Bildirim
Uygun fiyatlı LPG montajı için tavsiye?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayni araca gold kiti taktirtim.Arac annemin.Soylemesem haberi olmaz.Sorun cikarmadi,umarimda cikarmaz.Ancak yol ayari mutlaka isteyin ve obd nin bagli oldugunu,etkinlestirildigini gozleriniz ile gorun.Yaptik abi lafina kulak asmayin.
Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam atiker gold obd li olandan mı? Fiyat ne tuttu hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam atiker gold ve grand serisinde obd standarttır zaten ikisindede mevcut.tavsiyem obd li bir kit taktırmanız yönünde.atiker atikfast lerde obd siz ve obd li olmak üzere 2 seçenek var.en kötü atikfast in obd li sini taktırın.atiker gold ve grand fiyat olarak 2300 tl.200-300 tl den kaçmayın gold taktırın.quote:
Orijinalden alıntı: ganicusragnarxyz
Hocam atiker gold obd li olandan mı? Fiyat ne tuttu hocam? -
Ben Kayseride Dempa Lpg de Prins Ecomax Takdırdım ve Gayet Memnunum
Fiyatıda gayet UYGUNDU 2450 TL YE 9 Taksit yaptırdım
%45 tasaraafun olur dediler ilk başta ne yalan söyleyim pek inanmadım
Ama gerçekten dedikleri kadar varmış ben zaten hafif kullanıyorum %50 tasarrufum var -
Firma sahibi sizsiniz sanırım :dquote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Sasmaz123
Ben Kayseride Dempa Lpg de Prins Ecomax Takdırdım ve Gayet Memnunum
Fiyatıda gayet UYGUNDU 2450 TL YE 9 Taksit yaptırdım
%45 tasaraafun olur dediler ilk başta ne yalan söyleyim pek inanmadım
Ama gerçekten dedikleri kadar varmış ben zaten hafif kullanıyorum %50 tasarrufum var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X