Şimdi Ara

Uygun Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var ben yeni bi pc toplamak istiyorum işlemci olarak amd phenom x4 970 BE ekran kartı gtx 460 ram Gskill 4 gb ripjaws olarak düşünüyorum fakat bu sistem için en uygun anakart nedir anakart bütçesi olarak en fazla 120 verebilirim

• seçtiğiniz işlemci 125watt tdp değerine sahip,fakat piyasada bulunan 120tl seviyesinde anakartların geneli(760G çipsetli kartlar) 95watt tdp li işlemcileri destekliyor.işlemci elinizde ise ya bütçe artıracaksınız yada 2.ele yöneleceksiniz

benim bulabildiğim 125watt tdp destekli en ucuz ürün bu ve 125watt 970 destek listesinde var(anakartın rev3.1 ve rev4.0 olarak 2 versiyonu var ve 2side 970 modelini destekliyor)

http://www.bizdehesapli.com/gigabyte-780t-d3l-s-l-ddr3-2xpci-seri-paralel-am3-urun-780T-D3L

bu kartta 760g çipsetli

daha ucuzu var mı pek araştırmadım ama yinede 190-200tl seviyesinde çıkabilirseniz 97çipsetli anakartlar daha uygun olur,ilerde fx serisine geçme vb bakımdan..

bu kartı alacak olursanız stok sormayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 21 Mayıs 2014; 2:14:02 >

• Bu watt olayını bilmiyordum söylediğiniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhan1967

Bu watt olayını bilmiyordum söylediğiniz için teşekkür ederim

Buyrun.

http://www.hepsiburada.com/liste/asrock-960gm-vgs3-fx-amd-760g-ddr3-1333mhz-soket-am3-matx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd304526&categoryId=152
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhan1967

Bu watt olayını bilmiyordum söylediğiniz için teşekkür ederim

metin abi 52 nin önerdiği kartın destek listesinde 125watt 970 var..sizin işinizi görür bu kart,güzel öneri
  • İkinizede yardımlarınız için teşekkür ederim çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı Gaming Sistem
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.