Şimdi Ara

UYGUN FİYATLI EN SESSİZ ARABALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir Japon aracına bakma. (İstisnalar kaideyi bozmaz.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna ya bindim ve konuşuyorum, 2011 laguna yol sesi alıyor. Rüzgar sesi normal.

Civic ve corolla araçlara sahip oldum ikisi de yol sesi alıyor. Corolla 2013 olmasına rağmen yol sesi var. Ama rüzgar sesi yok denecek kadar az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    Aracımız 2000 devirde 120 yapıyo .motor ses yapasada teker ve rüzgar gürültüsü var ..özellikler yol teker ...yani motor sesiyle iş birmiyor.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Laguna 3 tamamda dizel deyince olmadi hocam ,yanlis anlamayin ama x5e bile bindim kafa beyin koymuyor walla benzinlinin sessizlik senfonisi bi baska guzel

• Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda ekonomik olduğundan önerdim. Ayrıca yüksek hızda düşük devir çeviren ünite, çok da kafa ütülemez, sanmıyorum.

• Arabanın yan camlarını biraz açıp kalınlıklarına bakın, daha iyisi bir kumpas falan varsa ölçmeye çalışın. Veya kırtasieyeden bir hamur silgi* alıp incelediğiniz arabaların cam üstlerine bastırın, evde karşılaştırırsınız.

Buraya pek bakan müşteri yoktur, camlar da arabadaki en ağır ve yüksekte duran bir malzeme olduğundan kolay kolay kalın cam kullanmaz üreticiler. Bir modelin yan camları kalınsa eğer yalıtımı da üst düzeydir.

Tabii ilerde millet buraya bakmaya başlarsa o zaman üreticiler de yalıtımdan kısıp sadece kalın cam koynaya başlayabilirler. Tıpkı zamanımızda kapılara sert yaylar koyup "ağır" kapılar yaptıkları gibi. Fakat şimdilik yan camların kalınlığına güvenle bakılablir bence.

herkese söylemeyin :)

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    :) ben zaten ilgili markaların 6-7 vitesli olanlarına bak demek istedim. Yanlış anlaşıldı sanırım.

Honda nın 10 viteslisi de çıksa Accord dahil yol sesi alıyor. Motor sesi de cabası.
  • Vitesle motorla ilgisi yokarkadaşlar ..yol sesi rüzgar sesi ..en kötüsüde tekerlek yol sesi alması arabaların...

• Hatırladığım kadarıyla laguna 3 lerin sürtünme katsayılarıda çk düşüktü .etkisi var demekki .

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya cidden arabanin icinde ses, seda istemiyosan kesinlikle dizel olmicak yada citayi cok yukselteceksn oda kolay bsey dgil oyuzden ben benzinli derim..

• Benzinli Astra çok çok iyiydi.

• Motorun dizel olması sesin çok olacağı anlamına gelmez. Ya da motorun benzinli olması sessiz olacağı anlamına gelmez.

Araçta bir bütün olarak yalıtım önemli. Buna lastik seçimi de dahil.

Japonlar genelde benzinli ama yol ve lastik sesi sizi hayatınızdan bezdirir.

D sınıfı araçlar A, B, C sınıfına göre daha iyi yalıtım sunuyor.
  • Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil 1.5 dci kullanan Laguna, Latitude, üst donanımlı (Privilege, Dynamique, Icon gibi) Megane 3 yada Fluence'lardan birini denemeni tavsiye ederim, 120-130 km/s gibi süratlerde bakın bakalım motor sesi var mı? Yolun kaplamasına ve kullanılan lastiğin kalitesine göre yol sesi hafiften olabiliyor, benim aracımda rahatsız edecek derecede değil. Şehir içinde dizelin karakteri gereği alt devirlerde biraz gırıldasa da, rahatsız etme konusunda, 1600 cc altı herhangi bir benzinli motorun üç bin devirden sonraki uğultusu ile kıyaslanamaz.
  • Bzideki yeni kasa sandero stepwaydada 1.5 dci 90 hp var .motor gürültüsü yok ..teker sesi çok var.

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Yeni araç almak yerine aracın altına yalıtım yaptırabilirsin. İyi bir yalıtımın %60 oranında sesi azalttığı söyleniyor ki az bir oran değil.
  • imzamdaki aracı tavsiye edebilirim
    uzun yolda sessiz sessiz gider

120 ile giderken sadece 1800 devir çeviriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 5 Nisan 2015; 20:04:54 >
  • Valla bizim arkadaşta 2008 benzinli auris var. Arada sırada binince arabasına ses konusunda gayet olumlu düşüncelerim oluştu. Ama işin ayrıntı kısmını bilemem. Burda şimdi çıkıp bana karşı çıkacak çok insan olabilir. Bizim a4 dizel olmasına rağmen yolda resmen sıfır ses, yalnız rölantideyken tabiki de motor sesi duyuyorsun. Yine de o kadar takılacak bir şeymiş gibi gelmedi bana, yine de tabi herkesin kriteri farklıdır.

• Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler .yalnız bu alttan ziftle kaplama işinin sesi pek azaltacağına ben inanmıyorum..birde o ziftler suyu tutarak çürümeyede sebep olabiliyormuş.

• Golf 6 gerçekten sessiz. Yalıtımı sınıf standartının üzerinde ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.