Şimdi Ara

Uygulama Haber 14 Mayıs: 'Yeni çıkan uygulamalar, oyunlar gelişmeler hepsi burada'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

Orijinalden alıntı: gun
    quote:

Orijinalden alıntı: omura_vs ARTIK VİDEO İNCELEMELERİNİZİ GİRİŞ SEVİYESİ TELEFONLARLADA İZLEMEK İSTİYORUZ LÜTFEN BU KONUDA ARTIK BİŞEYLER YAPIN GÖZE HİTAPEDEN BİR İNCELEMEYİ MP3 FORMATINDA DİNLEMEK BİRAZ ABES KAÇIYO BU TELEFONLARDADA FLASH KULLANIYORUZ SİTEDEKİ BÜTÜN FLASH İÇERİKLERİ GÖRÜNTÜLEYEBİLİYORUZ YOUTUBE VİDEOLARINI İZLEYEBİLİYORUZ AMA BU SİTEKİ VİDEO LARI İZLEYE MİYORUZ ARTIK TIPKI MP3 ALTERNATİFİ GİBİ BİR ALYERNATIF OYNATICI İSTİYORUZ.
    Giriş seviyesi telefonlar derken neyi kast ediyorsunuz acaba ? Diğer yandan videoları tüm android ve iOS cihazlarda devamlı deniyoruz bir sıkıntı olmuyor neden nasıl izlenmiyor çok merak ediyorum öğrenmek içinde size pm attım. Cevap verirseniz sevinirim.
    Konu ile alakalı değil ama ben size videolarda bir sorun bildireyim siz sormuşken. EVO 3D kullanıyorum. Videoyu standart site görünümünde HD izlemeye çalışınca geniş ekran olarak görüntüleyemiyorum, görüntü soldan sağdan boşluk kalacak şekilde ve boylamasına sıkışmış olarak geliyor. Mobil site görünümüne ve SDye gidince düzgün izleyebiliyorum. Bu problem ben telefonu aldığımdan beri var ve birkaç flash güncellemesine rağmen düzelmedi. Çok problem değil, ama siz de test ederseniz iyi olabilir, sorun var/yok olarak paylaşabilirseniz biz de bilebiliriz sorunun bizde olup olmadığını. Saygılarımla.

Samsung Galaxy S Wifi 5 modelinde de açılmıyor hiç bir video. Donanım olarak sağlam bir makine olmasına rağmen DH de sorun oluyor.

• -Uygulama Haber diye mini site açtınız;Haberlerde yer alan uygulamaların Büyük çoğunluğu iOS hakkında,Android çok nadir.
    -Uygulama Haber videosu çekiyorsunuz 10 haberden 10'u iOS ile ilgili,4 tanesi Android ve iOS ile ilgili.
    -Uygulama Haberin logosu bile Appstore logosundan çalıntı.
    -Forumda Apple MARKASINA özel bölüm var,Android İŞLETİM SİSTEMİNE özel bir bölüm yok.
    -Foruma özel iOS uygulaması çıkmak üzere,Android uygulamasının adı bile geçmiyor.

Sormak istediğim soru şu:Forum ve Site'de Android hep çemberin dışında mı kalacak?Ya da Android kullanıcısı çok mu az forumda?
  • e hadi izleyek...
  • xlr8 güzel beğendim tavsiye ederim ;)
  • Video için teşekürler.
    Ballistic denen oyun çok hoşuma gitti acayip saran bir oyuna benziyor.
  • şu xlr8 te benzeyen ptogramın ismi neydi groscopla çalışan auto tunes mu bulamadım beni telefonda internet yokta onu denemek istiyorum
  • Ballistic oyunu ilgimi çekti, yükledim, oynadım, gun'un rekoru 3'e katladım , keyif aldım, yeni bölüm için teşekkür ettim.
    26. Wavedeyim keyfi kaçmasın diye yarın devam edeceğim oyuna

Bir dahaki bölüm için contre jour, EDGE ve MARVEL VS. CAPCOM 2 oyunlarını incelemenizi tavsiye ederim

Bu arada Doğum Günün Kutlu Olsun Gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 14 Mayıs 2012; 21:41:12 >

• arkadaş çok fazla HeHE hehe diyor normal hayatta olabilir ama video incelemede hoş olmuyor biraz daha profosyenel olunabilir
  • Videoyu standart site görünümünde HD izlemeye çalışınca geniş ekran olarak görüntüleyemiyorum, görüntü soldan sağdan boşluk kalacak şekilde ve boylamasına sıkışmış olarak geliyor.
  • Ya bu Android vs Apple konusu baymadımı artık :D
    bu arada futbol demişken iPhone'da "mobil lig" diye bi uygulama çıkmış bi bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

şu xlr8 te benzeyen ptogramın ismi neydi groscopla çalışan auto tunes mu bulamadım beni telefonda internet yokta onu denemek istiyorum

http://itunes.apple.com/us/app/autotones/id340112461?mt=8

AutoTones iOS'te var ne yazık ki android'de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

-Uygulama Haber diye mini site açtınız;Haberlerde yer alan uygulamaların Büyük çoğunluğu iOS hakkında,Android çok nadir.
    -Uygulama Haber videosu çekiyorsunuz 10 haberden 10'u iOS ile ilgili,4 tanesi Android ve iOS ile ilgili.
    -Forumda Apple MARKASINA özel bölüm var,Android İŞLETİM SİSTEMİNE özel bir bölüm yok.
    -Foruma özel iOS uygulaması çıkmak üzere,Android uygulamasının adı bile geçmiyor.

Sormak istediğim soru şu:Forum ve Site'de Android hep çemberin dışında mı kalacak?Ya da Android kullanıcısı çok mu az forumda?

Mümkün olduğunca cevap vermeye çalışayım ama yazdıklarınızdan biraz ön yargı seziyorum.

- Uygulamalarda Android'le alakalı tüm haber sitelerini ve oyun sitelerini takip ediyorum ama içerik ne yazık ki iOS dünyasına göre kısıtlı kalıyor.
    - Şimdi zaten iyi oyunlar genelde ya beraber çıkıyor yada sonradan iOS'ten Android'e geçiş yapıyor. Yani ne yazık ki Android'de olup iOS'te olmayan iyi oyun anca Nvidia'nın para verip yaptırdıkları oda zaten 3 ayda bir çıkıyor. Yeni çıkan mutlaka bildirmek istediğiniz bir uygulama varsa memnuniyetle bekleriz.
    - Android ile alakalı nasıl bölüm olmaz. Apple diye bir bölüm varken Android Telefonlar ve Android Tabletler olmak üzere iki bölüm var ayrıca Android Oyunlar kısmı ve HTC, Samsung gibi markaya özel forumlarda mevcut. Biraz haksızlık etmişiniz. Dikkat edin iPad diye bir bölüm yok.
    - iOS çıkarmayı planladığımız zamanda Türkiye'de tamamen domine idi 10'a 1 oranda idi bir firma ile öyle anlaştık sonra çıkartamadılar. Şimdi tasarım ve işlevsellik kısımlarını aştık sonra aynısını Android'e çıkarması daha kolay olacak yani araya zaman pek koymayacağız.

Android'in bir çember dışında olmasına imkan yok farkında mısınız bilmem ama bölümün sponsoru zaten Samsung. Sorun şu ki hepsini kapsayan bir şey yapınca iOS dünyasındaki hareketlilik ne yazık ki daha önde gibi gözükmesine neden oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omura_vs ARTIK VİDEO İNCELEMELERİNİZİ GİRİŞ SEVİYESİ TELEFONLARLADA İZLEMEK İSTİYORUZ LÜTFEN BU KONUDA ARTIK BİŞEYLER YAPIN GÖZE HİTAPEDEN BİR İNCELEMEYİ MP3 FORMATINDA DİNLEMEK BİRAZ ABES KAÇIYO BU TELEFONLARDADA FLASH KULLANIYORUZ SİTEDEKİ BÜTÜN FLASH İÇERİKLERİ GÖRÜNTÜLEYEBİLİYORUZ YOUTUBE VİDEOLARINI İZLEYEBİLİYORUZ AMA BU SİTEKİ VİDEO LARI İZLEYE MİYORUZ ARTIK TIPKI MP3 ALTERNATİFİ GİBİ BİR ALYERNATIF OYNATICI İSTİYORUZ.
    Giriş seviyesi telefonlar derken neyi kast ediyorsunuz acaba ? Diğer yandan videoları tüm android ve iOS cihazlarda devamlı deniyoruz bir sıkıntı olmuyor neden nasıl izlenmiyor çok merak ediyorum öğrenmek içinde size pm attım. Cevap verirseniz sevinirim.
    Konu ile alakalı değil ama ben size videolarda bir sorun bildireyim siz sormuşken. EVO 3D kullanıyorum. Videoyu standart site görünümünde HD izlemeye çalışınca geniş ekran olarak görüntüleyemiyorum, görüntü soldan sağdan boşluk kalacak şekilde ve boylamasına sıkışmış olarak geliyor. Mobil site görünümüne ve SDye gidince düzgün izleyebiliyorum. Bu problem ben telefonu aldığımdan beri var ve birkaç flash güncellemesine rağmen düzelmedi. Çok problem değil, ama siz de test ederseniz iyi olabilir, sorun var/yok olarak paylaşabilirseniz biz de bilebiliriz sorunun bizde olup olmadığını. Saygılarımla.

Samsung Galaxy S Wifi 5 modelinde de açılmıyor hiç bir video. Donanım olarak sağlam bir makine olmasına rağmen DH de sorun oluyor.

Mobil videolarla alakalı yer kazanmak için benim çok istemediğim bir optimizasyon yaptık sonuç Android cihazlarda büyük sorun çıkardı sizin gibi geri bildirim yapan kullanıcılar sayesinde haberimiz oldu. Nasıl olduysa programcılar test ettikleri halde sorun olmamış. Şimdi geri aldık tamamen düzelmek içinde çalışmaları sürdürüyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mobil videolarla alakalı yer kazanmak için benim çok istemediğim bir optimizasyon yaptık sonuç Android cihazlarda büyük sorun çıkardı sizin gibi geri bildirim yapan kullanıcılar sayesinde haberimiz oldu. Nasıl olduysa programcılar test ettikleri halde sorun olmamış. Şimdi geri aldık tamamen düzelmek içinde çalışmaları sürdürüyoruz.

Birde benim bir önerim olacak DH nin IOS ve Android için özel bir programı olacak mı yapılsa güzel olur birçok üye tarafından da isteniyor. (sahibinden, hurriyet vs gibi)

• teşekkürler, çok faydalı bir program. zevkle izliyorum.
  • fm 2012'yi Lg p350'de oynayabilir miyim acaba?
  • Güzel video olmuş tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

-Uygulama Haber diye mini site açtınız;Haberlerde yer alan uygulamaların Büyük çoğunluğu iOS hakkında,Android çok nadir.

yav he he.

• Bu xlr8 gps ile mi calisiyor yoksa sensörler vasıtasıyla mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde benim bir önerim olacak DH nin IOS ve Android için özel bir programı olacak mı yapılsa güzel olur birçok üye tarafından da isteniyor. (sahibinden, hurriyet vs gibi)

Amaç Türkiye'deki tüm popüler platformlarda yer almak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.