 Haziran 2007; 18:58:31 >
  • nereye mail atayım? bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scapp

nereye mail atayım? bi yardım edin
    arkadaşım benimde char hacklenmişti senin bilizz verdigin maili kullanarak mail atmalısın su blizz sitesine girip incelersen mutlaka atacagın mail adresi hakkında bi bilgi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodThief

arkadaşım benimde char hacklenmişti senin bilizz verdigin maili kullanarak mail atmalısın su blizz sitesine girip incelersen mutlaka atacagın mail adresi hakkında bi bilgi vardır

Alıntıları Göster
    Benim üyelikle oyundamıs şu anda
  • quote:

Benim üyelikle oyundamıs şu anda

Alıntıları Göster
    bak arkadaşım sen bi guildemiydin ? eğer guildeysen ve onların msni varsa onlarla hemen iletişime geç karaktere wisp falan atsınlar ne bilem gm'e ticket atsınlar sen offical siteye gir bi kontrol et adam su anda karakteri soyuyor olabilir maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 3 Haziran 2007; 19:58:08 >
  • quote:

bak arkadaşım sen bi guildemiydin ? eğer guildeysen ve onların msni varsa onlarla hemen iletişime geç karaktere wisp falan atsınlar ne bilem gm'e ticket atsınlar sen offical siteye gir bi kontrol et adam su anda karakteri soyuyor olabilir maalesef

Alıntıları Göster
    Söyledim zaten adam hiçbişey yazmıyormus cevap bekliyorum form doldurdum
  • quote:

Alıntıları Göster
    oyunda aktif olan bi arkadaşın adamın online oldugunu belirtsin gm'e tıcket atıp acil cevap verin desin belki gm muhahele edebilir
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scapp

yapman gerekenler şunlar wow un sitesine girip destek icin mail aticaksin tabi ki ingilizce ..support bolumundeydi sanirim

onlar sana mutlaka yardimci olacaklardir ancak şunuda muhtemelen isteyeceklerdir oda şu

WOW un CD key leri

bunlar elinde ise charini itemleri ile geri alacaksindir

egerki bu yoqsa işin zor

bunun sonunda da paran kesinlikle gidicektir ancak itemleri alicaksindir TUM iş CD key de yani wow o charin sana ait oldugunu bilmesi gerek oda CD key ile oluyor

umarim halledersin bu arada itemlerini sana geri vermeleri 2 hafta kadar surer

kolay gelsin

• quote:

oyunda aktif olan bi arkadaşın adamın online oldugunu belirtsin gm'e tıcket atıp acil cevap verin desin belki gm muhahele edebilir

Alıntıları Göster
    Gecmis olsun arkadasim insallah en yakin zamanda geri alirsin accountunu

Peki sence neden hacklenmis olabilir sifreni bilen baska biri warmiydi yoksa son gunlerde hangi siteden hangi add onlari filan indirdin belki onlardan bisi bulasmis filan olabilir ayni hatayi bizlerde yapmiyalim diye paylasirsan sewinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironic_darksun

Gecmis olsun arkadasim insallah en yakin zamanda geri alirsin accountunu

Peki sence neden hacklenmis olabilir sifreni bilen baska biri warmiydi yoksa son gunlerde hangi siteden hangi add onlari filan indirdin belki onlardan bisi bulasmis filan olabilir ayni hatayi bizlerde yapmiyalim diye paylasirsan sewinirim ...

Alıntıları Göster
    Ne addon var ne arkadasım biliyo 1 senedir oynadıgım oyun nasıl oldu bugun gitti anlaadım form doldurdum cd keylerıde yazdım umarım alırım

• quote:

Ne addon var ne arkadasım biliyo 1 senedir oynadıgım oyun nasıl oldu bugun gitti anlaadım form doldurdum cd keylerıde yazdım umarım alırım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: codermaster

Geçmiş olsun arkadaşım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım bayağı kötü birşey olsa gerek ya insanın emeğinin beleştne gitmesi=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Geçmiş olsun arkadaşım bayağı kötü birşey olsa gerek ya insanın emeğinin beleştne gitmesi=8

Alıntıları Göster
    Scapp hangi server ?
  • yazıları okumadım belki çözdünüz olayı fakat bugun wow da bi dandiklik zaten vardı aynı şey bendede oldu hatalı şifre dedi 100 kere denedim sonra düzeldi. heralde o anlık hataydı inş. öyle olmuştur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

valla cok gecmis olsun tekrar umarim alirsin accountu geri acaba nasil oldu hayret ne add on war ne baska bisi ilginc ... eskiden olmazdi böle seyler bu aralar ne kadar artti bu hacklenme olaylari :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ironic_darksun

quote:

valla cok gecmis olsun tekrar umarim alirsin accountu geri acaba nasil oldu hayret ne add on war ne baska bisi ilginc ... eskiden olmazdi böle seyler bu aralar ne kadar artti bu hacklenme olaylari :(

Alıntıları Göster
    addonları curse gaming den indirin suan en güvenilir site

• quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

addonları curse gaming den indirin suan en güvenilir site

Alıntıları Göster
    dostum maıl adresını kullan ve oyunu gerı al maıl gızlı soru felan fulan oyunu her turlu alabılırsın ama karakterın cıplak olabılır :) butun paranda çinlilerde olcak muhtemelen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

dostum maıl adresını kullan ve oyunu gerı al maıl gızlı soru felan fulan oyunu her turlu alabılırsın ama karakterın cıplak olabılır :) butun paranda çinlilerde olcak muhtemelen :)

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun benimde 3 kere çalındı ama son anda kurtardım.Accımı dondurdum 1 ay sonra oynayacam artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.