Şimdi Ara

Uygulamalar interneti kullanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc ye format attım ama uygulamalarla internete baglanamıyorum anladıgım kadarıyla

counter strike da : NET_QueuePacket: WSAENETDOWN
    LimeWire da :Limewire , gelen baglantıları dinlemek icin port ayarı yapamıyor

lütfen yardım edin

• A socket operation encountered a dead network. This could indicate a serious failure of the network system (that is, the protocol stack that the Windows Sockets DLL runs over), the network interface, or the local network itself.
    WSAENETDOWN ın anlamı.

Ethernet kartı driverını doğru kurduğundan emin ol,değilsen tekrar kur ve ağ yapılandırmanı düzelt.
  • ethernet kartı driverı derken neyi kastediyorsun , bnm modem hem usb hem ethernet le calısıyor bn etherneti kullandıgım icin
    usb icin driver yüklemedim acaba ondanmı ?
  • yerel ag baglantısında NVIDIA nForce Networking Controller yazıyor acaba driver bu mu ?
  • hayır modem için etherneti kullan doğrusu o...normal internetin var ama oyunlar ve p2p programları çalışmıyor öylemi?...firewall varmı sistemde yada firewall içiren internet güvenli programları??
  • nvidia firewall var
  • kullanmadığım için sağlıklı yorum yapamam ama devre dışı bırakma şansın varsa iptal edip dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.