< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Poco x6 pro için server kayıt ücreti nedir? Güncelleme, sıfırlama sorun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tüm modellerin server kaydı fiyatlarını PM atabilir misiniz hocam? teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam fiyatları PM olarak atar mısınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babaya 14T düşünüyordum ama server kayıt işi tuzluymuş.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 7 Aralık 2024; 3:2:34 > |
infinix 50 pro plus 5g alayım dedim ama açıkçası pahalı geldi. Gelirmi bunlara indirim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 7 Aralık 2024; 10:54:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
mi 14t 12/512 direnç kayıtlı olarak alındı. cihaz sorunsuz ve kutu içeriği tam olarak, kargoda hava poşeti ile sarmalanarak geldi. kendisine bu süreçteki yardımları ve dürüstlüğü için teşekkür ederim. hızlı ve güvenilir bir arkadaş, süreçlerin her aşamasında hususi olarak bilgi aktardı. artık telefonları nereden alacağımız belli oldu. :)) |
Selamlar, Xiaomi 11 Lite 5G NE kayıt işlemi ve ücretiyle ilgili bilgi verebilir misiniz? |
Teşekkürler bilgi için, Anneme vermek istiyordum ama hayata döndürülemez anladığım... |