Şimdi Ara

uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b kesin çözüm burda /xinput 1.3 dll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içinde xinput 1.3 dll hatası ve ardından 0xc00007b adlı lanetli hatayı aldım çok araştırdım internette saçma sapan çözümler vardı, işe yarayan, yaramayan kişiden kişiye farklılık gösteriyor adeta.

Şimdi ben kendi yolumla bulduğum çözümü aktarayım sizlere.

xinput 1.3 dll directx ile gelen bir dll dir.
    sizin onu haricen indrip sisteminizin içine atmanız açıkçası pek etkili olmuyor çünkü dircetx ile beraber daha bir sürü dll geliyo
    r.

ve bu 0xc0007b hatasıda bu dll nin yanlış yere kopylanmasından dolayı ortaya çıkıyor.

Sizden yapmanızı istediğim syswow64 veya sisteminiz 32 bit is system32 de xput 1.3 dll bulup silmeniz.
    Daha sonra directx'in sisteminizle uyumlu sürümünü indirip bilgisayarınıza kurmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimsiz77 -- 21 Eylül 2015; 11:58:15 >

• ben bu konuyu araştırırken 200-250 mblık bir dosya bulmuştum nette, onu indirip kurdum, 4 saat falan sürdü ama hiçbir sorun kalmamıştı
  • Windows un framework paketleri var buyuk ihtimal onu indirmissinsir.Senin yaptigin islemin sorunu çözme olasılığı da fazla çok lanet bi hata sinir bozucu denesinlee inşallah çözülür sorun.Ben böyle çözdüm.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Farklı farklı çözümler var, dediğim gibi işe yarayanda vaar yaramayanda.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • format attım yine olmadı lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.