Şimdi Ara

Uygun fiyatlı aynasız fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, asıl kullanım alanı tatile çıktığımızda babam'ın rahat fotoğraf çekmesini sağlamak. Şu anda Iphone 7 plus ile çekim yapıyor ama malüm batarya fazla gitmiyor, tel çalınca kamera kapanıyor vs... Bu nedenle onun rahatça kullanabileceği bir ayasız fotoğraf makinesi almak istiyorum. Uygun fiyatlı 2. el bir Samsung NX serisi düşünüyorum ama sizin öneriniz ne olur? Kullanım şekli telefona yakın olursa çok iyi olur. OIS olursa iyi olur, malüm çekerken eli titreyecektir, bunun fotoğraflara etki etmemesi iyi olur. NX serilerinde harici mikrofon girişi yokmuş, açıkçası bu ilk başta bir engel değil ama bende video çekimleri yaparken mikrofon takabilirsem iyi olurdu.

Kendim Nikon D3200 kullanıyorum ve memnunum ama babam için karışık bir alet, vizörden bakması etmesi vs... O nedenle uygun fiyatlı bir aynasız bakıyorum, sizin önerileriniz ne olur? Tahmini bütçem 500TL ama + 200 daha çıkabilirim (Çıkmasam çok iyi olur ama)

Şimdiden teşekkür ederim.

• Samsung NX ile doğru yoldasınız. Başlangıç için mükemmel seçim. Üzerine tek lens olarak 30 mm f2 de alırsanız harika olur.
  • 700-900TL bandında NX modelleri var; 1000, 2000, 3000... Ama bunların hepsi genelde 20-50 ya da 18-55 ile geliyor. Sizin belirttiğiniz lens sanırım ekstra almam gerekecek.

Şimdi bu modeller içinde ekranı dokunmatik olan ve dönebilen sadece 3000 var ama bu da 5FPS fotoğraf çekiyormuş. 1000 ve 2000'de ekran sabit ama 8 ya da 9 FPS çekiyor sanırım. Bu arada bu serilerde ekranı dokunmatik olmayan var mı? Aynı telefon rahatlığında çeksin istiyorum, dokunsun, odaklasın. Düğmesine basip çeksin vs. tarzında. Siz hangisini önerirsiniz?
  • sahibinden.com
    Aynasız / Canon / EOS M / CANON EOS M + 18-55 STM + FLAŞ + SARJ KABLOSU sahibinden.comda - 757718787
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-m-plus-18-55-stm-plus-flas-plus-sarj-kablosu-757718787/detay

En ucuz bunu gördüm. Ekran dokunmatik, titreşim azaltma var, lens keskin, flaş güzel (ve başka Canonlarda da kullanılabilir), kullanmak aşırı kolay. Belki pazarlık da yapar. 800'e başka EOS Mler de vardı galiba aynı sitede...

• İlginiz için teşekkür ederim, az önce şu ilandaki ürün için anlaşıp satın aldım. =)
    sahibinden.com
    Aynasız / Samsung / NX2000 / SAMSUNG NX 2000 + 18-55 MM OIS III AF LENS SIFIRDAN FARKSIZ!! sahibinden.comda - 748794648
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-samsung-nx-2000-plus-18-55-mm-ois-iii-af-lens-sifirdan-farksiz-748794648/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.