Şimdi Ara

Uygun fiyatlı 1600 TL Sony Xperia XZ Premium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Uygun fiyatlı Sony Xperia XZ Premium
    YAZININ TAMAMINI İNCELERSENİZ SEVİNİRİM
    Acil para ihtiyacından satıyorum kutu içeriği faturasıyla beraber tamdır Aralık 2019'a kadar garantisi vardır.Ön arka ve sağ kenarda 1 cmlik çok ufak çizikler vardır(sağdaki gözle görülebiliyor arka ve önde ekran açıkken ve kapalıyken kolay görülmüyor dikkatli bakmanız lazım derin çizik değiller ekranda renk değişimi yapmıyor öndeki)bunun dışında ezilme bükülme vb yoktur.Tabi çok parlak güneş ışığı altında yansımayla birlikte dikkatli incelerseniz mikro çiziklerle karşılaşabilirsiniz ama bildiğiniz gibi bunların oluşmaması neredeyse imkansız normal ortamda gözükmelerinin mümkünatı yok.Yanında orjinal spigen şeffaf kılıf hediye veriyorum.Yurt içinden alınma IMEI kaydı vardır.Takas kabul etmiyorum dediğim gibi para ihtiyacından satıyorum pazarlık da kabul edemem fiyatını gayet ucuz tutmaya çalıştım.Temmuz güvenlik güncellemesiyle en son yazılım yüklüdür.Resim yükleyemiyorum ilgilenenler PM atabilir resimleri ordan atarım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Aralık 2019 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Lg G2 16gb 250 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.