Şimdi Ara

UYGUN FİYAT VE İNCELİK! SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu genel olarak inceledim ama kafam iyice karıştı. Sizlerden yardım istiyorum mümkünse.

Daha çok Office, internet ve film gibi etkinliklerde kullanacağım bir notebook arıyorum. (Oyun ve ağır işlere gerek yok, masaüstü bilgisayarda o işleri yapıyoruz.)

13,3" boyutunda, ince ve uzun bir süre kullanabileceğim bir makine arıyorum. incelik ve taşınabilirlik çok önemli.

Amd işlemcili değil de İntel olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Bütçe 1500 tlyi geçmemeli.

Yeni bir konuyla sizleri rahatsız etmek istemezdim ama gerçekten kafam karıştı ve yardımlarınızı, tavsiyelerini önemsiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyhusrev -- 21 Aralık 2013; 12:48:52 >

• Arkadaşlar tavsiyeleriniz çok önemli.
  • ben de aynı arayış içindeyim. i3 işlemci işini görür diyenler olacaktır. Biraz daha ileriye dönük olması açısından i5 iyi olur bence. Yalnız bütçeyi biraz artırmak lazım sanırım. Lenovo U330T gördüm. 1650 TL Bimeks'te. i5 4200U işlemcili (sanırım yeni nesil). Yorumlarınızı ve makul önerilerinizi bekliyorum..
    lenovo teknik özellikler

bir de lenovo flex 14 gördüm.Kliksa'da 1700 (150 TL axess indirimi ile 1.550 TL) Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutlu42 -- 21 Aralık 2013; 23:53:35 >
  • arkadaşlar forumda Levono flex'in özellikle i5 modelinden memnun olduklarını söylemişler. Aslında kliksa'daki fiyat da güzel. Eğer makine üzerine ssd takılabilirse çok daha güzel olur. Ben birkaç gün daha bekleyeceğim sanırım. Kurlar değişken ve iyice araştırmak gerekiyor.
  • 1700 bandına çıkarsanız

incelik, kalite , prestij ve f/p' nin görünmez kralı dell 7537 olacak gibi

ebrar bilgisayarda var bende kuru vs. bekliyorum ve pek inanmıyorum aslında şu an ki fiyata 2000 bandına çekebilirler

izlemekte fayda var, çünkü makinada gt750m ekran kartı var (gt750m ekran kartı 2000- bir üründe yok başka)
  • O pc 15.6 inch.bana mümkünse 13.3 veya14 inch lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.