Şimdi Ara

Uygun fiyatlı 16 cm hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60-70 rms gücünde olmalı elimdeki amfi daha fazlasını besleyecek güçte değil çünkü.

Fiyat olarak bir sınır koymadım ama uygun fiyata tiz sesleri yüksek veren bi comp takımı arıyorum. Fiyat performansı en iyi olanı tercih edeceğim.

sıfır ikinci el fark etmez yeter ki bass seslerinin boğmasını engellesin.

• Metalik tiz sesi istiyorsanız JBL cs6 ve 6508 608 modelleri iyidir. İnfinity 6030cs de olabilir 2 ohm 90rms amfiniz 2 ohm da daha fazla güç verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Metalik tiz sesi istiyorsanız JBL cs6 ve 6508 608 modelleri iyidir. İnfinity 6030cs de olabilir 2 ohm 90rms amfiniz 2 ohm da daha fazla güç verir.

150 lira gibi rakamlara var mı tavsiyen peki ? Birde amfim pek kaliteli değil 2 ohm da stabil olmayacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan3535

quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Metalik tiz sesi istiyorsanız JBL cs6 ve 6508 608 modelleri iyidir. İnfinity 6030cs de olabilir 2 ohm 90rms amfiniz 2 ohm da daha fazla güç verir.

150 lira gibi rakamlara var mı tavsiyen peki ? Birde amfim pek kaliteli değil 2 ohm da stabil olmayacağını düşünüyorum

Amfi marka modeli ne? Çoğu amfi 2 ve 4 ohm stabildir

• ma audio m4.50 AMFİ modeli birde infinity bütçemi aşıyor ve bulmak güç
  • Amfiniz 4 ohm 35rms, 2 ohm 70 rms veriyor. Bazı yerlerde de 4x50rms 4 ohm demiş.

Pioneer TS 170ci JBL cs6c vs olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/ts-g172ci--17cm-2-yollu-hoparlorler-bas-tiz-280w.html

http://www.hepsiburada.com/m/jbl-cs-6c-16-5-cm-component-150watt-hoparlor-p-OTAYTCS-6C?productId=otaytcs-6c&categoryId=26090

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.