Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Uygun Fiyata DVD'li Ünidersite, Eğitimsel 3B YGS/LYS/TEOG Hazırlık Setleri Satın Al 17 Kasım 2016 23:47 1 1 Uygun Fiyata DVD'li Ünidersite, Eğitimsel 3B YGS/LYS/TEOG Hazırlık Setleri FİYATLAR GÜNCELLENDİ.. BÜYÜK İNDİRİM!! ÜNİDERSİTE LYS SETİ Ünidersite seti ygs ve lys hazırlık için üretilmiş kitap ve vcd lerden oluşan üniversite hazırlık setidir. Ünidersite LYS setinin içeriğinde; 136 ders VCD ve 2100 sayfalık 9 farklı konu anlatım ve soru kitabı bulunmaktadır. Sette herhangi bir eksiği, yırtık yada soru çözümü, karalama yoktur. Edebiyat -> 12 VCD + Kitap Matematik 2 -> 23 VCD + Kitap Geometri -> 13 VCD + Kitap Fizik 2 -> 19 VCD + Kitap Kimya 2 -> 28 VCD + Kitap Biyoloji 2 ->12 VCD + Kitap Tarih 2-> 5 VCD + Kitap Coğrafya 2 -> 12 VCD + Kitap Psk.Sos.Mantık-> 5 VCD + Kitap Rehberlik -> 7 VCD + Kitap 2 adet set vardır. 2012 basımdır. 50 TL Diğer sette Edebiyat Kitabı eksiktir. Bu setin kitap ve cdlerini tek tek satabilirim. 2012 basımdır.45 TL Tüm kitapların kondisyonları iyi durumdadır. Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Bu setleri kredi kartı ile almak için tıklayın. Bu setleri kredi kartı ile almak için tıklayın. EĞİTİMSEL 3B YGS/LYS SETİ Eğitimsel 3B set üniversite hazırlıkta hem ygs hem lys kitap ve vcd lerinden oluşan bir kaynaktır. Set içinde 11 kitap 102 vcd bulunmaktadır. Setlerdeki kitapların tamamı sıfırdır. Türkçe -> 17 VCD + 320 syf. Kitap Matematik 1 -> 5 VCD + 352 syf. Kitap Geometri -> 5 VCD + 392 syf. Kitap Matematik 2 -> 7 VCD + 489 syf. Kitap Kimya -> 9 VCD + 408 syf. Kitap Biyoloji ->9 VCD + 352 syf. Kitap Fizik -> 11 VCD + 302 syf. Kitap Tarih -> 20 VCD + 312 syf. Kitap Coğtafya -> 8 VCD + 264 syf. Kitap Felsefe -> 11 VCD + 286 syf. Kitap Soru Bankası -> 512syf. Kitap - 3425 soru Bu setten elimde 3 adet vardır. İlk iki sette yukarıdaki kitaplar bulunmaktadır. 2009 basımdır. Fiyatı 55 TL dir. Son set ise aşağıdaki gibidir. 2010 basımdır. Tek tek satılabilir. Fiyatı 50 TL dir. Türkçe -> 17 VCD + 320 syf. Kitap - sıfırdır. Matematik 1 -> 5 VCD + 352 syf. Kitap - ilk test çözülmüştür. Geometri -> 5 VCD + 392 syf. Kitap Matematik 2 -> 7 VCD + 489 syf. Kitap Kimya -> 9 VCD + 408 syf. Kitap Biyoloji ->9 VCD + 352 syf. Kitap - ilk test çözülmüştür. Fizik -> 302 syf. Kitap - VCD ler yoktur. Tarih -> 20 VCD + 312 syf. Kitap - İlk 3 test çözülmüştür. Coğtafya -> 8 VCD + 264 syf. Kitap Felsefe -> 11 VCD + 286 syf. Kitap Soru Bankası -> 512syf. Kitap - 3425 soru - İlk test çözülmüştür. Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Kredi kartı ile almak için tıklayın Kredi kartı ile almak için tıklayın Dersite Okula Yardımcı TEOG Hazırlık Seti 5. sınıf Aktivasyonlu Dersite seti SBS hazırlık ile okula yardımcı olması amacıyla üretilmiş kitap ve vcd lerden oluşan sınavlara hazırlık setidir. Dersite 5. sınıf setinin içeriğinde; 37 VCD ve 824 sayfalık Tüm Dersler ve İngilizce konu anlatım ve soru kitabı ile 104 yaprak test bulunmaktadır. Sette herhangi bir eksik, yırtık yada soru çözümü, karalama yoktur. Kitapların Arkasında Etkinlik CD si mevcuttur. Türkçe -> 7 DVD Matematik -> 7 DVD Fen Bilimleri -> 7 DVD Sosyal Bilg. -> 7 DVD İngilizce -> 7 DVD + 160 syf. Kitap Tüm Dersler -> 664 syf. Kitap Rehberlik -> 2 DVD Setin Aktivasyon Kartı mevcuttur ancak üzerinde 31.12.2014 tarihine kadar geçerlidir ibaresi vardır. 2012 basımdır. Fiyatı 40 TL dir. Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Kredi kartı ile almak için tıklayın. Dersite Okula Yardımcı TEOG Hazırlık Seti 6. sınıf Aktivasyonlu Dersite seti SBS hazırlık ile okula yardımcı olması amacıyla üretilmiş kitap ve vcd lerden oluşan sınavlara hazırlık setidir. Dersite 6. sınıf setinin içeriğinde; 55 DVD ve 1064 sayfalık 5 farklı ders konu anlatım ve soru kitabı ile 160 yaprak test bulunmaktadır. Sette herhangi bir eksik, yırtık yada soru çözümü, karalama yoktur. Kitapların Arkasında Etkinlik CD leri mevcuttur. Türkçe -> 10 DVD + 208 syf Kitap Matematik -> 12 DVD + 272 syf Kitap Fen Bilimleri -> 10 DVD + 184 syf Kitap Sosyal Bilg. -> 10 DVD + 208 syf Kitap İngilizce -> 8 DVD + 192 syf. Kitap Din Kültürü -> 3 DVD Rehberlik -> 2 DVD Setin Aktivasyon Kartı mevcuttur, kartlarda herhangi bir geçerlilik tarihi belirtilmemiştir. 2012 basımdır. Fiyatı 50 TL dir. Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Kredi kartı ile almak için tıklayın. Dersite Okula Yardımcı TEOG Hazırlık Seti 7. sınıf Dersite seti SBS hazırlık ile okula yardımcı olması amacıyla üretilmiş kitap ve vcd lerden oluşan sınavlara hazırlık setidir. Dersite 7. sınıf setinin içeriğinde; 55 DVD ve 1144 sayfalık 5 farklı ders konu anlatım ve soru kitabı ile 184 yaprak test bulunmaktadır. Sette herhangi bir eksik, yırtık yada soru çözümü, karalama yoktur. Kitapların Arkasında Etkinlik CD leri mevcuttur. Türkçe -> 10 DVD + 282 syf Kitap Matematik -> 12 DVD + 280 syf Kitap Fen Bilimleri -> 10 DVD + 216 syf Kitap Sosyal Bilg. -> 10 DVD + 224 syf Kitap İngilizce -> 8 DVD + 152 syf. Kitap Din Kültürü -> 3 DVD Rehberlik -> 2 DVD Setin Aktivasyon Kartı mevcuttur, kartlarda herhangi bir geçerlilik tarihi belirtilmemiştir. 2012 basımdır. Fiyatı 50 TL dir. Aynı setin Aktivasyonsuz olanı mevcuttur. Fiyatı 70 TL dir. 2012 basımdır. Kredi kartı ile almak için tıklayın Kredi kartı ile almak için tıklayın Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Dersite Okula Yardımcı TEOG Hazırlık Seti 8. sınıf Aktivasyonlu Dersite seti SBS hazırlık ile okula yardımcı olması amacıyla üretilmiş kitap ve vcd lerden oluşan sınavlara hazırlık setidir. Dersite 8. sınıf setinin içeriğinde; 55 DVD ve 1184 sayfalık 5 farklı ders konu anlatım ve soru kitabı ile 200 yaprak test bulunmaktadır. Sette herhangi bir eksik, yırtık yada soru çözümü, karalama yoktur. Kitapların Arkasında Etkinlik CD leri mevcuttur. Türkçe -> 10 DVD + 272 syf Kitap Matematik -> 12 DVD + 320 syf Kitap Fen Bilimleri -> 10 DVD + 256 syf Kitap İnkılap Tarihi -> 10 DVD + 184 syf Kitap İngilizce -> 8 DVD + 152 syf. Kitap Din Kültürü -> 3 DVD Rehberlik -> 2 DVD Setin Aktivasyon Kartı mevcuttur, kartlarda herhangi bir geçerlilik tarihi belirtilmemiştir. Fiyatı 50 TL dir. 2012 basımdır. Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Kredi kartı ile almak için tıklayın EĞİTİMSEL TEMEL BİLGİLER SETİ 8 CİLT 2 CD den oluşan ansiklopedi setidir. Maddeler halinde 8 cilt kalın kapaklı, renkli kitap 17000 madde 2 CD, Alfebatik ve Tematik olarak ayrılmış 9000 den fazla resim Fiyatı 50 TL DİR. 2011 basımdır. Kredi kartı ile almak için tıklayın Kargo Bana aittir. Kargo seçimi yapmazsanız Ptt kargo ile gönderirim. Ürünleri elden alırsanız yada havale ile alım yaparsanız indirim yaparım. Kargolu ve kredi kartı alımlarında indirim yapmıyorum. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 14 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : istanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÖĞRETMENDEN ASUS K61IC GT220M 4GB RAM 320GB HDD LAPTOP SAMSUNG S5 32GB SORUNSUZ ACİL