Şimdi Ara

Uygun Fiyata Laptop Arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir arkadaşım için office işlerinde kullanabileceği fiyat performansı iyi bir laptop arıyorum... Bayadır siteleri ve bilgisayar mağazalarını inceliyoruz ama biçok marka arasında ikilemde kaldık... Sizce tavsiyeleriniz nelerdir. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...

• Daha da uygun fiyatlı arıyorsanız bu da işinizi görür:
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBIBMUNS75LTX
  • tşkler inceliyorum...
  • Fazlasıyla güzel...Hele klavyesi falan çok yumuşak...Oyun bile oynayabilirsin...PES 2009'u falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

http://forum.donanimhaber.com/m_33808513/tm.htm

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/packard-bell-easynote-tj65-f2465-dt-002-core-2-duo-t6500-c2d-2-1ghz-4gb-320gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar_30.001.1234.0133.htm

Eğer kaçırdığım link yoksa yukarıdakilerin hepsinden daha iyi bir ürün. Tek soru işareti markası, ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Diğer konudan alıntım, notebookta işletim sistemi yok galiba ama yukarıdaki modelden daha üstün bir ürün.
    Açıkçası Acer alacağıma Packard Bell alırdım :).

• Neden acer değil peki ? Kasa kalitesi mi ? Başka birşey mi ???
  • hmmm evet???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Neden acer değil peki ? Kasa kalitesi mi ? Başka birşey mi ???

Ben de packard bell alacağıma acer alırım . Kişisel tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Neden acer değil peki ? Kasa kalitesi mi ? Başka birşey mi ???

Kasa kalitesi daha çok, arkadaşımda var uzun süre yakından inceleme fırsatım oldu. Tasarımı gerçekten güzel ama malzemesi de bir o kadar kalitesiz. Adam hayatı boyunca bir daha Acer kullanmayı düşünmüyor :P.
  • ikilemde kaldım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon_tayfun

ikilemde kaldım şimdi

Eğer Packard Bell'in özelliklerinde bir yanlışlık yoksa kağıt üzerinde daha üstün bir ürün ve de daha ucuz. İmkanınız varsa büyük bir mağazada ürünü ya da benzerini yakından inceleyin. Sıcak fırsatlar konusuna danışarak da bilgi alabilirsiniz bir ihtimal. Aceleye getirmeyin :). Kolay gelsin.
  • Vatan bilgisayara gidicem bakalım tüm seçenekleri incelemek lazım ama tavsiyeleriniz için tşk ederim :)) Ben 2.5 yıldır DELL kullanıcısıyım şu güne kdr en küçük bir problem çıkarmadı... ama DELLin fiyatları ateş pahası artık nie öle oldu onu da anlamadım...
  • oyunda oynayıp fıyatıda normal olsun dıyosan 1099crea nu5 serisi var 2ghz 512 hd ekran kartı 2gb ram 320 harddsısk cam ve mikrofon dahılı cerrefourda 12 taksıtte yapıyor cogu oynuda acıyor haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep_water

oyunda oynayıp fıyatıda normal olsun dıyosan 1099crea nu5 serisi var 2ghz 512 hd ekran kartı 2gb ram 320 harddsısk cam ve mikrofon dahılı cerrefourda 12 taksıtte yapıyor cogu oynuda acıyor haberin olsun

;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.