Bildirim
uygun fiyatlı 3,5inc girişli cep telefonu tavsiyesi lütfen..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
u3100 2.el 5800 -
u3100 2.el 5800 -
huavei markasina pek güvenmiyorum.. birde 2010 üretimi olan bi telefon sonuçta.. Nokia nin 206 tisi var.. hoş bişey büyük ekran falan.. kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi acaba.. 268TL gibi bi fiyata satılıo.. bu fiyata bu telefon alınırmı.. -
huawei markasina pek sıcak bakmıyorum.. Aslında araştırma yaparken Nokia 206 denk geldi.. 268TL gibi bi fiyata satılıo.. bu fiyata bu telefon alınırmı.. kullanıcı arkadaşlar tavsiye edermii.. ürünün menü geçişleri şebeke çekimi.. mp3 çalma sı ses yüksekliği ve tokluğu ile ilgili yorum yapabilirlermi.. tşkler.. -
Biraz daha para biriktirerek (150Tl kadar) 2. el 3Gs alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone mu.. aman.. istemem.. aslında düne kadar Sony Xperia P kullanıodum.. biraz daha sade bişeyler kullanmak istiorum.. sanırım buda nokia 206 olucak gibi.. bi kullanıcılar söyleseler ses olayi şebeke şarj falan alıcem hemen..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- asker telefonu internetli
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- guide sticker ne demek
- device health services nedir
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X