malum okulumuzda lazım oluyor yazıcı. elimizdekini de bozunca tamirine vereceğim parayla yenisini alırım dedim ve uygun fiyata uygnu malzemeli bir yazıcı arıyorum. teknik desteği de iyi olsun ve en önemlisi kartuş bitince doldurtabileyim ya da orjnal kartuşu ucuz olsun. bana önerebileceğiniz ne var? lazer yazıcı düşünsem kârlı olur mu?
www.sevenhill.com benim sitem bir zamanlar birşeyler yazmıştım halen güncel incele istersen.
dostum baktım da yazıcı göremedim
lexmark z617 model yazıcı kullanabilirsin 40$+kdv fiyatı var kartuslarıda en az 3 dolum oluyo sadece yazıcı olarak bunu oneririm
dostum bir de şöyle bir şey var aldığım epson marka yazıcıdan açıkçası nefret ettim, bir daha pek yaygın servis ağı ve desteği olmayan ürün almak istemiyorum. dilimiz yandı bi kere artık işte... lexmark almaya pek sıcak bakmıyorum. düşündüğüm ya hp yada canon, ama lexmark da gelişmiş bir desteğe sahipse bilgilendirirsen çok seviinirim
türkiyede hp bir numara bence bu konuda
hpde olur ama canon alma bi yerde daha solemistim dolum kartus kullanın ca kafa arızalanıyo canonlarda kesinlikle alma. elinde patlar yazıcı. lexmark'ında istanbul ve izmirde merkezi servisleri bulunmakta. yetkili servis dersen heryerde var zaten.
dostum elimde bi tane canon var 8 senelik şahane çalışıyor bi kere bile arızalanmadı. dolum da kaldırıyor çok güzel niye böyle dedin canon için ya acaba modelden dolayı mı?
hp yada canon alcam bu ikisi arasında kaldım şimdi. canon almaya biraz daha yatkınım elimdeki canon printerın yüzümü kara çıkarmamasından dolayı. hp hiç kullanmadım ondan da çok memnun kullanıcılar, ikisinden birini seçmeme yardım edin nedenleriyle birlikte
quote:
Orjinalden alıntı: Zaint
dostum elimde bi tane canon var 8 senelik şahane çalışıyor bi kere bile arızalanmadı. dolum da kaldırıyor çok güzel niye böyle dedin canon için ya acaba modelden dolayı mı?
hp yada canon alcam bu ikisi arasında kaldım şimdi. canon almaya biraz daha yatkınım elimdeki canon printerın yüzümü kara çıkarmamasından dolayı. hp hiç kullanmadım ondan da çok memnun kullanıcılar, ikisinden birini seçmeme yardım edin nedenleriyle birlikte
sen kendin solemissin arkadasım 8 senelik diye eski modellerine kesinlikle lafım yok ama canon son yıllardaki üretimlerinde her yazıcısında hemde bu problemden dolayı cok şikayet alan bir marka haline geldi.
RTS BİLİŞİM HİZMETLERİ
FİRMAMIZ İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BULUNMAKTA ,HER ÇEŞİT TONER KARTUŞ SARF MALZEMESİ SATMAKTADIR ,ÜRÜNLERİMİZİ UYGUN FİYATAwww.yenikartus.com ADRESİNDEN ADINIZA FATURALI GARANTİLİ VE AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ.
0538 367 13 51
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme