Arkadaşlar yakın bir arkadaşım için office işlerinde kullanabileceği fiyat performansı iyi bir laptop arıyorum... Bayadır siteleri ve bilgisayar mağazalarını inceliyoruz ama biçok marka arasında ikilemde kaldık... Sizce tavsiyeleriniz nelerdir. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...
Eğer kaçırdığım link yoksa yukarıdakilerin hepsinden daha iyi bir ürün. Tek soru işareti markası, ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Diğer konudan alıntım, notebookta işletim sistemi yok galiba ama yukarıdaki modelden daha üstün bir ürün. Açıkçası Acer alacağıma Packard Bell alırdım :).
Neden acer değil peki ? Kasa kalitesi mi ? Başka birşey mi ???
hmmm evet???
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Ben de packard bell alacağıma acer alırım . Kişisel tercih
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Kasa kalitesi daha çok, arkadaşımda var uzun süre yakından inceleme fırsatım oldu. Tasarımı gerçekten güzel ama malzemesi de bir o kadar kalitesiz. Adam hayatı boyunca bir daha Acer kullanmayı düşünmüyor :P.
ikilemde kaldım şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: japon_tayfun
ikilemde kaldım şimdi
Eğer Packard Bell'in özelliklerinde bir yanlışlık yoksa kağıt üzerinde daha üstün bir ürün ve de daha ucuz. İmkanınız varsa büyük bir mağazada ürünü ya da benzerini yakından inceleyin. Sıcak fırsatlar konusuna danışarak da bilgi alabilirsiniz bir ihtimal. Aceleye getirmeyin :). Kolay gelsin.
Vatan bilgisayara gidicem bakalım tüm seçenekleri incelemek lazım ama tavsiyeleriniz için tşk ederim :)) Ben 2.5 yıldır DELL kullanıcısıyım şu güne kdr en küçük bir problem çıkarmadı... ama DELLin fiyatları ateş pahası artık nie öle oldu onu da anlamadım...
oyunda oynayıp fıyatıda normal olsun dıyosan 1099crea nu5 serisi var 2ghz 512 hd ekran kartı 2gb ram 320 harddsısk cam ve mikrofon dahılı cerrefourda 12 taksıtte yapıyor cogu oynuda acıyor haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: deep_water
oyunda oynayıp fıyatıda normal olsun dıyosan 1099crea nu5 serisi var 2ghz 512 hd ekran kartı 2gb ram 320 harddsısk cam ve mikrofon dahılı cerrefourda 12 taksıtte yapıyor cogu oynuda acıyor haberin olsun
;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme