Şimdi Ara

Uygun fiyatlı 1.5 TB harici disk tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 1.5 TB'lık uygun fiyatlı bir harddisk arıyorum. Elimde zaten 500 GB'lık bir HDD var o yüzden yanımda taşımama gerek kalmayacak onu, boyutları büyük olabilir.

Hızı önemli abartılı yavaş olmasın yani hızı yerinde olsun. Fakat abartı bir hıza da ihtiyaç duymuyorum.,

Asıl sorunum DVD playerlarla uyumlu olsun şuan elimdeki HDD NTFS ile biçimlendirilmiş sanırım bilmiyorum onunla bir alakası var mı ama.. DVD playerlar görmüyor çok gerekli bir özellik benim için bu.. DVD playerımla uyumlu olmasını istiyorum...

İkinci sorun ise 4GB den büyük dosyaları bu HDD ye atamıyorum NTFS olmasıyla ilgili gene sanırım. 4GB den büyük dosyalarımı da atmak istiyorum sonuçta bluray filmler falan atmam gerekiyor yeri gelince.

Bu özelliklerin aşırı bir istek olduğunu sanmıyorum. 100-160 TL arası arıyorum.. Fiyatının uygun olmasını istiyorum fazla kullanmadığım bir şeye 400-500 gibi paralar yatırmak istemiyorum yani. İkinci el almayı da düşünüyorum. İkinci elinin bu civarlara düşeceğini düşündüğünüz ürünlerin adını da yazabilirsiniz. Sıfır ürün daha iyi olur tabi benim için.

Şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut23 -- 26 Aralık 2010; 17:44:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.