Şimdi Ara

uygun fiyatlı 3,5inc girişli cep telefonu tavsiyesi lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selemlar.. 3,5inç girişli güsel mp3 dinleyebileceğim mikro sd hafıza kart destekli 150-250tl arasında yazılımsal veya donanımsal olarak sorun cıkarmicak telefon arıyorum.. kamera var yok.. düşükmüş yüksekmiş farketmez.. tavsiyelerinizi bekliorum arkadaşlar..

• u3100 2.el 5800
  • u3100 2.el 5800
  • huavei markasina pek güvenmiyorum.. birde 2010 üretimi olan bi telefon sonuçta.. Nokia nin 206 tisi var.. hoş bişey büyük ekran falan.. kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi acaba.. 268TL gibi bi fiyata satılıo.. bu fiyata bu telefon alınırmı..
  • huawei markasina pek sıcak bakmıyorum.. Aslında araştırma yaparken Nokia 206 denk geldi.. 268TL gibi bi fiyata satılıo.. bu fiyata bu telefon alınırmı.. kullanıcı arkadaşlar tavsiye edermii.. ürünün menü geçişleri şebeke çekimi.. mp3 çalma sı ses yüksekliği ve tokluğu ile ilgili yorum yapabilirlermi.. tşkler..
  • Biraz daha para biriktirerek (150Tl kadar) 2. el 3Gs alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone mu.. aman.. istemem.. aslında düne kadar Sony Xperia P kullanıodum.. biraz daha sade bişeyler kullanmak istiorum.. sanırım buda nokia 206 olucak gibi.. bi kullanıcılar söyleseler ses olayi şebeke şarj falan alıcem hemen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.