Şimdi Ara

Uygulama Haber 11.Bölüm 'Autumn Dynasty, Asphalt 7, Euro Soccer ve 13 konu' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Autumn Dynasty sadece ipad e çıkmadı demi iphone da da oynayabiliriz. :)daha yeniyim ios da o yüzden maruz görün..

• asphalt7 iyi fena değilde artısı sadece yeni arabalar ve modifiye sistemi olmuş ama haritalar yine aynı çoğu haritayı kopyala yapıştır yapmışlar

• ya ben ios kullancısıyım ama şunu kabul ediyorum ki android çok daha iyidir kişiden kişiye değişir en yakın zamanda da android'e geçmeyi düşünüyorum bence bir oyun çıkacaksa ikisinede aynı anda çıkmalı bknz:Asphalt 7-MAx Payne-Temple Run daha niceleri... bu durum pc vs ps3-x360 gibi pc'nin pc yede bir çok oyun daha sonra çıkıyor bazen bu 6-7 ay olabiliyor pc nin sistemi ne kadar ps3 e göre daha olsada hep oyunlar ps3 e çıkıyor bu ios vs android de böyle android ram'i ile gpu'su ile cpu'su ile her türlü yazılımsal ve donanımsal olarak daha da iyi olsa oyunlar hep ios'a çıkıyor artık üreticilerin bunu anlaması lazım ya bir oyunu hem ios'a hem androide yapmak zor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umtont

Autumn Dynasty sadece ipad e çıkmadı demi iphone da da oynayabiliriz. :)daha yeniyim ios da o yüzden maruz görün..

Ne yazık ki sadece iPad'e çıkmış durumda zira ekran böylesine bir oyunu iPhone sığdıracak kadar geniş değil. Keza oyun süper gerçekten ancak iPad'in bile ekranının ufak geldiği olmuyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

Autumn Dynasty sadece ipad e çıkmadı demi iphone da da oynayabiliriz. :)daha yeniyim ios da o yüzden maruz görün..

Ne yazık ki sadece iPad'e çıkmış durumda zira ekran böylesine bir oyunu iPhone sığdıracak kadar geniş değil. Keza oyun süper gerçekten ancak iPad'in bile ekranının ufak geldiği olmuyor değil.

kötü oldu bu.. peki ıphona benzer güzel oyunlar varmı.
  • inceleme guzel, tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

StarFront: Collision, Command Conquer Red Alert var.

İkiside iyi ama diğeri gibi değil ne yazık ki.

• Güzel inceleme. Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

StarFront: Collision, Command Conquer Red Alert var.

İkiside iyi ama diğeri gibi değil ne yazık ki.

Teşekkür ederim Gün abi.

• Bunlar kim lan, Mesut Çevik nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_39

Programin ismini ios-haber sitenin isminide apple haber olarak degistirmenizi oneririyorum hemen hergun forumu takip ediyorum ios'a uygulama ciksa haber yapiyorsunuz, android yeni versiyon ve yeni cihaz tanitti. Dogru duzgun aciklayici bir haberi yok.bu siteye 2005 ten beridir uyeyim eger donanim haber Sgs3 ve nexus7 ye yapmadigi canli yayiyini yeni iphone'a yaparsa benim gozumde tarafli oldugu icin 7 yillik uyeligimi silecegim.
    Saygilar.

dh bu aksam ki programiyla gozumde tarafli oldugunu ispatladigindan
    Uygulama haber 11. Bolumdeki yorumumda soz verdigim gibi 7 yillik uyeligimi bu aksam itibariyle silecegim herkese iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.