Şimdi Ara

Uygun Fiyata DJ Hero Set?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul'da hangi markette veya spotçuda bulabilirim yardımcı olabilir misiniz??

• market veya spotçu olarak bilmiyorumda istersen forumun ikinci el bölümüne bir göz at derim

Düzeltme: net fiyatını bilmiyorum ama güvenilirlik ve uygun fiyat açısından kahraman elektronik ismini söyleyebilirim forumda da satış yapıyor kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 18 Eylül 2010; 9:26:04 >
  • ikinci el düşünmüyorum kahramanın ilanlarına baktım ürünü göremedim ne yazık ki..
  • Sadece 1 hafta oynadigim cok temiz bir set var. İstanbuldaysan pm atabilirsin.
  • Mediamarkt stok fazlası diye kampanya yapmış. 99tlye satıyor.

Sadece Beşiktaştaki mağzasında mevcutmuş http://www.mediamarkt.com.tr/stokfazlasi/index.php?shop=8
  • ben gitti gidiyordan 140 a aldım adam fransadan getirmiş ama 1 kere oynamış geldiğinde tertemizdi cihaz ama mediamarkttaki çok ucuz 99 TL
  • acaba guitar hero varmıdır indirimde giden olursa haber verebilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ohaa O_o 99 TL mükemmel fiyat
  • gidip gören arayan soran alan varmı?
  • forumda supreme nickli üyeden gayet ucuza sıfır alabilirsin
  • beşiktaş mediamarkttan 100 liraya aldım gayet ucuz keşke fazladan alsaydım 1-2 tane kullanıp satsan bile baya para kazandırır
  • kahraman da vardı geçen ay sormuşdum yanlız dj hero2 çıkıcak onu beklersen daha iyi olur şahsen bende onu bekliyorum. bu arada 100 lira 140 lira çok ciddi uygun rakamlarmış.
  • aldım zaten?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.