Şimdi Ara

Uygulamalar Çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar daha önce daha önce elimde iphone 4s vardı satmıştım bir sürü uygulama çıkıyordu şimdi tekrar iphone aldım 6.1.2 versiyon yüklü ama aradığım uygulamalar çıkmıyor ve az uygulama var neden?

• Yeni telefon da 4s mi? Jb varmi Ve uygulamalari hangi kaynaktan ariyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb yok itunes.da bütün programlar çıkıyor bende bulamadıklarımı itunesdan yüklüyorum appstore.da çıkmıyor tşk ederim yinede yazdığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobby

Jb yok itunes.da bütün programlar çıkıyor bende bulamadıklarımı itunesdan yüklüyorum appstore.da çıkmıyor tşk ederim yinede yazdığın için.

Bazı uygulamalar zaman içinde çeşitli sebeplerle (Apple dan onay alamaması, şikayet gibi) kaldırılabiliyor. Bazıları da isim değiştirebiliyor.

Bu uygulamalar önemli ise bizim için iTunes daki uygulama yedeğine sahip çıkmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 6 Mart 2013; 11:00:02 >
  • bazen app store çalışmıyor, internet bağlantısı veya sistemsel sorunlar olabiliyor, bir sonra tekrar denemek lazım
  • App Store'un çalışıp çalışmamasıyla alakası yok. Arkadaşında dediği gibi bazı uygulamalar kaldırılıyor. O yüzden bulamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.