Şimdi Ara

UYGUN FİYATLI EN SESSİZ ARABALAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalıtım istiyorsan japonlardan uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 12 eksi verenlerin hicbirinin fluence bindigini sanmiyorum,yok binmissede bakimsiz,esek niyetine kullanilan business sirket fluencelerine binmislerdir.dilimizde tuy bitti, business paket ile diger paketler arasindaki tek fark donanim degil.kullanilan yalitim malzemeleride farkli. Tekrar ediyorum su an aracimda toyo proxes cf2 yaz lastikleri var,ve 50 km yi gecince motor seside ortadan kalkiyor dci lerde. Hele 120 130 ike giderken yol ve motor sesi cok az. Lutfen gene eksikemeden bakimli ve business olmayan bir fluenceye binin.evet yol tutusu super degil,piyasadaki en kaliteli sedan da degil ama en sessiz ve konforlularindan birisi gene tekrarlayayim business haric.hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Nisan 2015; 21:06:06 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6motor benzinli aracim var 4 binlerde ses gelmeye basliyor malumun hayatimiz sehirvici trafiginde yilda bikac kezde sehir disina cikarak geciyor.Dizelij tir tir tir kamyonet gibi gitmesindrn nefret edyorym bana ses yok demeyin hocam ,forddan tutun,megan,fulance,206,407,astra,corsa,golf,corolla ,bmw x5 dahil hepsinde yolculuk ettim o pikap kamyonet sesi hepsinde var dizel in yakittan baska bi guzelligi yok benim icin..

• W203 c200k

• Golf 6 kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Laguna 3 dizel tecrübesiz yok anlaşılan 130-150 ses yok denecek kadar az gerçekten.

Ben bilmiyordum mesela. Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
  • Golf 6 yı öncedende bir çok kişiden duydum merak ettim ..7 dende iyimi acaba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.