|
En Yeni Modeller Dip Fiyatlarla Xiaomi / Poco / Redmi / İnfinix / Tecno (15. sayfa)
-
-
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım her dakikasından keyif aldım sohbetimizin.. bereket versin teşekkür ediyorum.. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Mi 14 Ultra, Global, Servet Kayıt ile ve Kamera kiti ile fiyat rica edebilir miyim.
-
Xiaomi 14 Ultra Global Kamera kiti dahil 34.900+server kaydı 2500₺ ______________________________
-
Teşekkür ederim. Yukarda bir arkadaş IMEI kendimiz buluyoruz gibi bir şey söylemiş. Server için IMEI mi bulmam gerekiyor ? Öyle bir imkanım yok. Yanında verdiğiniz kamera kiti Xiaomi'nin videolarda gösterdiği kit değil mi ? Kılıf, deklanşör aparatı vs. olan.
-
S23 Ultra Servet Kayıtlı mı almalıyım,
S24 Ultra alıp Server kaydını sonraya mı bırakmalıyım,
Mi 14 Ultra için söylediğiniz rakama çıkıp paket halinde kayıtlı olarak 14 Ultra mı tercih etmeliyim.
Satıcı değil kullanıcı olarak ne tavsiye edersiniz ? Konuyu meşgul ettiysem kusura bakmayın.
-
Estağfurullah hocam üçü arasında tercih zor ben esasen S24 Ultra safındayım yazılım olayı Samsung dedimi androidin nirvanası S23 Ultra cpid kaydı avantajı ile güzel cihaz ama kavisli ekran sevmem öte yandan 14 Ultra cpid kaydı avantajı ve hem kamera farkı hemde kamera kiti ile öne çıkıyor bunların arasında tercih zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 27 Aralık 2024; 13:1:34 >______________________________
-
Merhabalar, konuda mi 15 ve 15 pro mesajlarını görünce sormak istedim, Çin versiyon satın almanın uzun vadede negatif yönleri nelerdir acaba? Günlük kullanımda Google Play servislerinde vs sıkıntı yaşatıyor mu, custom rom tarafında desteklenmeme ihtimali globale göre daha mı yüksektir? Bu modelleri almak istersek -ki sanırım pro globale çıkmayacak- global versiyonlara yönelmek için bir kaç ay daha beklemek daha mı mantıklı olur?
-
merhaba hocam
global rom muhtemelen çıkmaz çin varyantlarına cihazın global varyantları çıkabilir bu sebeple henüz erken olduğunu düşündük stoklu getirmedik 15 serisini..xiaomi bootloader politikasını katılaştırdı öte yandan custom rom çıkmaz eski geliştiriciler elini eteğini çekti server kaydıda şuanda olmuyor bu cihazlarda genel manada sıkıntı var ilerleyen zamanlarda yazılımsal varyantları olur umarım cihaz dili ingilizce ve çince convert yada portlanmış rom yapabilirlermi bilemem bir başka deyişle fake rom çıkabilir repair, güncelleme ve sıfırlama sorunlu olacaktır..______________________________
-
Eyvallah, macera aramaya gerek yok gibi görünüyor.
-
aynen hocam şuanda 15 serisi maceraya atılmak demek şayet cpid kaydı listede yer alsada kesinlikle repair olmuyor belki ilerleyen süreçte çözüm metodu üretebilirler ama henüz bu cihaz için daha erken diyebiliriz.. ______________________________
-
Grubumuza özel Vivo X Pro
5 adet mevcut fırsat cihazları
https://www.facebook.com/share/p/ZM5MctXBAMQEPiyA/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 27 Aralık 2024; 22:7:13 >______________________________
-
Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..
Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır.______________________________
-
Samsung ilanlarıma linkten ulaşabilirsiniz..
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158590272______________________________
-
iPhone ilanlarıma linkten ulaşabilirsiniz..
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158756889______________________________
-
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen whatsapp hattımdan IMEI ler ne zaman açılacak vs gibi sorular ile meşguliyet vermeyiniz sipariş harici yazmayın dünden beri forumun bütün gsm kategorilerinde ne zaman açılacağına dair yazdım..
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..______________________________
-
Zayıf batarya arkadaşın sorularıma verdiği ilgili yanıt sonrası mi14t pro siparişi geçtim bende. Sabırsızlıkla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaruhluluciferian -- 2 Ocak 2025; 16:19:34 > -
Ustam kolay gelsin varsa elinizde Xiaomi 14 Pro için server kayıtlı fiyat ala bilirmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aözkaya -- 2 Ocak 2025; 16:21:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X