Şimdi Ara

Uygulama Haber 11.Bölüm 'Autumn Dynasty, Asphalt 7, Euro Soccer ve 13 konu' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söyle bakayımda indireyim güzel olanları.

Bulut alan dediğimiz olay. Mailimizde 10 gb lik veri taşıyabiliyoruz gibisinden bir şeymi?
  • Asphalt 7

Bu oyunu geçen gün arkadaşın tel de oynadım grafikleri görünce ufak bir şok geçirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_39

Programin ismini ios-haber sitenin isminide apple haber olarak degistirmenizi oneririyorum hemen hergun forumu takip ediyorum ios'a uygulama ciksa haber yapiyorsunuz, android yeni versiyon ve yeni cihaz tanitti. Dogru duzgun aciklayici bir haberi yok.bu siteye 2005 ten beridir uyeyim eger donanim haber Sgs3 ve nexus7 ye yapmadigi canli yayiyini yeni iphone'a yaparsa benim gozumde tarafli oldugu icin 7 yillik uyeligimi silecegim.
    Saygilar.

BRAVO

Ama mesut Cevik sana cevap olarak daha önce yaptıgı gıbı soyle yazacak : '' akıllı telefon ızlenme : 150.000, donanım izlenme : 30.000 '' diyecek ve değişen bir şey olmayacak, niyet para kazanmak bilgi sağlamak değil, o yüzden İOS - HABER.com fikri MEsut Çevik tarafından değerlendirilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: andro2.3.7

neden ilk önce ios a çıkarlar anlamadım play store de o kadar gelişmiş sayılırasphalt 7

çünkü android dandikliğine uydurmaya çalışıyorlar

• quote:

Programin ismini ios-haber sitenin isminide apple haber olarak degistirmenizi oneririyorum hemen hergun forumu takip ediyorum ios'a uygulama ciksa haber yapiyorsunuz, android yeni versiyon ve yeni cihaz tanitti. Dogru duzgun aciklayici bir haberi yok.bu siteye 2005 ten beridir uyeyim eger donanim haber Sgs3 ve nexus7 ye yapmadigi canli yayiyini yeni iphone'a yaparsa benim gozumde tarafli oldugu icin 7 yillik uyeligimi silecegim.
    Saygilar.

Asıl sen bu yazdıklarınla bir şeylerin fanboyluğunu yapmaya çalışıyorsun. Donanimhaber kar amacı güden ticari bi kuruluş özellikle bir markanın fanlığını yapmak Donanimhabere bişey kazandırmaz. Hal böyleyken Türkiyede çok azınlıkta kalan ios cihazlarının Fanlığını yapmak bu siteye bir şey kazandırmaz. Yani Android çok daha karlıdır. 2 gün öncemiydi ne ana sayfa olduğu gibi Google la alakalı haberler den oluşmaktaydı. Sonuçta Google Androidin yaratıcısı. ALLAH tan Apple haberleri yoktu. Yoksa seni kaybederdik. Gerçekten kaybımız acı olurdu.

• videoyu izleyemiyorumm :(

• Asphalt 7 oynadıkça daha zevkli gelmeye başladı nedense.Başlarda sevmemiştim ama şimdi çok hoşuma gitti.
  • oyun listesinde yanlarına videoda kaçıncı dakikada başladığını yazarsanız sevinirim. istemediğim ve ios oyunlarını izlemek zorunda kalmam bu sayade.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkspm

quote:

Saygilar.

Asıl sen bu yazdıklarınla bir şeylerin fanboyluğunu yapmaya çalışıyorsun. Donanimhaber kar amacı güden ticari bi kuruluş özellikle bir markanın fanlığını yapmak Donanimhabere bişey kazandırmaz. Hal böyleyken Türkiyede çok azınlıkta kalan ios cihazlarının Fanlığını yapmak bu siteye bir şey kazandırmaz. Yani Android çok daha karlıdır. 2 gün öncemiydi ne ana sayfa olduğu gibi Google la alakalı haberler den oluşmaktaydı. Sonuçta Google Androidin yaratıcısı. ALLAH tan Apple haberleri yoktu. Yoksa seni kaybederdik. Gerçekten kaybımız acı olurdu.

adam doğru söylemiş boşuna kasma dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Saygilar.

Kusura bakmayın ama programı ios haber olarak yapamayız çünkü 16 haberin 9'u Android ile alakalı o yüzden siz istesenizde yapamayız.

Android cihazlarla alakalı Google IO 2012'nin canlı yayınını yapmak isteyen editör bulamadığımız için yapamadık. Aynı şekilde iOS 6'nında canlı yayınına katılacak editör ne yazık ki bulamadık.
    SGS3 için ise Türkçe çevirmen ile beraber NTV'ye verildiği için lansman yapamadık. Kendimize özel yayın almak istedik ama sadece NTV'ye verebileceklerini ilettiler, sizde NTV'den alırsınız dendi ki zaten orada canlı Türkçe çevirmen var bizde video çekmeye karar verdik.

Benzer lansmanlarda güzel şartlar oluşursa tabii ki lansmanları canlı duyurmak isteriz. Bakınız Bölümsonucanavarı.com E3 için üç günde 7 canlı yayın yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasantro

toon shooters ücretsiz dediniz multiplayer özelliğide ücretsiz mi ?

Hayır her an iki kişi oynayabiliyorsunuz. Paralı olan özellikle bir şey yok. Sadece oyun içinde kazanılan altınlarla yeni karakterler açabiliyor yada level arttırmalar yapabiliyorsunuz. Buda oldukça fazla sayıda oyunu oynamak gerekiyor. Eğer ki o kadar oynayamam diyorsanız parayla hepsinide açabiliyorsunuz tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

oyun listesinde yanlarına videoda kaçıncı dakikada başladığını yazarsanız sevinirim. istemediğim ve ios oyunlarını izlemek zorunda kalmam bu sayade.

Normal masa üstü sürümlerinde yanlardaki çalma listesinden tıklayarak istediğiniz konuya ulaşabiliyorsunuz sanırım anlaşılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

Orijinalden alıntı: darkness_39 Programin ismini ios-haber sitenin isminide apple haber olarak degistirmenizi oneririyorum hemen hergun forumu takip ediyorum iosa uygulama ciksa haber yapiyorsunuz, android yeni versiyon ve yeni cihaz tanitti. Dogru duzgun aciklayici bir haberi yok.bu siteye 2005 ten beridir uyeyim eger donanim haber Sgs3 ve nexus7 ye yapmadigi canli yayiyini yeni iphonea yaparsa benim gozumde tarafli oldugu icin 7 yillik uyeligimi silecegim. Saygilar.
    Kusura bakmayın ama programı ios haber olarak yapamayız çünkü 16 haberin 9u Android ile alakalı o yüzden siz istesenizde yapamayız. Android cihazlarla alakalı Google IO 2012nin canlı yayınını yapmak isteyen editör bulamadığımız için yapamadık. Aynı şekilde iOS 6nında canlı yayınına katılacak editör ne yazık ki bulamadık. SGS3 için ise Türkçe çevirmen ile beraber NTVye verildiği için lansman yapamadık. Kendimize özel yayın almak istedik ama sadece NTVye verebileceklerini ilettiler, sizde NTVden alırsınız dendi ki zaten orada canlı Türkçe çevirmen var bizde video çekmeye karar verdik. Benzer lansmanlarda güzel şartlar oluşursa tabii ki lansmanları canlı duyurmak isteriz. Bakınız Bölümsonucanavarı.com E3 için üç günde 7 canlı yayın yaptılar.

sn. oksay geçen sene agustos'a kadar hiç akıllı bir cihaz kullanmamıştım. sonra sitenizde ki Samsung Galaxy S2, HTC
    Sensation ve LG Optimus 2x karşılaştırma videosunu izledikten sonra aynı gün içerisinde erdi özdağ ve mesut çevik'in o
    heyecanına katılarak sgs2 satın aldım ve su zamana kadar memnun olarak kullanmaktayım.demek istediğim şudur ki dh
    editorlerinin elbette yazılımsal ve donanımsal bilgileri bizden fazla olduğu için onların en kücük yorumu bile benim için değerli bunun içindir ki nexus7 tanıtılırken editorlerin iyi veya kötü yorumlarını duymak isterim.bu nedenle benim beklediğim, bir teknolojik cihaz alırken beni doğru yönlendirmesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

Çok güzel bir video olmuş.

Bulut alan dediğimiz olay. Mailimizde 10 gb lik veri taşıyabiliyoruz gibisinden bir şeymi?

Bulut depolama sizin bilgisayarınızda değil internette sakladığınız veridir. Bir verinin internete aktarılması sayesinde tüm dosyalarınızı son versiyonunu internet üzerinde tutuluyor ve siz diyelim ki cep telefonunuzdan son versiyona her an bilgisayarınız açık kapalı bile olsa erişebiliyorsunuz.
  • İyi ya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

Çok güzel bir video olmuş.

Bulut depolama sizin bilgisayarınızda değil internette sakladığınız veridir. Bir verinin internete aktarılması sayesinde tüm dosyalarınızı son versiyonunu internet üzerinde tutuluyor ve siz diyelim ki cep telefonunuzdan son versiyona her an bilgisayarınız açık kapalı bile olsa erişebiliyorsunuz.

Benim tabletin alanı küçük. Yani mesela ben müziğimi internette tutabilirim istediğim zamanda bunu kullana bilirim yani? Anladığım doğru ise cidden mükemmel bir olay.
    Açıklamanız için teşekkür ederim.

gun cevapladı vaybe

• Xperia s için 10 lık geçiştirme inceleme yayınlayınca bitmişti gözümde zaten bu site..şimdi 10 haberden 8 i ios içerince tuzu biberi oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ardakbaycan

Xperia s için 10 lık geçiştirme inceleme yayınlayınca bitmişti gözümde zaten bu site..şimdi 10 haberden 8 i ios içerince tuzu biberi oldu..

Geçiştirme videosu yayınlamıyoruz, ayrıca ios delisi isek Yeni iPad'in inceleme videosunu neden yayınlamadık onu niye sormuyorsunuz. Yukardaki programda yarısından fazlası Android ile alakalı ki Google Play, AppStore'dan çok daha az aktif olduğu halde bu şekilde.

Ana sayfada gördüğünüz haberler iOS ile ilgili gibi gözüküyor olabilir ama o oyunlar android'ede gelecek ve o zamanda tekrar haberi yapılacak geç gelmesi nedeniyle size öyle gözüküyor. Ayrıca dediğim gibi google play store ne yazık ki daha az aktif olduğundan uygulama haber'in haber ağırlığıda ister istemez orada daha fazla gözüküyor.

• Güzel ve akıcı bir video haber olmuş yine, teşekkürler.

Ufak bir tavsiye; videoya başlamadan önce haberlere kimin giriş yapacağını kararlaştırın.
    Mesela 4. uygulamaya ben, 5. uygulamaya sen başla gibi.
    Böylece "sıradaki haberimiz" cümlesinden sonra lafa girecek kişi diğerinin sözünü kesmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardakbaycan

Xperia s için 10 lık geçiştirme inceleme yayınlayınca bitmişti gözümde zaten bu site..şimdi 10 haberden 8 i ios içerince tuzu biberi oldu..

Geçiştirme videosu yayınlamıyoruz, ayrıca ios delisi isek Yeni iPad'in inceleme videosunu neden yayınlamadık onu niye sormuyorsunuz. Yukardaki programda yarısından fazlası Android ile alakalı ki Google Play, AppStore'dan çok daha az aktif olduğu halde bu şekilde.

Ana sayfada gördüğünüz haberler iOS ile ilgili gibi gözüküyor olabilir ama o oyunlar android'ede gelecek ve o zamanda tekrar haberi yapılacak geç gelmesi nedeniyle size öyle gözüküyor. Ayrıca dediğim gibi google play store ne yazık ki daha az aktif olduğundan uygulama haber'in haber ağırlığıda ister istemez orada daha fazla gözüküyor.

Gün bey siz de kendi açınızdan değerlendirip olayda haklılığınızı ortaya koymaya çalışıyorsunuz ama bu sitede bir objektif olamama sorunu zaman zaman mevcut..Bu sadece benim tespitim olan bi durum değil.. Bahsettiğim xperia s videosunu şu an program yaptığınız editör Kaan bey yaptı..Zahmet edip açıp bakarsanız ne kadar sığ ve yapmak için yapılmış olduğunu görürsünüz.. Hayatımda hiç galaxy serisi kullanmadım ama htc one x galaxy s3 karşılaştırma videosu beni bile rahatsız etti.. Forumda yazılanları gördükçe tek rahatsız olanın ben olmadığımı da rahatlıkla anlayabildim.. Mesele IOS delisi olmak yada bu tarz bişey değil, burda bu kadar okuyucu bişeyden rahatsız oluyosa altındaki sebebi irdelemekte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.