Şimdi Ara

En Yeni Modeller Dip Fiyatlarla Xiaomi / Poco / Redmi / İnfinix / Tecno (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
42
Favori
17.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam xiaomi 15 ve 15 pro stoklarınıza ne zaman gelir ?

• Mr.Spitzert M kullanıcısına yanıt
    merhaba

şuanda hususi olarak bir kaç adet getirmeye başladık varyant isteğine göre değişiyor siparişler bu cihazları fiyatları yüksek olduğu için yüklü miktarda stokta tutmuyoruz..
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

15 pro 512 GB hafıza ve 12-16 ram ne kadar hocam ortalama sizde. 1 aydır cihaz bulamıyoruz. Para var cihaz yok

• Hocam mi 14 ultra server kayıtlı s24 ultra server kayıtlı fiyat alabilirmiyim
  • Mit40 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

şuanda samsung v4 sunucu kapalı dolayısıyla server kaydı ücreti belli değil açıldığı zaman fiyat bilgisi paylaşılacaktır uzaktan erişim ile kayıt yapıyoruz..

xiaomi 14 ultra 16/512 33.500₺

xiaomi 14 ultra 16/512 global (kamera kiti hediyeli) 34.900₺

12/256 samsung s24 ultra 31.800₺

xiaomi 14 ultra server kaydı 2500₺

S 24 ile mi 14 ultra arasında çok gidip geliyorum karar verip size dönüş yapacam hocam

• hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam arkadaş stoktaki varyantları kontrol etsin ona göre güncel fiyat bilgisi ileteyim xiaomi 15, xiaomi 15 pro ve silver edition modellerinden bir kaç adet hususi olarak getirdik talep çok ama alanda yok esasen yoksa bu ürünleri evvelden listelemiş olacaktık yeni modelde pek çok marka model cihazı yakın zamanda listelemeye başlayacağız inşallah..
  • Hocam sormayı unuttum mi 14 ultra için yazdığınız fiyat server kayıtlı halı mi yoksa kayıtsız şekilde mi
    14 ultra kamera kiti avantajıyla şuanda açık ara önde üstelik server kaydı aktif olduğu için çok tercih ediliyor.. global versiyon tavsiye edebilirim..
    direnç kayıtlı ücretsiz kargo dahil fiyat hocam server kaydı ekstra 2500₺ eklenir.

Direnç istemiyorum hocam içi açılmadan almak istiyorum fiyat değişir mi

direnç kaydı kampanyanın bir parçası bu cihazda şuanda kampanya mevcut sizin için server kaydı düşünüyorsanız extra bir indirim daha yaparız esas olarak bende server kaydı safında yer alıyorum böyle güzel bir cihazın içinin açılması taraftarı değilim tabi bazı müşteriler fiyat uygun olsun diye direnç tercihinde bulunabiliyor saygı duyuyoruz..

Hocam sorup bana PM olarak fiyatı gönderebilir misiniz. 15 pro modelini istiyorum.

pm iletildi
    En Yeni Modeller Dip Fiyatlarla Xiaomi / Poco / Redmi / İnfinix / Tecno

Hocam PM atmışsın ama böyle bir mesaj var göremiyorum attığınız mesajı

benim pm açık hocam

WhatsApp üzerinden yazın 05533262590
  • Xiaomi 14T 12/512GBcihaz için 24.12.2024 tarihinde sipariş verildi, Ödeme yapıldı. Cihazı bekliyorum.
    Güven konusunda tereddütte kalanlar için yazıyorum. Süreç hakkında bilgilendirme yapacağım.
  • Acar_x A kullanıcısına yanıt
    cihazı teslim alınca değerlendirme yaparsanız sevinirim güven konusunda endişeniz olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 24 Aralık 2024; 13:19:32 >
    Benim endişem için değil. Forumda alışveriş için tereddütte kalanlar için yazıyorum. Ben tereddütüm olsa arayıp 1 saat içinde sipariş mi verirdim.
    Size bahsettiğim gibi çevremde bir kaç kişi varsa burada hayli hayli yüzlerce binlerce kişi vardır. Her alışveriş yapan buraya yazmaz. Ne kadar çok benim gibi alışveriş yapanlar buraya görüşünü bildirirse, tereddütte olanlar için okadar faydası olacağını düşünüyorum.
  • Acar_x A kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam eksik olmayın ince düşünceli müşteri sayısı inanın çok az teşekkür ediyorum dediğiniz gibi satış sonrası dahi olsa yazan çok az oluyor satış sonrası bile muhabbet ettiğimiz güzel insanlar tanıyorum bu vesile ile..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.