Bildirim
Uygulama Haber 29. Bölüm 'Angry Birds Star Wars, ZombieWood, He-Man ve fazlası'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
He Man'i merak ediyordum ve bunu sunmanız gerçekten güzel olmuş ancak Gün ağabey He Man bence beklediğiniz gibi çıkmamış, hani her ne kadar kötü olarak bekliyorum desenizde biraz bu konuda yanlış değilsiniz, açıkçası başka oynanış videolarında ben de oynanabirliğin zor olduğunu fark etmiştim ama yine de "He Man" adı geçince maziyi hatırlayıp akan sular duruyor.
Keşke He Man'in introsunda şu şarkıyı çalsalar;
-
şu programın adını değiştirin apple haber bu. artık ayrı ayrı yapsanız memnun oluruz.
android ayrı apple ayrı . böyle olmuyor android en çok kullanılan taraf ama inatla hala apple ağırlık sunuyorsunuz
-
Gün abicim iyisin hoşsun ama biraz canlı konuşsan daha iyi ve hoş olabilirsin ölü gibisin abi :)
-
Ağzınıza sağlık gece gece iyi geldi :) Severek oynadığım oyunları,uygulamaları sizin yaptığınız bu güzel program sayesinde tanıyıp indiriyorum. Ayrıca neşeli sohbetlerinizde programa renk katıp dahada izletir hale getiriyor. Angry Birds Star Warsı çok beğendim. Müptelası olduğum filmin konusunu,karekterlerini bu oyunda görmek sevindirdi beni. Rovio gerçekten iyi bir iş çıkarmış.Tanıttığınız oyunlar arasında Totem Runner, daha oynamadan oldukça beğenimi kazandı. Uygulamalar arasındada Vintagio oldu. Ancak her ikiside İos platformuna çıkmış. Umarım en kısa zamanda Android platformunada çıkar. Bu güzel program için tekrar teşekkür ederim.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RANJ -- 11 Kasım 2012; 2:12:57 >
-
wp8dende uygulama ve oyun eklemenizi istiyorum artık :)
-
zombiewood u htc one s ile oynuyorum . Tegra gerekli değil 1 2 haftadır telefonumda var.
-
Contract killer dışında tum androidlileri indirdim ... angry birds zaten ciktigi gün indirdik :D .. yine guzel program, ama sanki biraz anlatmaktan bezmiş bıkmış gibi duruyosunuz , hele Kaan Arlı hiç uyumamıs gibi yada bana mi oyoe geldi :::
-
Bi bitmedi şu androidcilerin 'UygulamaHaber' konusundaki klasik yorumları.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
Bi bitmedi şu androidcilerin UygulamaHaber konusundaki klasik yorumları..
sen sus elmacı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap
Elmacı dediğin haklı. Androide artık hangi hıyar uygulama yapar ki..? Çünkü kimse parasıyla indirmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: orain
sen sus elmacıquote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne Bi bitmedi şu androidcilerin UygulamaHaber konusundaki klasik yorumları..
onu engellemek basit gamloftun oyunlarında bakarsan anlarsın.
iphone da yapılmıyormuş gibi konuşma sende.
-
Beni HE-MAN çizgi filminde çok şaşırtan; o kadar popüler olan çizgi filmin hiçbir platformda oyununun yapılmamış olması (Arcade, konsol platformu, bilgisayar platformu)
-
angry birds star wars iyi güzel ama oyundan atma problemi var..güncelleme gerekiyo!
-
quote:
quote:
sen sus elmacı
sanarsın ki 1 tane android var gerisi ios. yok işte kardeşim sadece androidde olup da ios da olmayan ve tanıtılmaya değer oyun yok varsa gel linkini göster adamlar bi sonraki videoda yayınlasınlar neyin atarını yapıyorsun ki? güzel ve kaliteli olup da iosda olmayan oyun yok. güzel ve kaliteli oyunlar uygulamalar da zaten ortak platformda oluyor nedir bu olayınız yani? elmacı dedin diye teneke kafalı mı diyeyim ben de şimdi sana?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 11 Kasım 2012; 19:18:56 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap
Elmacı dediğin haklı. Androide artık hangi hıyar uygulama yapar ki..? Çünkü kimse parasıyla indirmiyor.quote:
sen sus elmacıquote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne Bi bitmedi şu androidcilerin UygulamaHaber konusundaki klasik yorumları..
onu engellemek basit gamloftun oyunlarında bakarsan anlarsın.
iphone da yapılmıyormuş gibi konuşma sende.
onlarında crackli versiyonları var neresi basitmiş : )
-
quote:
quote:
quote:
sen sus elmacı
sanarsın ki 1 tane android var gerisi ios. yok işte kardeşim sadece androidde olup da ios da olmayan ve tanıtılmaya değer oyun yok varsa gel linkini göster adamlar bi sonraki videoda yayınlasınlar neyin atarını yapıyorsun ki? güzel ve kaliteli olup da iosda olmayan oyun yok. güzel ve kaliteli oyunlar uygulamalar da zaten ortak platformda oluyor nedir bu olayınız yani? elmacı dedin diye teneke kafalı mı diyeyim ben de şimdi sana?
bi telefona 2000 tl verip kazıklandıgınızı farkettirmemek için orda burda stabil mtabil diye atıp duruyorsunuz sabret sabret biyere kadar.
sadece anasayfaya ne gelirse ona bakıyolar gameloft ne çıkarırsa onu inceliyolar ama apple da bakıyorum çok saçma ateri oyunlarını bile incelemeye alıyolar.
10 tane habermi yapıcaksın 5i ni biriniz sunun 5 ini biriniz. Gün oksay zaten android bişey tanıttıgınız görmeden ölücez bari uzun saçlı baba sen yapma anasayfadaki uygulamarı zaten biliyoruz. apple da yaptıgınız araştırmayı androiddede yapında atlaya atlaya geçmeylim videolarınızı.
elmalarınız kurtlanıyo haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 11 Kasım 2012; 21:05:33 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sen sus elmacı
bi telefona 2000 tl verip kazıklandıgınızı farkettirmemek için orda burda stabil mtabil diye atıp duruyorsunuz sabret sabret biyere kadar.
sadece anasayfaya ne gelirse ona bakıyolar gameloft ne çıkarırsa onu inceliyolar ama apple da bakıyorum çok saçma ateri oyunlarını bile incelemeye alıyolar.
10 tane habermi yapıcaksın 5i ni biriniz sunun 5 ini biriniz. Gün oksay zaten android bişey tanıttıgınız görmeden ölücez bari uzun saçlı baba sen yapma anasayfadaki uygulamarı zaten biliyoruz. apple da yaptıgınız araştırmayı androiddede yapında atlaya atlaya geçmeylim videolarınızı.
rahat ol ben bi telefona 2000TL vermem illa iphone alacaksam da yurtdışından getirtirim birine olur biter sanarsın ki sizin telefonlarınız 300-400 lira bişi de burda atıp tutuyosunuz. ha 300-400e de android var ama onlardaki oyun kalitesini 'oyun uyumluluğunu' gördük laf etmeyin gelip de burda şimdi.
stabil mtabil diye dalga geçtiğin olay yok sizin işletim sistemlerinde de ondan laf ediyosun. peki bana bunu açıkla o zaman donanım olarak s3 kat be kat üstün olmasına rağmen nasıl donanım olarak bi nebze daha düşük olan iphone 5 ile kafa kafaya hatta testlere göre hız olarak gerisinde kalıyor? burda şimdi klasik apple vs samsung tartışmasını yapmayalım hiç gerek yok bence.
ayrıca jb yapmadan iphone şöyle böyle diyenlere de gülüyorum jb yaptığın zaman istediğin hemen hemen her şey telefonuna uygulayabiliyosun buna ana ekrandaki widgetları bile dahil hani övüne övüne savunulan widgetlar.
not: videoda 7 tane android uygulama-oyun'u mevcut bunların 2'si sade android. zaten toplam 15 tane var. geri kalan 6 tanesi de sade ios, varsa önereceğin sade android uygulama bul getir göster yayınlasınlar.
not2: unutmadan, bu adamlar bu işi beleşe yapıyolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 11 Kasım 2012; 21:17:47 >
-
ayrıca, dandik atari oyunları dediğin kısıma ben 1-2 kez şahit oldum o kadar, bu videoda da 1 tane var. genel orana baktığımızda gayet kaliteli ve güzel oyunlar bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 11 Kasım 2012; 21:21:03 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen sus elmacı
rahat ol ben bi telefona 2000TL vermem illa iphone alacaksam da yurtdışından getirtirim birine olur biter sanarsın ki sizin telefonlarınız 300-400 lira bişi de burda atıp tutuyosunuz. ha 300-400e de android var ama onlardaki oyun kalitesini 'oyun uyumluluğunu' gördük laf etmeyin gelip de burda şimdi.
stabil mtabil diye dalga geçtiğin olay yok sizin işletim sistemlerinde de ondan laf ediyosun. peki bana bunu açıkla o zaman donanım olarak s3 kat be kat üstün olmasına rağmen nasıl donanım olarak bi nebze daha düşük olan iphone 5 ile kafa kafaya hatta testlere göre hız olarak gerisinde kalıyor? burda şimdi klasik apple vs samsung tartışmasını yapmayalım hiç gerek yok bence.
ayrıca jb yapmadan iphone şöyle böyle diyenlere de gülüyorum jb yaptığın zaman istediğin hemen hemen her şey telefonuna uygulayabiliyosun buna ana ekrandaki widgetları bile dahil hani övüne övüne savunulan widgetlar.
not: videoda 7 tane android uygulama-oyun'u mevcut bunların 2'si sade android. zaten toplam 15 tane var. geri kalan 6 tanesi de sade ios, varsa önereceğin sade android uygulama bul getir göster yayınlasınlar.
kardeşim ben apple yada iphone düşmanı değilim. kaç aydır takip ediyorum programı ama mobil haber yapıyoruz çatısı altında %90 apple a yönelik yapılıyor hani bazılarıda üretici iki firmaya yapmasa hepten battık. bu haber bölümünü takip edenlerin çoğunlugununda android kullanıldıgı bariz her konu altında aynı tartışmalar geçiyor. o zaman dikkate alınsın.
not: beleşe ise bu birnevi suçtur. donanımhaber bir kurumdur ve sigortalı olmak zorundadır o adamlar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen sus elmacı
kardeşim ben apple yada iphone düşmanı değilim. kaç aydır takip ediyorum programı ama mobil haber yapıyoruz çatısı altında %90 apple a yönelik yapılıyor hani bazılarıda üretici iki firmaya yapmasa hepten battık. bu haber bölümünü takip edenlerin çoğunlugununda android kullanıldıgı bariz her konu altında aynı tartışmalar geçiyor. o zaman dikkate alınsın.
not: beleşe ise bu birnevi suçtur. donanımhaber bir kurumdur ve sigortalı olmak zorundadır o adamlar.
neyse bu konu uzar gider sizin de haklı olduğunuz taraf var haksız olduğunuz taraflar da var. bu arada beleşe dememdeki kasıt, bize bu videolar ulaşırken bizim herhangi bir ücret ödemememizdir. bizden herhangi bi para istemiyolar bundan bahsettim.
Benzer içerikler
- whatsapp durum kaç saniye
- whatsapp arama kapatma
- ? anlamı
- whatsapp bildirim gelmiyor
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X