Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı Akıllı Saat İlk İzlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar bu yazımda uygun fiyatlı akıllı saatlerin en kaliteli olan modeli Smart Watch X5 PRO modelini kısaca anlatacağım.

Öncelikle Ben saati bu adresten aldım göz gezdirebilirsiniz:http://teknosafran.net/home/292-dark-sw07-
    smart-design-android-uyumlu-akilli-saat.html?search_query=pro&results=11

Saatin Markası Smart Watch X5 Pro şunu söylemeliyim ki aynı görünüme sahip alt kalitede ürünler de mevcut eğer başka bir yerden sipariş verecekseniz de çok fazla ucuza kaçmamanız iyi olacaktır.

Ürünün tasarımsal anlamda öne çıkan ilk yönü çelik kasaya sahip olması bunun dışında üst kısımda yer alan kamera merceği de yine tasarımda farklılık yaratan noktaların başında geliyor. Kordonu alışılagelmiş spor saat kordonları gibi silikon ve esnek yapıda kordon kalitesinin beni tatmin ettiğini belirtmemde fayda var. Ön yüzeyin hemen altında yer alan açma kapatma tuşu da metal görünümüyle saat tasarımına uyum sağlamış durumda.
    Sadece 30 x 30mm ekran ölçülerine sahip yapısı ve 56gr ağırlığı ile Smart Watch X5 PRO akıllı saat kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz boyutlardadır.

Tasarımsal özelliklere fazla takılmıyor ve asıl önemli olan performans ve kullanım kısmına geçiyorum
    Gündelik yaşantımı kolaylaştırdığını söyleyebilirim. Özellikle araç kullanırken ve ofis ortamındayken telefonu her dakika elimde tutmama gerek kalmadan saat üzerinden tüm bildirimleri smsleri ve çağrıları görebiliyorum. Saat üzerinden görüşme yapmakta mümkün.

hem sesli hemde Titreşimli alarmı da benim gibi ses ile uyanamayan kullanıcılar için iyi düşünülmüş. Onun haricinde hesap makinesi de mevcut. Saat üzerinde adımsayar, su içme vaktini hatırlatıcı, uyku zamanlayıcı, oturma zamanlayıcı gibi özellikler de mevcut.

Saatinizi bluetooth ile telefonunuza bağlıyorsunuz. Android 4.3 ve üzeri sürümlerle tam performanslı çalışmaktadır. IOS cihazlarda ise bildirim ve sms alma dışında ki tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz
    Saatin Dark SW07 ile aynı özelliklere sahip olduğunu da söylemeliyim.

Son olarak saatin pil ömrüne değinmek istiyorum. Pil ömrü, Uygun Fiyatlı Akıllı Saat İlk İzlenimler
    sık kullanımda 1 gün bekleme modunda 3 gün civarında.

Genel olarak bu şekilde 1 aydır kullanıyorum ve deneyimlerimi aktarmaya çalıştım dostlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.