Bildirim
Üyeliğimin MSJ sayısı hiç yükselmiyor sabit kaldı öle :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pcinden kaynaklanan bi sorundur belki bak banada olmuştu 2 hafta önce.. kasayı az eğri tutarak post at.. sonra bi kere açılıyor bidaha kapanmıyor.. hep artıyor post sayısı.. tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: reos
pcinden kaynaklanan bi sorundur belki bak banada olmuştu 2 hafta önce.. kasayı az eğri tutarak post at.. sonra bi kere açılıyor bidaha kapanmıyor.. hep artıyor post sayısı.. tavsiye ederim
çok kötüsün
-
Forumun üst tarafında ve sağ tarafında bulunan reklamlara 3 kez tıkla mesaj atmadan önce, hergün en fazla 150 olmak şartıyla mesaj sayın artar tıkladıkça. -
quote:
pcinden kaynaklanan bi sorundur belki bak banada olmuştu 2 hafta önce.. kasayı az eğri tutarak post at.. sonra bi kere açılıyor bidaha kapanmıyor.. hep artıyor post sayısı.. tavsiye ederim
yan yatır
-
imzan yok kardeş post sayısının yükselmesi için imza yapman gerek -
güvenli modda artıyo... -
quote:
süpersin hacı tmm.. -
quote:
Orjinalden alıntı: djkürşat01
Üyeliğimin MSJ sayısı hiç yükselmiyor sabit kaldı öle :S ya kendimi bildim bileli bu sayı 3 ve halen de 3.. bayada aktif sayılırım ama yeni dikkat ettim... sorun ne yardım edebilcek olan varmıııı
konu dışı gibi bazı bölümlere mesaj yazarsan msj sayın hiç yükselmez. diğer bölümlere de yaz dene bak nasıl yükselecek -
gelin gelinn forumun tüm espiritüelleri izdiham yaptı buraya -
quote:
quote:
süpersin hacı tmm..
önemli değil
kayıt olurken kuralları okumayan üyenin hali
-
kasayin icine kedi at
sonra monitoru yan yatir -
-
Postları yan yatırarak at. -
arkadaşım sen bunlara inanma herkes senin üzerinde bak yeni şakalarını deniyo
msj ın başına
/++post+messaje
yaz al satıra geç öle yaz -
monitörü yala -
quote:
Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.
quote:
Üyeliğimin MSJ sayısı hiç yükselmiyor sabit kaldı öle :S ya kendimi bildim bileli bu sayı 3 ve halen de 3.. bayada aktif sayılırım ama yeni dikkat ettim... sorun ne yardım edebilcek olan varmıııı
konu dışı gibi bazı bölümlere mesaj yazarsan msj sayın hiç yükselmez. diğer bölümlere de yaz dene bak nasıl yükselecek
TÜm Komedinin bittiği an
-
Nod32 yükle. -
quote:
Güzel. -
dididididididididiijeyyy kürşad
iki fıçı fıçı yap
Benzer içerikler
- şınav göğsü büyütürmü
- tetradox alkolle alınır mı
- rockets 40 sigara nerede satılır
- internet kablo renkleri
- eski kitaplar nereye verilir
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X