Mobil dünyadaki uygulama ve oyunları değerlendirdiğimiz Uygulama Haberi programımızın 8. bölümünde sizler için birbirinden farklı ve dikkat çeken oyunlara ve uygulamalara yer verdik.
bizim forumda nova3'ü ideos x5'te sorunsuz oynayan bi ton insan var. sizin yaptığınız habere bakın :D
Kulaklığın 7.1 olarak kullanılabilmesi için 7.1 bir ses kartı gerekli mi, yoksa kendi üzerinde bunu gerçekleyebilmek için ufak bir ses kartı mevcut mu? USB ile bağlandığı düşünüldüğünde üzerinde ses kartı olduğunu düşündürüyor bana =)
NOVA 3, 4.0.3 yüklü S2 9100 telefonumda, videoda ki S2 gibi kasmıyor oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor.
Videoda ki S2 ''G''' modeli olabilir veya ICS yüklenmemiş bir sürüm olabilir çünkü ICS yükleyince MALI-400'ün sürücüsüde güncelleniyor %20 bir performans artışı oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
NOVA 3, 4.0.3 yüklü S2 9100 telefonumda, videoda ki S2 gibi kasmıyor oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor.
Videoda ki S2 ''G''' modeli olabilir veya ICS yüklenmemiş bir sürüm olabilir çünkü ICS yükleyince MALI-400'ün sürücüsüde güncelleniyor %20 bir performans artışı oluyor.
Olabilir biz Mesut Çevik ile beraber Samsung Galaxy S3 (SIII) ve HTC One X'de böyle sorunlar olduğunu gördük o yüzden bu haberi yaptık sorun varsada giderilir.
Ses düzeldi mi acaba ona göre yükleyelim videoyu.Malum AKK var.
güzel bi video olmuş özelliklede uygulamaların isimlerini ve hangi platformda oldugunu yazmamanız cok iyi olmus
Birazda uygulama tanıtsanız...
Yan taraftaki yayın akışı kısmı çok iyi olmuş. Citi yi taktir ettim.
Sizin sayenizde iPhone 4S aldım.Mutlu musunuz şimdi?
En sevdiğim oyun vız vız vız karı
Sorun telefonların gücünde değil yazılımın saçmalığında adamlar doğru dürüst driver koymuyorlar birde yetmezmiş gibi oyun iyi optimize edilmiyor üstüne hep söylediğim gibi "Android'i severim ama şu Dalvik zımbırtısından kurtulamadığı, saf kan Linux olamadığı sürece salakça sistem kaynağını sömürmeye devam edecek ve performans donanım ne kadar yüksek olsada düşük olacaktır"...
Güzel bir bölüm daha, keyifle izledim teşekkürler.
Merhaba ; Elinize sağlık programlar için bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum genelde ben cep telefonundan izliyorum ve aynı anda uygulamadan kare ve siz sol tarafta olunca uygulamanın videosu tam olarak gözükmüyor malum 3.5 inch iphone ekranı;)yani sizin videonuz ekranın sol en altında küçük bir kutucuk içinde çıksa nasıl olur teşekkürler
ALALA BENDE s1 VAR 2.3.6 SÜRÜMDE KASMADAN OYUNA DEVAM EDİYORUZ :)
N.O.V.A. 3 ün S3te kasmasının sebebi , özel olarak optimize edilmemiş olması olabilir mi ?? hani one x'e indirip dosyaları atmışsınız ya .. işte onun için kasıyor
Death Triger , TEGRA 3 içinözel efektler içerecek , diğerlerinde olmayacak ya TEGRA 2de diğer işlemciler gibi mi olacak ? ezik ezik ? efektler olmadan ..?