Bi bitmedi şu androidcilerin UygulamaHaber konusundaki klasik yorumları..
sen sus elmacı
sanarsın ki 1 tane android var gerisi ios. yok işte kardeşim sadece androidde olup da ios da olmayan ve tanıtılmaya değer oyun yok varsa gel linkini göster adamlar bi sonraki videoda yayınlasınlar neyin atarını yapıyorsun ki? güzel ve kaliteli olup da iosda olmayan oyun yok. güzel ve kaliteli oyunlar uygulamalar da zaten ortak platformda oluyor nedir bu olayınız yani? elmacı dedin diye teneke kafalı mı diyeyim ben de şimdi sana?
bi telefona 2000 tl verip kazıklandıgınızı farkettirmemek için orda burda stabil mtabil diye atıp duruyorsunuz sabret sabret biyere kadar. sadece anasayfaya ne gelirse ona bakıyolar gameloft ne çıkarırsa onu inceliyolar ama apple da bakıyorum çok saçma ateri oyunlarını bile incelemeye alıyolar. 10 tane habermi yapıcaksın 5i ni biriniz sunun 5 ini biriniz. Gün oksay zaten android bişey tanıttıgınız görmeden ölücez bari uzun saçlı baba sen yapma anasayfadaki uygulamarı zaten biliyoruz. apple da yaptıgınız araştırmayı androiddede yapında atlaya atlaya geçmeylim videolarınızı.
elmalarınız kurtlanıyo haberiniz olsun.
rahat ol ben bi telefona 2000TL vermem illa iphone alacaksam da yurtdışından getirtirim birine olur biter sanarsın ki sizin telefonlarınız 300-400 lira bişi de burda atıp tutuyosunuz. ha 300-400e de android var ama onlardaki oyun kalitesini 'oyun uyumluluğunu' gördük laf etmeyin gelip de burda şimdi.
stabil mtabil diye dalga geçtiğin olay yok sizin işletim sistemlerinde de ondan laf ediyosun. peki bana bunu açıkla o zaman donanım olarak s3 kat be kat üstün olmasına rağmen nasıl donanım olarak bi nebze daha düşük olan iphone 5 ile kafa kafaya hatta testlere göre hız olarak gerisinde kalıyor? burda şimdi klasik apple vs samsung tartışmasını yapmayalım hiç gerek yok bence.
ayrıca jb yapmadan iphone şöyle böyle diyenlere de gülüyorum jb yaptığın zaman istediğin hemen hemen her şey telefonuna uygulayabiliyosun buna ana ekrandaki widgetları bile dahil hani övüne övüne savunulan widgetlar.
not: videoda 7 tane android uygulama-oyun'u mevcut bunların 2'si sade android. zaten toplam 15 tane var. geri kalan 6 tanesi de sade ios, varsa önereceğin sade android uygulama bul getir göster yayınlasınlar.
not2: unutmadan, bu adamlar bu işi beleşe yapıyolar.
kardeşim ben apple yada iphone düşmanı değilim. kaç aydır takip ediyorum programı ama mobil haber yapıyoruz çatısı altında %90 apple a yönelik yapılıyor hani bazılarıda üretici iki firmaya yapmasa hepten battık. bu haber bölümünü takip edenlerin çoğunlugununda android kullanıldıgı bariz her konu altında aynı tartışmalar geçiyor. o zaman dikkate alınsın.
not: beleşe ise bu birnevi suçtur. donanımhaber bir kurumdur ve sigortalı olmak zorundadır o adamlar.
neyse bu konu uzar gider sizin de haklı olduğunuz taraf var haksız olduğunuz taraflar da var. bu arada beleşe dememdeki kasıt, bize bu videolar ulaşırken bizim herhangi bir ücret ödemememizdir. bizden herhangi bi para istemiyolar bundan bahsettim.
pardon ben yanlış anlamışım o mevzuyu.
donanım haberden bir yetkiliye mesaj atma imkanım var mı acaba çünkü galaxy s3 için jelly bean yayınlandığında detaylı olarak incelem videosu çekilecek denmişti fakat neredeyse 3 hafta olacak daha inceleme falan göremedik acaba böyle bir video yayınlanmayacak mı
quote:
Orijinalden alıntı: orain
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
quote:
Orijinalden alıntı: orain
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
Bi bitmedi şu androidcilerin UygulamaHaber konusundaki klasik yorumları..
sen sus elmacı
sanarsın ki 1 tane android var gerisi ios. yok işte kardeşim sadece androidde olup da ios da olmayan ve tanıtılmaya değer oyun yok varsa gel linkini göster adamlar bi sonraki videoda yayınlasınlar neyin atarını yapıyorsun ki? güzel ve kaliteli olup da iosda olmayan oyun yok. güzel ve kaliteli oyunlar uygulamalar da zaten ortak platformda oluyor nedir bu olayınız yani? elmacı dedin diye teneke kafalı mı diyeyim ben de şimdi sana?
bi telefona 2000 tl verip kazıklandıgınızı farkettirmemek için orda burda stabil mtabil diye atıp duruyorsunuz sabret sabret biyere kadar. sadece anasayfaya ne gelirse ona bakıyolar gameloft ne çıkarırsa onu inceliyolar ama apple da bakıyorum çok saçma ateri oyunlarını bile incelemeye alıyolar. 10 tane habermi yapıcaksın 5i ni biriniz sunun 5 ini biriniz. Gün oksay zaten android bişey tanıttıgınız görmeden ölücez bari uzun saçlı baba sen yapma anasayfadaki uygulamarı zaten biliyoruz. apple da yaptıgınız araştırmayı androiddede yapında atlaya atlaya geçmeylim videolarınızı.
elmalarınız kurtlanıyo haberiniz olsun.
Programda bir iş bölümü var Kaan normal kullandığı telefon Android benimde iPhone olduğu için iOS tarafına genelde ben Android tarafınada o bakıyor. Programdan önce birbirimize oyunları tanıtıyor ve seçimleri yapıyoruz. Halen anlatamadığımız yada iOS kullanmadığınız için bilmediğiniz bir nokta var. iOS oyun ve uygulama yönünden Android'in çağlar ötesinde. Yani şöyle söylemek gerek her hafta 3-4 tane süper oyunu sırf sadace iOS'e çıktığı için saf dışı bırakıyoruz ki Android'de olsun diye programda. Sadece iyi oyunlara ağırlık versek burada 3-4 Android görürsünüz o kadar.
Firmalar Android karmaşasına (gpu, ekran, işlemci, ram ) oyun çıkaracaklarına iOS'te yeni bir oyun geliştirmeyi yada iOS'e çıkardıkları oyunlara güncelleme paketleri çıkarmayı yeğliyorlar. Anca çok kaynağı olan şirketler iOS ve Android'e oyun çıkartıyorlar ki Gameloft oyunlarını güncellememesiyle meşhur bir firma.
Herneyse kısaca Android'e aslında büyük kıyak geçiyoruz siz teşekkür edeceğinize suçlama yapıyorsunuz.
Bu arada dandik atari oyunu dediğiniz sanırım Irrupt adlı oyun. Biz oyunlara sadece grafik olarak bakmıyoruz gerçek bir oyuncu gözüyle, oynanabilirlik, sarması ve eğlendirmesi ilkelerinide göz önüne alıyoruz. Eğer sizin dediğiniz doğru olsa Minecraft'ı kimsenin tercih etmemesi gerekirdi.
Belki yeni oyuncusunuz sadece yüksek grafiklere alışıksınız ama ben bu dandik grafiklerden eski zamanlarda bile oyun oynardım. Önemli olan grafiklerin sizi rahatsız etmemesi onun dışında retro tarz kabul edilebilir. Irrupt'ta böyle bir oyun 1$'a sizi 1 saat iyi bir şekilde eğlendirse yeridir. Beni eğlendirdi bunuda videoda söyledim sizde deneyin sizde eğlenirsiniz. Onun yerine isterseniz hiç eğlenceli olmayan ama grafiği iyi bir Android oyun mu tanıtalım ?
quote:
Orijinalden alıntı: gun
Bu arada dandik atari oyunu dediğiniz sanırım Irrupt adlı oyun. Biz oyunlara sadece grafik olarak bakmıyoruz gerçek bir oyuncu gözüyle, oynanabilirlik, sarması ve eğlendirmesi ilkelerinide göz önüne alıyoruz. Eğer sizin dediğiniz doğru olsa Minecraft'ı kimsenin tercih etmemesi gerekirdi.
Belki yeni oyuncusunuz sadece yüksek grafiklere alışıksınız ama ben bu dandik grafiklerden eski zamanlarda bile oyun oynardım. Önemli olan grafiklerin sizi rahatsız etmemesi onun dışında retro tarz kabul edilebilir. Irrupt'ta böyle bir oyun 1$'a sizi 1 saat iyi bir şekilde eğlendirse yeridir. Beni eğlendirdi bunuda videoda söyledim sizde deneyin sizde eğlenirsiniz. Onun yerine isterseniz hiç eğlenceli olmayan ama grafiği iyi bir Android oyun mu tanıtalım ?
hocam biz o konuyu kendi aramızda hallettik onların çoğu anlık birden yazılmış şeyler kusurumuza bakmayın. burda ios karşıtı bi tutumum varmış gibi görünüyor ama değil sadece android için bikaçtane fazla uygulama görmek istiyoruz o kadar.
örnek vermek gerekirse Geçen haftalarda ios ta ajanda gibi bişey tanıttınız androidde böyle programlar var onlarada yönelin biraz. Ben oyundan ziyade program var mı diye izliyorum videolarınızı.
Kolay Gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: halflıfe
donanım haberden bir yetkiliye mesaj atma imkanım var mı acaba çünkü galaxy s3 için jelly bean yayınlandığında detaylı olarak incelem videosu çekilecek denmişti fakat neredeyse 3 hafta olacak daha inceleme falan göremedik acaba böyle bir video yayınlanmayacak mı
İsteğinizi Erdi Özüağ ve Mesut Çevik'e ilettim. Sizde aşağıdaki linklerden atabilirsiniz ;